Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי השאלה לא בפורום הנכון אבל בכל זאת

במידה ועד עכשיו קיבלתי רכב מהעבודה בתלוש המשכורת היה סעייף שווי שימוש .עכשיו החיליפו לי את האוטו למשאית שלה אין שווי שימוש. האם אני אמור לקבל את התוספת למשכורת?

פורסם

התוספת לנטו תהיה למעשה המס ששלמת על שווי השימוש (אלא אם כן המס על שווי השימוש שולם ע"י המעביד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יסביר אדוני מהי הרעת התנאים?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
יסביר אדוני מהי הרעת התנאים?

הרכב שימש אותו לשימושיו הפרטיים , ואילו עכשיו יש לו משאית שאינה יכולה לשמש אותו לשימושו הפרטי.

עובדה אפילו לדעת מס הכנסה הוא מרוויח פחות ועל כן משלם פחות מס.

פורסם

לפי הבנתי הוא קיבל ממקום העבודה שלו רכב לצורך עבודתו. בעת שהרכב שימש גם לצרכים פרטיים הוא שילם את שווי השימוש. כרגע מכיוון שהוא לא יכול להשתמש ברכב לצורך פרטי (בעיני החוק כמובן) הוא פטור משווי השימוש.

תגובתך הינה גובלת בחוסר אחריות ויכולה לגרום נזק לשואל (ואולי אף לייצר סכסוך בינו לבין המעסיק) שכן אינך יודע מהו הסכם העבודה בינו לבין מעסיקו (יתכן בכלל שהוא הרבה יותר מרוצה מהמשאית החדשה מאשר מהרכב הישן - ובשבילו זה בכלל צ'ופר)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מאז שהתחלתי את העבודה קיבלתי רכב צמוד .זה לא רשום בשום מקום .המשאית נירכשה בגלל שאני רציתי להיות טוב ולחשבתי שאמשיך לקבל גם רכב פרטי .כרגע אין הרבה בררה ולכן אני מסתפק במה שייש לי . רק שסיבוב שישי שבת במשאית שווה להוצאה רק על הסולר 350 שח

פורסם
לפי הבנתי הוא קיבל ממקום העבודה שלו רכב לצורך עבודתו. בעת שהרכב שימש גם לצרכים פרטיים הוא שילם את שווי השימוש. כרגע מכיוון שהוא לא יכול להשתמש ברכב לצורך פרטי (בעיני החוק כמובן) הוא פטור משווי השימוש.

תגובתך הינה גובלת בחוסר אחריות ויכולה לגרום נזק לשואל (ואולי אף לייצר סכסוך בינו לבין המעסיק) שכן אינך יודע מהו הסכם העבודה בינו לבין מעסיקו (יתכן בכלל שהוא הרבה יותר מרוצה מהמשאית החדשה מאשר מהרכב הישן - ובשבילו זה בכלל צ'ופר)

לשואל נגרם נזק

היה לו רכב ששימש אותו לצרכיו האישיים ועכשיו אין לו רכב כזה ,אילו הרכב לא היה משמש אותו לצרכיו האישיים לא היה מחוייב בשווי השימוש.

מאוד יכול להיות שהוא מרוצה מהמשאית , אין לכך קשר להטבה בהסכם או במשתמע.

הנושא הוא בהחלט עדין , ואופן הפעולה משתנה מעובד לעובד וממקום עבודה למקום עבודה.

• תוכן חדש...