Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2011 - צריחת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושש שהפעם למישהו מהמנהלים היתה אצבע קלה על המקלדת, או חוש הומור.

לא סביר. גש למוסך!

מסנן דלק סתום/מערכת הזרקה/טורבו, לא יודע מה, אבל משהו לא תקין שם!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה מזכיר את יהודה ברקן שפעם שם תחתית כפולה לרכב ותידלקו בו 400 ליטר והתדלקן השתגע כמה דלק נכנס. אבל ברצינות. איפשהו ישנה טעות בהקלדת הנתונים כי החישוב לפי המספרים שנתת נכון. כנס לתחנת דלק' date=' תמלא פול, תאפס, סע כמה ימים רגיל, עיר ובינעירוני בלי ללחוץ ותמלא שוב פול ותראה כמה ק"מ עברת מאז האיפוס. אם באמת הגעת לתוצאה כזאת, גש למוסף, משהו לא תקין בעליל. אגב, שאלת תם - מה מראה מחשב הדרך ברכב (AVG 1/100)?![/quote']

אני מצרף את הנתונים ממחשב הרכב.

לא יודע איזה רלוונטי. צירפתי הכל

11.GIF

22.GIF

33.GIF

44.GIF

55.GIF

66.JPG

פורסם
בהתחלה רציתי לתקן לך את הכתיב בכותרת, אבל במקרה שלך זו באמת צריחת דלק :cry:

לא הגיוני בשום צורה שהיא. בהנחה שהמספרים שרשמת מדויקים, שום סגנון נהיגה לא יכול להסביר צריכה כזו - מה זה, זה בואינג בהמראה...:shock:

אין לך ריח של דלק במקרה? כי למעט דליפה (או גניבה כפי שדניאל פה הציע), אני לא רואה שום אפשרות לנתונים כאלה בסופרב מודל 2011.

הכותרת לא הייתה טעות בכתיב...

זה שחיטת דלק..

פורסם

יש לך שני שעוני צריכה (צריחה במקרה שלך) כנראה מתאפסים. (CONSUMPTION):

אחד מהם נותן ליטר ל100 ק"מ. 29 זה המון!

באמת פחות מ- 4 ק"מ לליטר.

השני ביחידות שלא הצלחתי לראות. עוד תמונה אחת יצאה לא כל כך ברורה.

חכה למישהו שמכיר את מחשב הדרך הזה. או שתפתח את ספר הרכב.

בכל מקרה 37 מעלות בחוץ, לא מקנא בך!

פורסם

לפיזיקה וזה מרגיז לפעמים, הגיון משלה. לאוטו גדול, כבד, בנסיעה עירונית קצרה ועם מזגן, יהיה לא קל לספק תצרוכת דלק נחמדה של מעט מתחת ל 10 ק"מ לליטר, כמו שטענו כאן למעלה, אפילו אם קוראים לו סופרב ויש באמתחתו כל מיני צרופי אותיות קסומים כמו TSI ו DSG. תצרוכת כזו ובאותם תנאים "מתלבשת" טוב יותר על פיקנטו וכאלו.

פורסם

בתמונות שהוצגו מופיעים הנתונים: נסיעה של 2 ק"מ במהירות ממוצעת של 9 קמ"ש. ככה לא בודקים צריכת דלק (גם לא בשביל לקבל מושג), בטח לא עירונית.

קודם כל יתכן וישנה בעיה, אך אני יכול עכשיו לקחת את הרכב שלי לנסיעה של 2 קילומטר ולהוציא צריכה דומה למדי (1:5) ובקלות. צריכה שכזו היא תוצאה של סגנון נהיגה אגרסיבי, לחיצה חזקה בכל פעם שאתה בתנועה (זמן קצר במיוחד). אם זה לא המצב, אז כן, יש צורך לגשת למוסך.

פורסם
בתמונות שהוצגו מופיעים הנתונים: נסיעה של 2 ק"מ במהירות ממוצעת של 9 קמ"ש. ככה לא בודקים צריכת דלק (גם לא בשביל לקבל מושג), בטח לא עירונית.

