Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ במכירת מאזדה 626 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

קיבלתי מאבא שלי רכב מאזדה 626 שנת 95 מנוע 2000 .

הרכב יד 5

קילומטרז:320K

טסט יש לו לעוד איזה שבועיים בלחץ

הרכב נמכר מחוסר שימוש , אז הוא הביא לי אותו ואין לי מה לעשות איתו כי אני בא בכלל מתחום הדו"ג ולא מעוניין להתנייד עם פחית.

בעיות ברכב:

מזגן מוציא אוויר רותח גם אם מכוונים על קור

מערכת בקרת שיוט לא עובדת

פלסטיקה שבורה פה ושם .

איתות ימין מהבהב במהירות (כאילו פנס אחד לא עובד) למרות שכולם עובדים

חוץ מזה הרכב נוסע כמו שצריך ממה שנסעתי עליו .

השאלה שלי היא כיצד לתמחר את הרכב ?

1) האם לתקן קודם את הבעיות ולהעביר טסט ואז למכור ? או שאפשר למכור גם ככה? מה יותר משתלם כספית

2) באיזה מחיר לתמחר את הרכב ? מחירון יד 2 עומד על 9.5 אלף

ובאופן כללי אשמח לקבל טיפים למכירה קלה ומהירה יותר בלי יותר מדי תיזוזים ובלבולי שכל

כמה תמונות של הבחור:

w0vmzim1mtim.jpgojivriyjntj3.jpgzeymdz4qldtn.jpgjzdjcmgcx1mm.jpgwmxnkzmwy2ym.jpg

תודה רבה לכם ושבוע נפלא

פורסם

מכירה בלי תיזוזים במיקרה הזה תוריד מערך הרכב המון ואתה עלול גם לא לקבל 6000 עליה. סדר את הדברים הבסיסיים שזה להעביר טסט ולסדר את המזגן שזה אולי רק בעיה של גז ובשביל לבדוק את זה אתה חייב לגשת למזגניסט. לאחר שהדברים האלה יסודרו אני מאמין שתמיד יהיה מי שמוכן לתת על רכב כזה 7500-8000 בלחץ ותגיד תודה.

• תוכן חדש...