Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא פולו 2001 1.4 אוטו' עבר 150K ק"מ.

הרכב מצוין ומעולם לא התחמם או עשה לי בעיות, אבל המקרה שקרה כך קרה:

לפנות ערב נסעתי בתל אביב ברחוב די עמוס בפקק תנועה, בערך כ-5 דקות אחרי שסגרתי את המזגן, מד חום המנוע התחיל לטפס עד שהגיע לקו העליון (מלווה שמנורת אזהרה אדומה של חום מנוע), יכולתי לעצור את הרכב בצד רק לאחר כ 3-4 דקות נסיעה (איטית).

כיביתי את האוטו, פתחתי מכסה מנוע, לא היה חוסר בנוזל קירור אך נראה היה שהמאוורר הסתובב חלש והיה לקראת עצירה (עקב כך שסגרתי את המנוע).

לאחר כשתי דקות נאלצתי להזיז את האוטו (חסמתי מישהו) אז החנתי את הרכב כ-100 מטר משם והשארתי את המנוע דולק וראיתי שהמאוורר נכנס לפעולה במצב 2 (החזק) וככה אחרי 3 דקות עבודה הטמפרטורה חזרה להיות תקינה.

אחרי כשעתיים חזרתי לאוטו, נסעתי מתל אביב - לראשל"צ, חום המנוע נשאר יציב על 90 (גם עם מזגן לסירוגין) והמאוורר נכנס לפעולה (מצב 2) והפסיק בהתאם לצורך.

גם אחרי שהגעתי, עמדתי עם הרכב במקום כ 10 דקות והכל היה תקין, הרכב לא התחמם, המאוורר עבד לסירוגין, כיביתי את המנוע.

עכשיו, ממה יכולה לנבוע התקלה החד פעמית שקרתה לי?

יכול להיות שעכשיו זה הסתדר ולא יכול לחזור על עצמו (או שאין דבר כזה)?

אני שואל אתכם כאן לפני שאגש למוסך, בשביל לדעת על מה מדובר ובאיזה סדר גודל כדי שלא "יסבנו" אותי במוסך מה שנקרא.

אודה מאוד לכל העוזרים!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• ספונסר פורום
פורסם

המאוורר שלך גוסס והראיה לכך היא שבזמן ההתחממות הוא פעל במהירות נמוכה

בקרוב הוא יפסיק לעבוד לגמרי אז כדאי לך להיכנס למוסך לבדיקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...