Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התקנתי לפני כחודש מערכת שמע הכוללת רדיו דיסק מגבר קומפננט וסאב.מדובר ברכב גולף 2008.

המערכת עבדה כחודש ימים וכעת פעמיים תוך 3 ימים המצבר נגמר.

החלפתי מצבר כשבוע לפני שהתקנתי את המערכת למצבר של חברת וורטה שרשום עליו סטארט אפ (START UP בצבע שחור עם אדום.המצבר בעל 56 אמפר משהו כזה.

כעת יש מריבה עם בעל החנות של המערכת ועל החנות של המצבר אחד טוען שהמצבר הזה הוא בכלל טורקי ומצבר חרא (גם מנהל המוסך של הרכב שלי מוסך ברעם בבאר שבע טוען שהמצבר הזה זבל) וגם עוד 2 קרובי משפחה שקצת מבינים בזה וכולם טוענים שאני יקח וורטה אמיתי או שנפ אפילו ולנסות לקחת 60 אמפר (השאלה אם הגודל הזה יכנס)

בעל החנות של המצבר נשבע לי שהמצבר הזה מצוין ועובד כמו שצריך וגם אחרי פעמיים שהוא נפרק לגמרי וחזרתי אליו הוא הטעין אותו בחזרה ואמר שהוא תיקן לחלוטין והבעיה היא במערכת.

חשוב להזכיר שהמערכת עבדה כמו שצריך במשך חודש שלם בלי נפילות בלי כלום דבר שכנראה מראה שהבעיה ככול הנראה במצבר עצמו ולא במערכת.

אשמח לתגובות ועצות מה לעשות כי שרפתי יום שלם על מריבות עם בעלי המקצוע השונים.

פורסם

יש מספר אפשרויות: או שהוא מכר לך מצבר דפוק- תבקש ממנו החלפה למצבר אחר או שיש בעיה באלטרנטור ,שאינו מטעין את המצבר (יתכן שהמערכת הכבידה עליו מידי ) או שיש תקלה אחרת כמו זליגה.

ממליץ לך לגשת לחשמלאי רכב לבדיקת המצבר כדי לקבל חוות דעת שלישית ואם יגידו שהמצבר דפוק בקש החלפה ואם המצבר תקין שהחשמלאי יבדוק מה גורם למצבר להתרוקן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוא נפריד את העניינים:

1. הוסבר כאן כבר כמה פעמים ש-Power-up ו- Start-up אלו מצברי ווארטה לכל דבר, אלא שבגלל שנותנים עליהם פחות אחריות הם קיבלו שם מותג שונה. ההסבר הזה ניתן ע"י מנכ"ל חברת טלרון בכבודו ובעצמו, תוכל למצוא את השרשורים ע"י חיפוש בפורום. כך שהמוכר לא עבד עלייך ומדובר במוצר טוב.

2. יכול להיות שיש בעיה במערכת, בהתקנה, במצבר הספציפי, בטעינה, בחיבורים וכו'. יש לבודד את הבעיה ולטפל בה. אם המצבר פתאום התחיל להיגמר מעצמו מה שאני מציע לך זה לנתק את הפיוזים של המערכת (אם הותקן אחד ראשי מה טוב) ולראות אם התופעה ממשיכה. פתרון יותר מהיר יהיה לגשת לחשמלאי ולבדוק זליגת זרם (תוכל לחפש בפורום במידה ואינך יודע מהי זליגת זרם), טעינה ואת המצבר בעומס.

• ספונסר פורום
פורסם
בוא נפריד את העניינים:

הוסבר כאן כבר כמה פעמים ש-Power-up ו- Start-up אלו מצברי ווארטה לכל דבר, אלא שבגלל שנותנים עליהם פחות אחריות הם קיבלו שם מותג שונה. ההסבר הזה ניתן ע"י מנכ"ל חברת טלרון בכבודו ובעצמו, תוכל למצוא את השרשורים ע"י חיפוש בפורום. כך שהמוכר לא עבד עלייך ומדובר במוצר טוב.

