Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניצן רז עוזב את אוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1

מעניין לאן המשיך קינן כהן, יצא לי פעם לדבר איתו והוא נשמע לי אדם מאוד נחמד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
+1

הוא לא גולש פה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
+1

נדמה לי שדמרקאר, לפחות ראיתי כתבת וידאו שלו שם.

פורסם

בהצלחה לניצן רז, אני מקווה שהוא יפיק עיניין בעיתון הגה שהפך בחצי שנה האחרונה למשעמם וחסר עיניין.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אכן, רז עבר ל"הגה" לא מזמן - בהחלט איש יקר ואהוב עלי, מאחל לו המון הצלחה בדרכו הישנה-חדשה! :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בלי שום קשר, אוטו מפסידים את אחד הכתבים הענקיים שלהם,וחבל.

אני אישית אהבתי מאוד את הכתבות שלו, ופעם גם את העריכה, ביי ניצן.

מנוי אוטו, כך שאני לא אקרא את הכתבות שלו.

פורסם

מעבר לעובדה שבזכות ניצן הגעתי לעבודה ב"אוטו", אני חייב לו הרבה מאוד מהחוויות המדהימות במסגרת שנות העבודה שלי תחתיו, כשהיה עורך (במזל זה לא היה תחתיו פיזית. הבנאדם אוכל היטב, כמו שאומרים).

בין השאר, בזכותו זכיתי לנסוע 3 פעמים למסעות בחו"ל - פעמיים לאיטליה ופעם אחת לאנגליה - לנהוג בשלל מכוניות שרק שנים מועטות קודם לכן לא הייתי מאמין שאזכה לנהוג בהן, ולראות דברים שלא הייתי מאמין שאזכה לראות במו עיני (כן, כולל את הכרס שלו מקרוב יותר ממה שהייתי רוצה. כבר ציינתי שהבנאדם אוכל היטב? :wink: )

בקיצור - בהצלחה בתפקיד החדש! :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין ספק. איש נחמד - פגשתי אותו פעם באיזה אירוע. אבל למה דווקא להגה?! כבר הפסקתי לקרוא אותו מזמן, כל שבוע הם מחליפים שמה עורך וכתבים. אולי זה ישפר את המקצועיות שלהם שלוקה מעט בחסר...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

• תוכן חדש...