Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בצער רב - נגנב לי ה X5 - מס' רכב 56-998-16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם על ההשתתפות.

לגבי חפצים, תחשבו, שני כסאות ילדים, 2500-3000 שקל, צ'יטה, מערכת, מסכים,

שני תיקים שאשתי ביקשה ממני אתמול בערב להוריד לבגאז', עם בגדים וציוד של הבנות

ללכת לבריכה, איזיפארק, מטענים לניידים, דיסקים. תחשבו כמה כסף זה.

חוץ מזה, רק לפני שבוע הוחלפו שני צמיגים, תבדוק כמה עולה צמיג 275/40 R20 :-(

אני מניח שלהרבה אנשים יש דברים כאלה ברכב, וזה לא מבוטח.

מצד שני, אני לא יכול כל פעם שעולים הביתה לקחת חצי רכב איתי, בטח לא שאשתי נוהגת ברכב.

פורסם

מסכים. משתתף בצערך. לפחות היו משאירים את הציוד הזה בחוץ הנבלות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מקווה שימצאו את הרכב במצב טוב

אוי ואבוי, את האיחולים האלה בד"כ שומרים לשונאים שלך!

עם כל הצער שבדבר, מקווה שלא ימצאו כלום, קח את הכסף ותתפנק ברכב אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אוי ואבוי, את האיחולים האלה בד"כ שומרים לשונאים שלך!

עם כל הצער שבדבר, מקווה שלא ימצאו כלום, קח את הכסף ותתפנק ברכב אחר.

אני מסכים איתך כעקרון, אבל אם הרכב הספציפי הזה יקר לבעליו יותר מאשר הפיצוי אזי אני מאחל לו שמה שירצה יתממש.

ובכל מקרה, תמיכה וחיזוק לאושרי מקרב לב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ואוו, משתתף בצערך!

למי שהעיר על כך שזה לא הדגם החדש, כשיש ביקוש לחלפים יהיה מי שיגנוב את הרכב, גם אופל קדט 88' וגם פורשה 911 דנדשה. לצערי, הכל שאלה של ביקוש והיצע.

אם אין לך קשרים במקומות הנכונים, סדר את הבירוקרטיה מול הביטוח וחשוב על הרכב הבא שלך, את ה X5 הזאת כנראה שלא תראה.

שוב, משתתף בצערך ומאחל לגנבים שביום מן הימים הם יפרצו לאיש הלא נכון, שברשותו האקדח הנכון.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
ומאחל לגנבים שביום מן הימים הם יפרצו לאיש הלא נכון, שברשותו האקדח הנכון.

ואז אותו איש לא נכון יישב בכלא הלא נכון וישלם פיצויים לא נכונים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מצטער לשמוע על הגניבה, מאחל לגנבים שיידרסו-וייגמרו משככי הכאבים וחומרי ההרדמה בבית החולים שאליו הם יפונו.

מקווה שהסמלון שלך יוחלף לרכב חדש במהרה בימינו-ואני מציע לך לשקול התקנה של סוויץ' נסתר איפשהו שיכול למנוע את הנעת הרכב.

פורסם

משתתף בצערך.

איני יודע איך זה כיום, אבל כשגנבו לנו פולו דיזל, זה היה זמן קצר מאוד אחרי הרכבת סט צמיגים חדש.

אחרי שיחה עם סוכן הביטוח, הבאנו את הקבלה שלהם, וקיבלנו מחירון הרכב+ ערך הצמיגים.

לידיעתך.

נ.ב. יש אפשרות לבטח חלק מתכולת הרכב בחלק מחברות הביטוח, בדומה לביטוח מערכת השמע שברכב. ואז מקבלים את הערך שלהם בנוסף למחירון הרכב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

סוויץ' נסתר לא כזה יעזור לו.

במקרה יצא לי לבקר אצל מנעולן, והוא הראה לי איך הוא מתניע את הרכב בלי מפתח, בלי קוד, ובלי לגרום נזק. אז אם אותו המנעולן יודע, אז גם גנב מספיק

מקצועי יידע.

העצה היחידה שאני יכול לתת לזפותח השירשור, זה לבחור רכב לא בולט ולא גניב, ככה יקטין סיכויים לגניבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...