Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2011 - צריחת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחשב הדרך מס 1 מתאפס לאחר שעתיים של הדממה של הרכב.

מה שלא הגיוני זה שמד החום הוא באמצע ומצביע על מנוע חם, ומחשב הדרך מראה שנסעת בסה״כ 2 ק״מ (וזה הספיק כדי שהמנוע יגיע לטמפרטורת עבודה מלאה??)

כמו כן, צריכת הדלק בעמידה בסרק עם מזגן צריכה להיות לא יותר מ 1.2 ליטר לשעה.

זה נראה כאילו יש לך בעיה במחשב הדרך

מה שמעניין זה כמה אתה צורך בפועל. את הנתונים של המחשב שים בצד ותתעלם מהם לביינתיים.

חבל שהוא לא פירסם את משך הנסיעה (גם הנתון הזה קיים במחשב). בהערכה גסה שלי זה לקח סביב בערך 10-15 דקות בהתחשב במהירות הממוצעת ולכן סביר בהחלט שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה (ועוד ביום חם שכזה).

הנתון המדאיג יותר הוא 1:9 לי-ם. תוצאה לא כ"כ טובה.

לי יש רגל כבדה על הגז ורוב הזמן אני קרוב ל-1:10 בנסיעה משולבת. בבין-עירוני אני מגיע לתוצאות טובות בהרבה. י

קשה לי להצביע על בעיה ברכב... אולי פותח השרשור נוהג בהילוך S ולא-D?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לי טנק של 7 לליטר בקורולה רובוטית שכולו היה בנהיגה רגועה, היה לי גם טנק של 9 לליטר בפונטו גם כן רגוע, הכל שאלה של איפה ומתי.

פורסם
חבל שהוא לא פירסם את משך הנסיעה (גם הנתון הזה קיים במחשב). בהערכה גסה שלי זה לקח סביב בערך 10-15 דקות בהתחשב במהירות הממוצעת ולכן סביר בהחלט שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה (ועוד ביום חם שכזה).

הנתון המדאיג יותר הוא 1:9 לי-ם. תוצאה לא כ"כ טובה.

לי יש רגל כבדה על הגז ורוב הזמן אני קרוב ל-1:10 בנסיעה משולבת. בבין-עירוני אני מגיע לתוצאות טובות בהרבה. י

קשה לי להצביע על בעיה ברכב... אולי פותח השרשור נוהג בהילוך S ולא-D?

אני נוסע ללא רגל כבדה על הגז.

ולא על S.

בכל אופן איזה מוסך מומלץ ללכת מהרשימה של סקודה במרכז?

פתח תקווה מוסך מרכזי התנופה 5 קריית אריה

תל-אביב אוטבדק תוצרת הארץ 20

תל-אביב סבנה דרך בן צבי 19 יפו

תל אביב פליקס טברסקי 5, פינת יצחק שדה

פורסם

לך לזה שהכי קרוב לך לבית.

כולם אותו דבר.

שלא יזבלו לך את השכל, תתעקש, הרכב לא תקין.

אם אתה נוסע לפליקס אולי תשלח ה"פ לפני זה לאבי וויזל תגיד לו שאתה מהפורום, תראה לו את השרשור ותגיד לו שאתה מגיע לבדוק את הרכב.

• תוכן חדש...