Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לפני קניית רכב והייתי רוצה לדעת עם יש אפשרות לבדוק זיוף קילומטר ?

יש בדיקות סבירות: כמו בקשת היסטוריית טיפולים, מצב צמיגים ברכב חדש יחסית, וסבירות עפ"י מראה.

תן קצת פרטים על מה אתה עומד לרכוש - סוג, שנתון...

אם זה נוגע לרכב שהתעניינת בתקציב של 15K, אז הקילומטראג' חשוב אבל באופן מוגבל, אלא אם אתה רוצה לגלות רמאים. יותר חשוב ברכבים בעלי מאפיינים מסוג זה, לזהות את היחס שקיבלו - טיפולים, מראה חיצוני/פנימי. סוג צמיגים...וכד' וכמובן מאפייני מכלולים מרכזיים - מנוע/גיר/קלאצ'

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ברישיון הרכב אמורה להיות מצויינת קריאת המונה שהופיעה במבחן השנתי (טסט) האחרון שהרכב עבר. זה נתון שעשוי לתת אינדיקציה לא רעה אם התעסקו עם המונה או לא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני מעונין לרכוש פיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2000

160 אלף קילומטר נשמע קצת נמוך לשנה

זה מעט מתחת למומצע, בהחלט לא תמוהה או חריג.

אם לרכב יש היסטוריית טיפולים מתועדת אין בעיה לבדוק האם שחקו עם המונה. בכל ביקור במוסך מתעדים את הק"מ שמופיע במונה.

פורסם
לי יש 205 93 עם 68000 קמ אמיתיים,הכל אפשרי.

וואו - האם זה מעלה את ערכה בכמה אחוזים מעל המחירון?

חבל שזה לא 94 ומעלה

פורסם
וואו - האם זה מעלה את ערכה בכמה אחוזים מעל המחירון?

חבל שזה לא 94 ומעלה

לדעתי אם כבר זה צריך להוריד את המחירון.

רכב שנוסע כל-כך מעט רק צובר בעיות ולאו דווקא משתמר

פורסם
לדעתי אם כבר זה צריך להוריד את המחירון.

רכב שנוסע כל-כך מעט רק צובר בעיות ולאו דווקא משתמר

יש לך סימוכין למה שאתה אומר או שזאת סתם חוות דעת לא מקצועית שזרקת בקלות?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
ברישיון הרכב אמורה להיות מצויינת קריאת המונה שהופיעה במבחן השנתי (טסט) האחרון שהרכב עבר. זה נתון שעשוי לתת אינדיקציה לא רעה אם התעסקו עם המונה או לא.

גם אני חשבתי כך אבל אחר כך ההגיון אומר שבסך הכל רושמים מה שכתוב בצג וזה הכל.לא באמת אכפת להם או שהם יידעו אם זה מזוייף או לא, הולכים לפי הצג.

פורסם
יש לך סימוכין למה שאתה אומר או שזאת סתם חוות דעת לא מקצועית שזרקת בקלות?

אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום או בכל פורום רכבים אחר.

רכבים שעומדים הרבה נוטים לצבור יותר בוצה במנוע, הגומיות נוטות להתייבש, הרכב מחליד מהר יותר ובסה"כ האחזקה אח"כ הופכת ליותר יקרה.

שוב, מדובר ב-3000 ק"מ בשנה. זה מספר מאוד נמוך.

פורסם
גם אני חשבתי כך אבל אחר כך ההגיון אומר שבסך הכל רושמים מה שכתוב בצג וזה הכל.לא באמת אכפת להם או שהם יידעו אם זה מזוייף או לא, הולכים לפי הצג.

ולפעמים הבוחן לא בודק מה כתוב,אלא שואל את הנהג.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
אני מעונין לרכוש פיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2000

160 אלף קילומטר נשמע קצת נמוך לשנה

לא נשמע נמוך, זה נשמע סביר בהחלט, מק"מ כזה לא הייתי חושש. אילו היה מדובר ב100 אלף ק"מ הייתי מעט חושד, ואילו היה מדובר ב60 אלף ק"מ הייתי בודק היטב, טוב טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום,

160K לרכב בן 12 שנה זה בהחלט סביר.

נכון, מתחת לממוצע הנסועה הישראלית, אבל עדיין לא מחשיד לדעתי.

סתם לכייף - ההורים שלי נוסעים בממוצע 6K בשנה.

אני נסעתי עם הרכב הקודם שלי 7K בשנה (מחזיק רכב צבאי במקביל).

כל מקרה לגופו.

בדוק, כמו שנאמר, את הנסועה ברישוי השנתי האחרון (מופיע ברישיונות הרכב), היסטוריית טיפולים וכד'.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
  • תוכן חדש...