Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין רנו קליאו במגאן

bbakshan
שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

אני מנסה למכור את הרנו קליאו שלי (נובמבר 2011) ללא הצלחה רבה. המחירון הוא 63,000.

האם לדעתכם שווה לעשות טרייד אין בקרסו טרייד אין למגאן 2009 פרטי, 70,000 ק"מ ששווה כ 53,000 במחירון? מקבלים גם ביטוח מקיף+חובה לשנה בחינם + תיקון פגמים שנמצאו בבדיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הסיבה למכירת קליאו?

אם אתה זקוק לרכב משפחתי, טרייד אין למגאן אצל קרסו נשמע כמו אופציה טובה.

רק תבדוק, באיזה מחיר הם מוכנים לקבל ממך את הקליאו או, יותר נכון, מה ההפרש במחיר בין שני הרכבים בעסקה כזאת.

בנוסף, תבדוק מה אורך האחריות שהם נותנים למגאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הסיבה למכירת קליאו?

אם אתה זקוק לרכב משפחתי, טרייד אין למגאן אצל קרסו נשמע כמו אופציה טובה.

רק תבדוק, באיזה מחיר הם מוכנים לקבל ממך את הקליאו או, יותר נכון, מה ההפרש במחיר בין שני הרכבים בעסקה כזאת.

בנוסף, תבדוק מה אורך האחריות שהם נותנים למגאן.

3 שנות אחריות. אין הפרש בין מחירים... ראש בראש. בפועל יש כ 10,000 הבדל במחירון לטובת הקליאו.

הסיבה למכירת הקליאו היא כי אשתי פשוט לא רוצה לנהוג ברכב הזה (ידני).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע אחת, אתה לא מצליח לקבל על קליאו יותר מ 53 אלף ש"ח במכירה רגילה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדין יש לך 6000 ש"ח הפרש ל"שחק" אתם לפני שאתה מוותר ועובר לאופציית הטריד אין.

פרסם ב-57-56 אלף, תראה מה קורה ואם אין הענות תוריד עוד אלפייה ותבחן את העניין שוב. 2000-3000 זה סכום שלא הייתי מוותר עליו בקלות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדין יש לך 6000 ש"ח הפרש ל"שחק" אתם לפני שאתה מוותר ועובר לאופציית הטריד אין.

פרסם ב-57-56 אלף, תראה מה קורה ואם אין הענות תוריד עוד אלפייה ותבחן את העניין שוב. 2000-3000 זה סכום שלא הייתי מוותר עליו בקלות.

אחלה. אנסה זאת גם תודה! העניין הוא שאני רואה שגם הם רוצים לגזור קופון על ההפרש הזה והם בקרסו טרייד אין משחקים אותה קשים להשגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב שכדאי לך לעבור מקליאו למגאן.

הסיבה פשוטה, שוק חלש מאוד!

וקליאו ידנית תוערך הרבה יותר ממגאן אוטומט!

אני עזבתי את הצרפתים כל עוד נפשי בי (חוץ מהקליאו שהיא הכי מוצלחת בשנים האחרונות! עברתי לגרמנים, פאביה חדשה), כנראה שלקראת סוף שנה נביא קליאו 3 ידנית (נדבר איתך בעתיד אם עדיין תיהיה אקטואלי).

תבדוק אולי כדי לעבור לאיזה פוקוס או קורולה החדשות, הקורולה לא רעה בכלל לדעתי! (גם מרווחת ודי נוחה, ההפך מהקורולות הישנות.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה. אנסה זאת גם תודה! העניין הוא שאני רואה שגם הם רוצים לגזור קופון על ההפרש הזה והם בקרסו טרייד אין משחקים אותה קשים להשגה.

אגב, רצועת טיימינג במגאן מחליפים כל 4 או 5 שנים ? אני רואה כל פעם דעות שונות לגבי העניין הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכתוב "מחיר גמיש" ותמכור לראשון שמתקשר. יש לך עד 53 אלף ש"ח משחק.

אחרי שתקבל את הכסף (גם 53 אלף זה שווה לקחת), תיגש לקרסו ותתחיל להתמקח. מוכן לשים כסף שתקבל אותה ב-5K פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, רצועת טיימינג במגאן מחליפים כל 4 או 5 שנים ? אני רואה כל פעם דעות שונות לגבי העניין הזה.

4 שנים או 90000 ק"מ - מה שבא קודם (ולא מומלץ לחפף בעניין הזה)

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרייד אין היא אחת האופציות שבהם אין סיכוי שתקבל הנחה על הרכב שאתה קונה וגם על כל פגם קטן ברכב שלך יורידו לך במחירון (שגם ככה הוא יהיה זנותי).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום!

אני מנסה למכור את הרנו קליאו שלי (נובמבר 2011) ללא הצלחה רבה. המחירון הוא 63,000.

האם לדעתכם שווה לעשות טרייד אין בקרסו טרייד אין למגאן 2009 פרטי, 70,000 ק"מ ששווה כ 53,000 במחירון? מקבלים גם ביטוח מקיף+חובה לשנה בחינם + תיקון פגמים שנמצאו בבדיקה.

השאלה שנשאלת היא האם אתה צריך מגאן, רכב גדול ו״כבד״ משמעותית מהקליאו שלך.

אם התשובה היא כן - לך על זה.

אם לא - בלא מעט סוכנויות טרייד אין וחברות ליסינג יציעו לך רכב קומפקטי או סופר מיני בן 2-3 שנים, כולל הטבות כמו שתיארת

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...