Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2007-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט לגבי רנו מגאן משנת ייצור 2007-2008 ביחס למתחרותיה היפניות היקרות מאוד.

המחירון ומחיר השוק של הרנו מאוד אטרקטיבי והבנתי שרמת הבטיחות של הרכב גבוהה מאוד.

כמו כן, הבנתי שרמת האמינות של הדגמים משנת 2006 ומעלה, נחשבת גבוהה.

אשמח לשמוע חוות דעת של בעלי ידע וניסיון עם הדגם.

פורסם

יש לי מגאן 2008, אומנם רכשתי אותו עם קילומטרז' נמוך, אבל יש לי רק מילים טובות לומר על הרכב הזה.

אני נוסע כל יום כ-120 ק'מ, הנסיעות חלקות ונעימות, הרכב מגיב יפה וחלק.

יש בו כמה תופעות מוזרות, לדוגמא הגיר המשוכלל שלו עושה לפעמים פעולות לא ברורות (רק בכביש עירוני או משובש עם מהמורות ולחיצה על הבלם- מוריד או מעלה הילוך לפי רצונו), הרכב קצת עצל- דבר שלא מפריע לי כלל, כיוון שאני יותר עצלן ממנו.

בקיצור תרכוש ותהנה, רק שים לב, אם אתה קונה דרך ליסינג או החברה, כדאי מאוד שתקרא כל מיני פוסטים שנכתבו כאן בעבר, אם תקרא אותם תוכל לחסוך לעצמך הרבה כסף והרבה עוגמת נפש.

בהצלחה.

פורסם

יש לי כבר שנה וחצי מגאן 2006 דגם PR עם מנוע 2 ליטר

הרכב באמת אחלה של רכב מבחינת הנוחות והפינוק.

לא ניתקלתי עד היום בתקלות ( אני מקוה שגם לא אתקל...)

החיסרון היחיד שלו זה צריכת דלק בעיר

מחוץ לעיר הוא עושה 6.5 ליטר ל 100 ק"מ. בנסיעה רגועה על 100 קמ"ש.

בקיצור אני ממליץ.

פורסם

שלום רב,

ברשותי מגאן 2008 נרכש מליסינג 75k ,נמצא אצלנו ארבעה חודשים.

יכול רק להמליץ ולציין לשבח את הרכב-ממש הפתעה נעימה בכלום כסף,משולב 1/12 ,חסכוני ,בטוח ומפנק!

מומלץ בחום!!:-D

פורסם
שלום רב,

אני מתלבט לגבי רנו מגאן משנת ייצור 2007-2008 ביחס למתחרותיה היפניות היקרות מאוד.

המחירון ומחיר השוק של הרנו מאוד אטרקטיבי והבנתי שרמת הבטיחות של הרכב גבוהה מאוד.

כמו כן, הבנתי שרמת האמינות של הדגמים משנת 2006 ומעלה, נחשבת גבוהה.

אשמח לשמוע חוות דעת של בעלי ידע וניסיון עם הדגם.

היי,

רנו מגאן נחשבת למכונית בעלת תמורה טובה מאד למחיר שלה.

המחיר נמוך, לאור סיבות שונות (סחירות, מוניטין לא משובח של רנו בתחום האמינות וכו') ובמחיר הזה מקבלים "הרבה אוטו":

מרווח מאד, תא מטען ענקי, צריכת דלק טובה יחסית למתחרות, רמת בטיחות גבוהה.

הרכב לא מהמצטיינים בתאוצה, אך מי שקונה אותו לא עושה את זה כדי להתחרות בכביש.

החל משנת 2006-2007 רמת האמינות השתפרה, לאור תיקון ליקויים ו"מחלות ילדות", והתמקצעות של רשת מוסכי היבואן.

לאוויס יש ניסיון עם מאות רבות של מכוניות כאלה, הן בליסינג והן בהשכרה, והן שירתו אותנו בצורה מצויינת.

גיל מאוויס

פורסם
שלום רב,

ברשותי מגאן 2008 נרכש מליסינג 75k ,נמצא אצלנו ארבעה חודשים.

יכול רק להמליץ ולציין לשבח את הרכב-ממש הפתעה נעימה בכלום כסף,משולב 1/12 ,חסכוני ,בטוח ומפנק!

מומלץ בחום!!:-D

מצטרף להמלצות. בעלים של מודל 2007 עם 160000 ק"מ וקודם לכן מגאן שנת 2005 .מניסיוני צריכה משולבת של 1 ל 12 היא קצת לא ריאלית... אלא אם כן השילוב הוא 90% בינעירונית ו10% עירונית.

הרכב יציב ומרגיש בטוח מאוד על הכביש. מסכים לגבי תחושת העצלות שהוא מספק, אבל אם רוצים להוציא ממנו קצת ביצועים, לחיצה טובה על הדוושה תביא לביצועים טובים.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן כדי להבין את אופן תיפקודו של הגיר שעלול לבלבל נהגים שלא מורגלים אליו..

במחיר שהרכב נמכר , מהווה את הקנייה המשתלמת ביותר בפלח השוק שלו.

• תוכן חדש...