קודם כל יתכן וישנה בעיה, אך אני יכול עכשיו לקחת את הרכב שלי לנסיעה של 2 קילומטר ולהוציא צריכה דומה למדי (1:5) ובקלות. צריכה שכזו זה סגנון נהיגה אגרסיבי, לחיצה חזקה בכל פעם שאתה בתנועה. אם זה לא המצב, אז כן, יש צורך לגשת למוסך.

האם הבדיקה במסגרת האחריות?

איזה מוסך של סקודה מומלץ באזור המרכז?

פתח תקווה מוסך מרכזי התנופה 5 קריית אריה

תל-אביב אוטבדק תוצרת הארץ 20

תל-אביב סבנה דרך בן צבי 19 יפו

תל אביב פליקס טברסקי 5, פינת יצחק שדה

פורסם
אני מצרף את הנתונים ממחשב הרכב.

לא יודע איזה רלוונטי. צירפתי הכל

מחשב הדרך מס 1 מתאפס לאחר שעתיים של הדממה של הרכב.

מה שלא הגיוני זה שמד החום הוא באמצע ומצביע על מנוע חם, ומחשב הדרך מראה שנסעת בסה״כ 2 ק״מ (וזה הספיק כדי שהמנוע יגיע לטמפרטורת עבודה מלאה??)

כמו כן, צריכת הדלק בעמידה בסרק עם מזגן צריכה להיות לא יותר מ 1.2 ליטר לשעה.

זה נראה כאילו יש לך בעיה במחשב הדרך

מה שמעניין זה כמה אתה צורך בפועל. את הנתונים של המחשב שים בצד ותתעלם מהם לביינתיים.

פורסם

צריכת הדלק בעמידה יכולה להיות 1.6 ליטר לשעה בהחלט, כשהמזגן עובד בפול, וחם מאוד בחוץ. כמה שחם יותר בחוץ, המזגן עובד קשה יותר ומעמיס יותר על המנוע.

צריכת דלק של 10 ק"מ לליטר בתוך העיר עם מזגן בקיץ? בחלום בלילה לדעתי. אולי בעיר שעשוייה מכבישים מהירים.

עדיין, צריכת דלק של 5 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית נשמע קצת מוזר לרכב פרטי.

אם יצא לך לעשות נסיעה בינעירונית ארוכה, שווה לתדלק, ולאחר הנסיעה הזו לתדלק (לא חייב לתדלק רק כשהמיכל נגמר), ולחשב את הצריכה. יתכן אינדיקציה נוספת.

פורסם
צריכת הדלק בעמידה יכולה להיות 1.6 ליטר לשעה בהחלט, כשהמזגן עובד בפול, וחם מאוד בחוץ. כמה שחם יותר בחוץ, המזגן עובד קשה יותר ומעמיס יותר על המנוע.

צריכת דלק של 10 ק"מ לליטר בתוך העיר עם מזגן בקיץ? בחלום בלילה לדעתי. אולי בעיר שעשוייה מכבישים מהירים.

עדיין, צריכת דלק של 5 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית נשמע קצת מוזר לרכב פרטי.

אם יצא לך לעשות נסיעה בינעירונית ארוכה, שווה לתדלק, ולאחר הנסיעה הזו לתדלק (לא חייב לתדלק רק כשהמיכל נגמר), ולחשב את הצריכה. יתכן אינדיקציה נוספת.

בתדלוק השני שפרסמתי שהיה בתאריך 26.6 הייתי בנסיעה לירושלים . 163 קמ עם צריכה של 18 ליטר. ממוצע של 1/9. אבל זה מחוץ לעיר רוב הקמ

פורסם

יש מצב שאנשים עצלנים ולא קוראים את כל השרשור.

אם כן אז, בצחילת השרשור הפותח סיפק נתוני אמת של מספר ליטרים לתדלוק וק"מ נצבר של הרכב.

מתוך חישובים אלו ניתן לראות כי הצריכה היא באזור ה- 1:6.

אם כבר, אז מנתוני מחשב הדרך ניתן בעיקר ללמוד על אופי הנהיגה.

האם מהירות ממוצעת של 9 קמ"ש היא מייצגת?

אני מניח שרוב רובן של הנסיעות שלך הן בתוך העיר בפקקים נוראיים, צודק?