.

אכן!

כל מצברי 56AH שטלרון משווקת תחת כל מותגיה הינם זהים כולם מקט 556408054 VARTA מיובאים מגרמניה ומיוצרים בגרמניה, ספרד וצכיה.

המצבר הנכון לגולף הוא 60AH אבל הרכב יעבוד היטב גם עם 56AH אולי אורך החיים יתקצר אבל התופעה שאתה מתאר בתחילת חיי המצבר לא מושפעת מהעדר 4AH

אני לא פוסל את האפשרות שהמצבר תקול, זה קורה, אבל באותה תדירות שקורה במצבר VARTA ובוודאי בתדירות נמוכה ממותגי מצברים אחרים בעולם ובארץ.

תרחיש נוסף שנמכר לך מצבר משומש שחודש, יש לצערי גורמים שמוכרים מצברים מחודשים מבלי לדווח על כך, אם תעביר תמונות של המצבר נוכל לזהות את סבירות התרחיש הזה.

פטור את הענין במהרה אצל חשמלאי מקצועי, כל פריקה נוספת של המצבר מקצרת את חייו!

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

בבדיקה שנעשתה אצל חשמלאי מוסמך במוסך מורשה של VW נמצא שהרכב במצב כבוי נותן 0.80 אמפר שהמקסימום שרכב כבוי יתן במצב טוב הוא 0.30 לפי מה שהוא הסביר לי.יש זליגה רצינית מאוד באוטו.

פירקתי את המערכת לגמרי נראה איך זה ימשך.קצת מוזר לי שזה המערכת בגלל שהיא הייתה כבר חודש אצלי ברכב ועבדה כמו שצריך בלי ניתוקים בלי כלום אולי באמת אני צריך 60 אמפר ולא 56.

• ספונסר פורום
פורסם

הזליגה שלך גבוהה מאד ופשוט לא צריכה להיות. יש חשמלאים שמחשיבים זליגה לא תקינה כבר מ 0.1 אמפר

תתמודד עם המחלה (המתקין / המערכת) לא עם הסימפטומים (פריקת מצבר)

קיבול גבוה יותר יגדיל את הסיכוי שהרכב יניע בבוקר למרות הזליגה, אבל הנזק עדיין יגרם מדי לילה

בכל מקרה קיבול שיעמוד בפריקה לילית כזאת הוא כ 90AH וברכב שלך ניתן למיטב זכרוני להתקין לכל היותר מצבר בעל 74AH

עליה ל 60AH הינה זניחה חבל על הזמן

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אל תדליק את הרדיו דיסק כאשר האוטו מכובה זה גומר מהר מאוד את המצבר מכיוון שיש לך מגבר שצורך הרבה כוח מהמצבר.

פורסם
בבדיקה שנעשתה אצל חשמלאי מוסמך במוסך מורשה של VW נמצא שהרכב במצב כבוי נותן 0.80 אמפר שהמקסימום שרכב כבוי יתן במצב טוב הוא 0.30 לפי מה שהוא הסביר לי.יש זליגה רצינית מאוד באוטו.

פירקתי את המערכת לגמרי נראה איך זה ימשך.קצת מוזר לי שזה המערכת בגלל שהיא הייתה כבר חודש אצלי ברכב ועבדה כמו שצריך בלי ניתוקים בלי כלום אולי באמת אני צריך 60 אמפר ולא 56.

במצב תקין צריכת הזרם הפריזטית לא צריכה לעבור את 15 מיליאמפר (רכב ברמת איבזור כפי שיצא מהמפעל).

בכדי לקבל תוצאה אמינה של צריכת הזרם כאשר המנוע כבוי יש לחבר מד-זרם בטור למצבר למשך כ-10 דקות לפחות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...