Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבו של המנחת בערד כיום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש בפורום על המנחת ומצאתי נושאים מלפני שנתיים שלוש.

מה המצב של המנחת כיום? אני יכול לנסוע מחר עם הרכב למנחת,ולבדוק את ביצועי הרכב? יש בעיה מבחינת המקום להכנס לשם או בעיה מבחינה חוקית(שוטרים)?

ויש עוד מקומות או מנחתים בארץ שאפשר לנסות אותם?

פורסם

טכנית אתה יכול, המקום פתוח לרווחה.

חוקית - זה נהיגה בקלות ראש במקרה הטוב.

בסופו של דבר - הכל פונקציה של שעה.

וכן יש עוד כמה מנחתים בארץ, פיק למשל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המצב של המנחת מצויין, אבל גם של השוטרים שאורבים בסביבה. אם אתה מגיע מרחוק, דע שעלולים להעיף אותך במקרה הטוב.

emotion of motion

פורסם

הייתי בראש השנה האחרון. לא ראיתי שוטרים אבל מן הסתם הם יכולים להופיע שם. לגבי לארוב לך? קשה לי להאמין. אחרי הכל מדובר במדבר שטוח.

מסתובבים שם בדויים שלפעמים מפריעים אבל בגדול אין ספק שאפשר להרביץ. הבעיה, לפחות במקרה שלי, היא שהמסלול הוא רק 1.5 ק"מ וכשאתה צובר מהירות ומתחיל להתקרב לסוף, קשה לך להעריך כמה מרחק בלימה תצטרך. הייתי עם חבר שעמד עם הרכב שלו במרחק של 400 מטר מהקצה כדי שאני אדע איפה הסוף. זה עזר אבל הייתי רחוק מאוד מהסגירה של הרכב.

פורסם

הייתי שם לפני חצי שנה והמקום פתוח ומוזנח. לא ראיתי שוטרים אבל הבדואים שנוסעים שם כל הזמן ישכנעו אותך לעזוב מהר מאוד

We are the Human Race

פורסם

רוצה לבדוק את ביצועי הרכב ולהביא אותו לקצה בלי להפריע ולסכן את הסובבים אותך?

מה הבעיה, פשוט קח אותו לאחד ממסלולי המרוצים, הא אופס, שכחתי שאנחנו מדינת עולם רביעי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תפרסם פחות את זמני ההגעה שלך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי פיק לא היה פתוח, אלא בבעלות חברה בטחונית.

באירועים שראיתם תמונות מהם (כדוגמאת מפלצות התאוצה) המקום הושכר מהם והשערים ננעלו אחרי המשתתפים, ככה שגם כניסה נסגרה בפני צופים לא רצויים.

כנראה שפעל במקום גם אחד המתקנים של החברה, חלק מסרטוני הוידאו שצולמו מעמדה ספציפית פשוט יצאו שלג.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...