Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמעט חודשיים של חיפושים והתלבטויות אני מבקש את עזרתכם בבחירה

1.רכב ראשון זה פורד פוקס 2006 , 5 דלתות 70 אלף קילומטר יד שנייה (ראשונה מליסינג) הרכב שמור לאחר טסט וטיפול

המחירון 45 אלף היא דורשת 35 לפני בדיקה ( לאחר בדיקה היא יודעת שהיא תצטרך לרדת ) שמור

2.רכב שני זה סובארו אימפרזה ניו אייג' - 4X4 GX אוט' 2.0 עם 112 אלף קילומטר יד ראשונה עם מכות פח קטנות ,

גם הוא גמיש במחיר

3.והאופציה השלישית שזה הימור שזה גם סובארו אימפרזה רגילה 1600, שנת 2004 שמורה מבפנים אבל! עם מכה קטנה בשסי מאחורה. הוא רוצה עליה 15 אלף אבל אני יכול להוריד אותו ל אזור ה 13 אלף - שההיתרון מבחינתי פה או המחיר הנמוך בגלל המכה הקטנה מאחורה (במיוחד שאני רק עכשיו התחתנתי וכל שקל חשוב לי )

עכשיו הרכב משמש בעיקר לנסיעה בתוך העיר ביום רגיל גג 20 קילומטר ! וימים עמוסים 50 (פעם אחת בשבוע בדרך כלל)

עכשיו מה שחשוב לי זה בטיחות ואמינות!

צריך את עזרתכם דחוף!

תודה רבה לעוזרים נ

פורסם

מבין כולם האופציה של הסובארו יד ראשונה עם 112,000 ק"מ נשמעת הטובה מכולן.

אם חשובה לך הבטיחות,שלול על הסף את רכב מס' 3- לא מומלץ לקנות רכב,שעבר פגיעת שילדה כיוון שלעניין יש לרב השפעה על הבטיחות ברכב,שאינה כפי שהייתה כאשר עלה על הכביש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפוקס הכי חדישה ודגמים שלה שצויידו ב-6 כריות אויר ובקרת יציבות זכו ב-5 כוכבים במבחני הריסוק, לדגמי 2006 זה לא רלוונטי כי הם לא הגיעו עם האבזור הזה. היא הכי מרווחת ולא שמעתי על בעיות אמינות מיוחדות.

מהאימפרזה עם התאונה הייתי יורד, המחיר כל כך נמוך ונראה שהמכה היא לא כל כך "קטנה".

אני ממליץ לך לבדוק מיצובישי לאנסר קלאסיק, בתקציב שלך יכולה להיכנס אחת מ-2006 או 2007, אל תפסול רכבים יוצאי ליסינג. מדובר במשפחתית אמינה מרווחת ומשעממת. האמינות טובה.

בהצלחה.

פורסם

זאת אומרת שלרדת מהפוקס ולבדוק את הסובארו (ועכשיו מצאתי אחת עם 61 אלף קילומטר יד ראשונה!) ואת המיצובשי לאסנר?

דרך אגב מה העלות לטסט לרכב בנפח 2000 לדוגמא האימפרזה ?

ואם יש רכב נוסף בתקציב קצת יותר נמוך באזור ה25000 ???

שגם עומד בתנאים של בטיחות אמינות ודלק ???

פורסם

ברשותי לאנסר קלאסיק 2005, קניתי את הרכב עם 133,000 ק"מ.

היום אני עם 150,000 ק"מ, המכונית בסך הכל די בסדר.

כמו שכבר אמרו, היא אמינה מאוד (שמן לא הוספתי אני כבר לא זוכר כמה זמן), טיפולים לא יקרים בכלל - בקיצור יפנית.

המוכנית יחסית גבוהה ליפניות, ומרווחת מאוד (אין מה להשוות לרנו מגאן 2), המזגן שלה רוצח (בחורף זה תנור, ממש כבשן, ובקיץ זה מקפיא של פינגווינים), מבחינת אבזור (חלונות חשמליים קדימה+אחורה,מראות חשמליות וזהו בגדול.

ובנוסף פלוס מאוד גדול זה המחיר שלה.

החסרונות : ביצועים של המכונית מאוד חלשים, אין מה לדבר על תאוצה, המכונית אוהבת לזרוק תחת, וחוץ מיזה היא משעממת - אין בה משהו מלהיב, והיא אוהבת דלק (משהו בין 9-10).

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אז עדיף כבר להשקיע במיצובשי לנסר שנת 2005 עם 120000 אלף קילומטר יד שניה , שראשונה היתה ליסינג ב29 אלף???

או ללכת בכל זאת על האימפרזה 4X4 שנת 2003 עם 61 אלף קילומטר יד ראשונה ??? ב 28 אלף שקל!

או ללכת בכלל על קבוצה אחרת לגמרי (ופה המחשבה היא על הכסף ועל זה שאני רק עכשיו התחנתי ואנחנו זוג צעיר ) ולקנות איזה פיאט פונטו יד שלישית ב 20 אלף?

כן כן אני עדין מבולבל ולא יודע מה לבחור זקוק לעזרתכם

• תוכן חדש...