Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הנסיעה ברכב (סופר לנסר 94 אוטומט) עם מזגן קצת מוזרה לי לפחות.

אני אציין כמה דברים , ואשמח לדעת מה מוזר ומה הגיוני.

-הרגשה של פחות כח ומומנט (נראה לי הגיוני)

-סל"ד בהילוך בעמידה - 100-200

-רכב רועד בעמידה (כנראה עקב הסל"ד הנמוך)

-עמידה בעליה מתונה - כאשר עוזבים את הברקס הרכב לא נוסע , כאשר מכבים את המזגן ישר הסל"ד קצת עולה ל 500 והרכב מתקדם.

-הוונטה (ככה קוראים לזה ? בכל מקרה אני מתכוון למאוורר של המזגן כנראה) נדלקת ונכבית בעמידות ולפעמים גם בנסיעות, אני כמעט בטוח שזה זה פשוט שומעים רעש של מדחס נדלק ואני כמעט בטוח שזה זה, בכל מקרה המזגן ממשיך לקרר באותם רגעים, האם זה בגלל שהוא מגיע לטמפרטורה הרצוייה ומעוניין לחסוך לי בדלק? :)

-ב 60 קמ"ש נראה לי שזה הילוך שלישי, פתאום הרכב מקבל מלא כח עם המזגן בסל"ד לא גבוה במיוחד ומתחיל לדחוף כאילו אני בקיק דאון , הגיוני שיש לו פתאום מלא כח בשלישי?

אשמח לדעת מה הגיוני ומה מצריך הגעה למוסך

תודה רבה לכם , עוזרים לי מאוד !

Miata ND2

פורסם

הטורים שלך מאוד נמוכים וחייב להרים אותם. בגלל זה גם הרעידות שאתה מרגיש. כמו שזכור לי קיים בורג כיוונון במצערת לכיוון הטורים. כמו כן אני ממליץ לפני שנוגעים בבורג זה פשוט לבצע ניקוי מצערת יסודי וניקוי חיישן מנוע צעדים וככל הניראה בעיית הטורים תיפתר. אם לא אז פשוט לכוון דרך הבורג המכוון. אתה יכול להעלות תצלום של בית המצערת ונסמן לך היכן בורג זה. לגבי המזגן זה תקין שהוא מיתנתק כל כמה שניות זה כדי להגן על מערכת המיזוג ועל המדחס שלא יהיה קיפאון ופגיעה במערכת. לגבי העלייה המתונה ברגע שאתה תעלה בחזרה את הטורים למצב האידיאלי האוטו יזוז כמו שצריך. אם אין לך מושג בסיסי על מה אני מדבר פה עדיף שתיגש לבעל מקצוע ותסביר לו על איזה תהליך אני מדבר הוא כבר יבין.

פורסם

תתפלא , הבנתי הכל , אני יודע בדיוק העלאת טורים מהי מכיוון שאין פעם שלא הייתי במוסך והדבר הראשון שהוא ניגש אליו זה העלאת הטורים.

ניקוי מצערת בוצע , בעצם 2 , אחד חפיף ואחד יסודי יותר .

חיישן מנוע צעדים אין לי מושג אם ניקו

העניין הוא כזה: הכוונון טוב, הטורים על 600 בלי מזגן ואין רעידות (רק ויברציות קטנות) ואני רואה שבכל הרכבים החדשים והישנים הטורים על 500-600 וזה בסדר.

אבל המזגן מוריד את הטורים זה הכל.

אז מה לעשות עם הטורים ? לכוונן אותם כאשר המזגן דולק?

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=285250&d=1336119469

תמונה ישנה של המנוע לפני החלפת כמה דברים אבל אזור המצערת לא הוחלף , התמונה מספיק ברורה כדי להסביר לי איפה הבורג?

תודה לך

Miata ND2

פורסם

מצטער, בתמונה אני לא רואה את הבורג כי הוא כניראה בצד האחורי של בית המצערת איפה שהכבל גז עצמו בחיבור שלו למצערת. אם מנוע הצעדים לא נוקה הוצא אותו מבית המצערת זה עניין של 2 ברגים ונקה אותו הייטב ועל הדרך תבדוק אם הוא עובד. בדיקה שלו נעשית ברגע שהוא מחוץ לבית המצערת ומחובר לקונקטור שלו אתה מעביר את הסוויצ' למצב ON בלי להניע ורואה עליו את הפין שזז.

• תוכן חדש...