Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברגע האחרון החלטתי שמספטמבר אעבור ללמוד בוינה, ולכן אני נאלץ למכור את הרכב שלי אחרי שהושקע בו כ30 אלף ש"ח!!!!

כמה פרטים על הרכב, סיאט לאון שנת 2010 בצבע לבן. מנוע 1800 TSI הרכב עשה 45,000 ק"מ, מצב מכני מושלם.

מה שהושקע ברכב זה ג'אנטים מוגדלים ל17' עם צמיגים של TOYO Proxy4 225 , איתוראן, מערכת מולטימדיה תואם מקור עם חיבור ישיר לאייפון וג'יפיאס (מראה בקרת אקלים על המסך עם שליטה מלאה מההגה)

מצלמת רוורס - בכיסוי של הלוחית רישוי

חלונות שחורים איכותיים במיוחד, גג ציפוי קרבון, בניית לדים בצורה קלאסית מסביב לפנסי הערפל.

מערכת סאונד הכוללת 2 מגברים וקב"ל מתח של CaDance רמקולים אחוריים וסאב של Pionner וזוג קומפוננטים קידמיים של BOSTON. (בנוסף כל האבזור המקורי יועבר לקונה)

בגלל כל התוספות אני דורש על הרכב מחירון שהיום זה 78,000 ש"ח (בהתחשב בזה שהמחירון נפגע חזק עקב יציאת הדגם החדש והמבצעים בצ'מפיון)

לפרטים נוספים ותמונות,

חל איסור על פרסום קישורים במודעות המכירה.

כל מידע נוסף או תמונות יש לצרף לגוף ההודעה.

אפשר להשיג אותי בהודעה פרטית.

בברכה,

ֿמיכאל

• תוכן חדש...