איפה אתה גר? האם במישור או בהרים?

לצורך העיניין, אם באמת המהירות הממוצעת שלך היא מתחת ל- 20 קמ"ש, כאשר כל הנסיעות בעיר, אז הצריכה אכן עשויה להיות גרועה.

ככל שהמהירות הממוצעת שלך נמוכה יותר [בהנחה שאתה נוסע רגוע] צריכת הדלת תהיה גבוהה יותר, עד כדי ערכים שציינת במודעה.

אם אתה רוצה לוודא כי אין בעיה, צא לנסיעה בכביש מהיר מישורי [כביש 6 מצויין לצורך בדיקה], תדלק בתחילת הקטע מיכל מלא וסע במהירות קבועה ולא עולה על 110 קמ"ש עד לתחנה השניה [כמה עשרות ק"מ] ותדלק שוב מיכל מלא.

אם הצריכה תהיה סבירה זה סימן שאין בעיה ברכב.

מה זו צריכה סבירה? תשאל מישהו שיש לו סופרב.

פורסם

הסקודה האחרונה שהיתה לי היתה פייבוריט 1993, כך שקשה לי ללמד על דגמים מודרניים.

אבל לאשתי יש מאזדה 3 וצריכת הדלק אצלה, בנסיעות שכמעט כולן עירוניות נעה סביב 7 קמ"ל (היא לא עדינה עם הרכב אבל גם לא לוחצת). יכול לתת מושגים לגבי צריכת דלק עירונית של רכב משפחתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש מצב שאנשים עצלנים ולא קוראים את כל השרשור.

אם כן אז, בצחילת השרשור הפותח סיפק נתוני אמת של מספר ליטרים לתדלוק וק"מ נצבר של הרכב.

מתוך חישובים אלו ניתן לראות כי הצריכה היא באזור ה- 1:6.

אם כבר, אז מנתוני מחשב הדרך ניתן בעיקר ללמוד על אופי הנהיגה.

האם מהירות ממוצעת של 9 קמ"ש היא מייצגת?

אני מניח שרוב רובן של הנסיעות שלך הן בתוך העיר בפקקים נוראיים, צודק?

איפה אתה גר? האם במישור או בהרים?

לצורך העיניין, אם באמת המהירות הממוצעת שלך היא מתחת ל- 20 קמ"ש, כאשר כל הנסיעות בעיר, אז הצריכה אכן עשויה להיות גרועה.

ככל שהמהירות הממוצעת שלך נמוכה יותר [בהנחה שאתה נוסע רגוע] צריכת הדלת תהיה גבוהה יותר, עד כדי ערכים שציינת במודעה.

אם אתה רוצה לוודא כי אין בעיה, צא לנסיעה בכביש מהיר מישורי [כביש 6 מצויין לצורך בדיקה], תדלק בתחילת הקטע מיכל מלא וסע במהירות קבועה ולא עולה על 110 קמ"ש עד לתחנה השניה [כמה עשרות ק"מ] ותדלק שוב מיכל מלא.

אם הצריכה תהיה סבירה זה סימן שאין בעיה ברכב.

מה זו צריכה סבירה? תשאל מישהו שיש לו סופרב.

אני נוהג בגוש דן.

נראה לי שהמהירות הממוצעת 20 קמ"ש ורמזורים.

הכי רגוע שבעולם ללא קיק דאון או סחיטה של הדוושה.

הצילומים שהצגתי הם 10 דקות לאחר שהגעתי ליעד הראשון שלי.

נסעתי לירושלים ואז הייתה צריכה של 1:9 ממוצעת מאחר וחלק מהנסיעה הייתה בעיר 163 קמ על 18 ליטר.

פורסם
האם הבדיקה במסגרת האחריות?

איזה מוסך של סקודה מומלץ באזור המרכז?

פתח תקווה מוסך מרכזי התנופה 5 קריית אריה

תל-אביב אוטבדק תוצרת הארץ 20

תל-אביב סבנה דרך בן צבי 19 יפו

תל אביב פליקס טברסקי 5, פינת יצחק שדה

איזה מוסך מומלץ??

• תוכן חדש...