Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה הכי מומלצת לדעתי , מניסיון של 3 שנים.

אמינות בטיחות וסחירות .

בכל מקרה בהצלחה ותזכור שהאמת פנים רבות לה .

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
טויוטה קורולה הכי מומלצת לדעתי , מניסיון של 3 שנים.

אמינות בטיחות וסחירות .

בכל מקרה בהצלחה ותזכור שהאמת פנים רבות לה .

אוי אני לא מרגיש טוב.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר הפסקה קטנה בחיפוש, רציתי לעדכן אותכם מה החלטתי.

אני מזכיר שהתקציב שלי הוא בסביבות 50K ואני מחפש רכב למשפחה קטנה שיהיה אצלי בכמה שנים הקרובות.

הדרישות שלי מהרכב: אמינות, מרווח מאחורה, חסכוני בדלק, תא מטען גדול.

אני כרגע מחפש:

1. טויוטה קורולה 2007. כל מי ששאלתי אותו על הרכב הזה- רק גמר עליו את ההלל.

2. מיצובישי לנסר החדשה 2009 1.5. עם מתיחה קטנה של התקציב (עוד כ3-5K ש"ח) אפשר למצוא אחת כזאת יוצאת ליסינג. היתרון הוא שהרכב חדש יותר, ויש הטוענים שצריכת הדלק שלו טובה יותר.

אפשר לשמוע את חוות דעתכן, ואני אעדכן ברגע שאמצא אחת כזאת ואקנה..

פורסם

הקורולה היא באמת מכונית טובה ועושה רושם שהיא תתאים לך אבל הצרה היא שאתה לא היחיד שיודע את זה. מדובר ברכב מבוקש שמחיר המחירון שלו גבוה יחסית. תוסיף לזה את העובדה שרוב הרכבים במודל הזה כבר מיד שנייה (כלומר אתה תהיה היד השלישית שלו) ותגיע למצב שצריך לא מעט סבלנות כדי למצוא אחת במצב סביר ובמחיר הוגן.

לאנסר, לעומת זאת, יש בשפע. כל חברת ליסינג תציע לך מגוון רחב של לאנסרים בשלל צבעים וקילומטראז'ים. כל מה שנשאר לך זה לעבור בין כמה סוכנויות ולבחור את ההצעה הטובה ביותר.

צריכת הדלק של שני הרכבים, אגב, די דומה. הלאנסר 1.5 לא מאוד חסכונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תוסיף לכך את העובדה שעל הלאנסר שתקנה מליסינג תקבל גם אחריות לשנה שנתיים.

אגב - בחברות הליסינג תוכל גם למצוא לאנסר שנת 2008/9 מהדגם הקודם ולהשאר עם כמה אלפי שקלים בכיס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי ומנסיון אישי, פורד פוקוס תפורה עלייך.

מרווחת מאד, מזגן פנטסטי, תא מטען גדול מאד, רכב פשוט אמין וחסון עם כל האבזור הבסיסי.

יש הרבה ממנו בשוק, ויש הרבה גם במבצעים שונים בחברות שאתה יכול לקחת אולי בתשלומים.

I30 גם כן יופי של רכב. תבדקו רק אם תא המטען מתאים לכם.

מזגן פנטסטי? את זה לא שמעתי, או חוויתי, במהלך 3 השנים החמות שבליתי, עם הפורד פוקוס.

• תוכן חדש...