Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומט חסכוני עד 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להמליץ על רכב לידידה שלי.

היא נוסעת הרבה, הרוב בינעירוני, בערך 30K לשנה.

חובה אוטומט, ולא מהקופסאות פח הקטנות כמו פיקנטו וחברותיה, משהו טיפה יותר גדול ויציב. כמובן שאמין

וכדאי גם שייראה נחמד (לבחורה).

אני חושב שהכי כדאי לחפש רכב בן שנה עם מעט ק"מ וכך להרויח את ירידת הערך הראשונית ועדיין לקבל רכב חדש באחריות.

אז מה הכיוון ?

חשבתי על סוויפט, קליאו, i20, גרנדה פונטו. אני מניח שיש עוד כמה שלא חשבתי עליהן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שלום,

לא בטוח באם ה-I20 הוא הרכב המתאים ל-30 אלף ק"מ בשנה שכן ברשותי גם מאזדה 6 שנת 2008

רכשתי מאויס לפני כשבועיים + I20 אוטומאטית "אפס" קמ ב-83 אלף ש"ח (4 חלונות חשמל), קצת יותר מהתקציב שלכם.

הרכב היה עם 4 ק"מ כאשר יצאתי ממגרש החניה והרישוי שלו נעשה שבועיים קודם לכן. למעשה מדובר ברכב חדש כאשר הרוכש יד שניה מליסינג

באם מחזיקים רכב תקופה קצרה לא בטוח שרכישה כזו מתאימה

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

שלום misterb,

לפיאט גרנדה-פונטו יש את צריכת הדלק הטובה ביותר מבין הרכבים שציינת והיא גם המכונית הגדולה ביותר ברשימה, ביחד עם רנו קליאו. הפונטו היא מכונית בטיחותית, זולה לאחזקה, אמינה וחסכונית מאוד בדלק בזכות שימוש בגיר רובוטי ולא בגיר אוטומטי רגיל. בסכום הזה תוכל לעזור לידידה למצוא גם את דגם הפונטו איבו החדש יותר, שנמכר במקביל לפונטו גרנדה. הוא מעט יקר יותר, אך לדעתי עם מעט סבלנות תוכלו למצוא רכב כזה שיתאים לסכום שהגדרתם.

שני רכבים נוספים שלא ציינת ויכולים להתאים לדעתי הם ניסאן אקו-מיקרה וסוזוקי ספלאש. מדובר ברכבים שמבחינת הגודל שלהם הם נמצאים בין מכוניות כמו הפיקנטו למכוניות כמו הקליאו והפונטו. שתיהן חסכוניות מאוד בדלק ושתיהן זולות יחסית למכוניות הגדולות יותר כך שאם מדובר על הדגם האוטומטי תוכלו למצוא במסגרת התקציב שלכם רכבים כאלו בני שנה ואף פחות מכך.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם
צריך להמליץ על רכב לידידה שלי.

היא נוסעת הרבה, הרוב בינעירוני, בערך 30K לשנה.

חובה אוטומט, ולא מהקופסאות פח הקטנות כמו פיקנטו וחברותיה, משהו טיפה יותר גדול ויציב. כמובן שאמין

וכדאי גם שייראה נחמד (לבחורה).

אני חושב שהכי כדאי לחפש רכב בן שנה עם מעט ק"מ וכך להרויח את ירידת הערך הראשונית ועדיין לקבל רכב חדש באחריות.

אז מה הכיוון ?

חשבתי על סוויפט, קליאו, i20, גרנדה פונטו. אני מניח שיש עוד כמה שלא חשבתי עליהן.

חבר טוב אתה... :lol:

אם אתה מכוון לרכב "סופר מיני", אוטומטי וסביר לנסיעות בין עירוניות – בדוק את יונדאי i20 ומאזדה 2.

הם גם יתנו לה ראש שקט מבחינת אמינות, גם נאות מראה וגם בעלות צריכת דלק סבירה.

אם רוצים צריכת דלק טובה יותר – רק הגירסאות הידניות של המכוניות הללו.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...