Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט, הייתה לי דייהטסו שרייד שנת 98 עם ביטוח צד ג'.

כעת אני רוצה לרכוש סיטרואן C4, ההבדל בין עלות ביטוח מקיף - 5500ש"ח

לבין רק צד ג' - 1500ש"ח , הוא של 4000ש"ח.

האם כדאי לעשות צד ג' או מקיף? מה השיקולים שאמורים לגרום לי להכריע?

עד עכשיו הייתי עם צד ג' והכל היה בסדר, האם בקניית הרכב הנ"ל כדאי לעשות מקיף?

תודה.

נ.ב ראיתי עכשיו שיכול להיות אפשרות לצד ג' + ביטוח נגד גניבה. האם זה באמת קיים? וכדאי?

פורסם

רק אתה יכול לענות לעצמך על השאלה הזו.

יש כמה גורמים שצריך להכניס לשקלול ולהגיע להחלטה.

כמה שווה הרכב?

האם בשבילך הסכום שאותו הרכב שווה הוא משמעותי (בכל זאת רכב בן 14)?

האם אתה מוכן לקחת את הסיכון שאם הוא יגנב או יהרס בתאונה תאלץ להוציא סכום כסף מסויים כדי להחזיר את המצב לקדמותו?

לי יש קטנוע ששווה עכשיו 16,000 ש"ח. למרות זאת עשיתי מקיף מכיוון שאני חושש מגניבה ואני שונא סיכון (כמו רוב האנשים) אך במקרה שלי התוספת לפרמיה בין מקיף לצד ג' היתה 1,000 ש"ח ולא 4,000 ש"ח כמו אצלך.

עכשיו תעשה את החשבון עם עצמך ותגיע למסקנה הנכונה מבחינתך.

פורסם

מצטרף לאייל שניסח בצורה מדוייקת את מחשבותיי.

אתה אומר שהיית עם צד ג׳ עד עכשיו והכל היה בסדר, ז״א שאין תאונות בשלוש שנים האחרונות ואתה גם לא נהג חדש, אתה אומר שאתה סטודנט אז סביר להניח שאתה מעל גיל 22 לפחות. וכל זה אומר ש5,500 זה יקר. נסה למצוא ביותר זול. חפש אצל סוכנים, צמצם את ההפרש. תמיד יש יותר זול.

חוץ מזה, מאיזה שנה הסיטרואן? כמה היא שווה?

פורסם
תאמינו לי החברות ביטוח מושחטות, בAIG הציעו לי 5900ש"ח ובביטוח ישיר הציעו ל3000ש"ח...

איך ייתכן דבר כזה ,פער של 3000ש"ח!!

אין פיקוח על מחירי ביטוח המקיף/צד ג', כך שכל חברה יכולה לבקש כמה שהיא רוצה.

כאשר סגרתי ביטוח מקיף לפני כחודש(נהג חדש, בן 17), AIG הציעו מקיף במחיר הזוי של של 12,600 ש"ח, לעומת 900000 שהציעו לי ב3400 ש"ח.

הבדל של יותר מ9000 ש"ח!

פורסם

משהו לא מסתדר לי בהצעת הביטוח שלך. קיבלתי כעת הצעה לרכב בן שנתיים - כאשר אני כולל נהג בן 22 החובה 2600 ש"ח והמקיף 3200. לא נראה לי סביר שהמקיף לגרוטאה שלך יעלה יותר מאשר לרכב בן השנתיים שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום רב

כמובן שרצוי לבטח את הרכב בביטוח מקיף.

במקרה דנן, הרכב אותו רכשת יקר יותר מהקודם ועדיף שיהיה כיסוי

רחב לרכב, להבדיל מכלי רכב ישנים וזולים שאין כל

הצדקה לשלם סכומים גבוהים עבור ביטוח ביחס לערך שלהם.

בדוק הצעות ביטוח נוספות המחיר נראה לי קצת גבוה.

קח בחשבון שהכיסוי בביטוח מקיף כולל, בחלק מהמיקרים, רכב חלופי,

הגנה משפטית וכו' דברים שיכולים להיות חשובים לחלק גדול מאיתנו הנהגים..

עו"ד שמיר

פורסם

הסיטרואן C4 כנראה לא בת 14 אייל..

לפותח הנושא: איזה שנתון הרכב ומה שוויו במחירון.במקרה של שווי רכב מעל 25,000,לא הייתי לוקח סיכון והייתי מבטח במקיף.

קבל הצעות ממספר סוכני ביטוח ושוב:מחיר ביטוח נגזר מתביעות קודמות,גיל הנהג (חדש/צעיר),מספר המבוטחים ברכב,מס' שלילות רישיון בשנה האחרונה-הכל משוקלל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...