Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

משפחתי ואני עוברים דירה בחודש הבא.

לאחר חיפוש כאן בפורום ראיתי המלצות חמות על ולרי הובלות.

אני טירון גמור בהעברת דירות באמצעות מוביל. בכל פעם שעברתי דירה עד כה השתמשתי בנגרר\טנדר\אחר.

לאחר שיחה איתו ראשונית עם המוביל אני מבקש לדעת, כללית, לגבי מובילים:

על מה צריך להקפיד איתו? מה אמור הביטוח לכסות?

האם הכל אמור להכנס בקרטונים למעט ריהוט?

האם יש חשש אמיתי לחפצים ש"יעלמו בדרך"?

האם הם פורקים את החפצים לחדרים השונים או שזה לא מקובל והם שמים לי הכל בסלון?

האם מקובל\צריך להביא טיפ (בהתחשב בכך שההובלה עצמה לא קשה. יש חנייה עד הדלת להעמסה ומהדלת לפריקה.)?

האם הובלת פינת העבודה ם ציוד שחלקו כבד, כגון ארונות הציוד, נחשב לאקסטרה או סביר?

אני בור ועמ"ה בתחום.

נא גלו הבנה:oops:.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

דבר עם שמואל הרצליך. אני ממליץ בחום. אחד היתרונות שלו, למי שזה חשוב לו, שמדובר בעבודה עברית.

כעקרון, יש הרבה מדריכים באינטרנט על מובילים והובלות.

מהנסיון שלי:

כדאי לשאול את הבלבית לגבי מתן טיפים, יש כאלה שמעדיפים שלא תתן.

כדאי להכניס כל מה שנראה לך הגיוני לארגזים, אבל שהארגז לא יהיה כבד מדי. כדאי לסגור את הארגז עם מסקינטייפ רציני מכל כיוון ולרשום חץ למעלה ואת המיקום של הציוד שנמצא בארגז (מטבח, חדר ילדים וכדומה). ריהוט וכדומה כדאי לניילן עם ניילון אריזה מקצועי ולרפד, למרות שרוב המובילים עושים זאת בזמן אמת ובמהירות (שווה לשאול מראש).

כדאי לוודא שלמוביל יש ביטוח, וכדאי לקחת בחשבון שמה שבאמת שביר וחשוב לך כדאי להוביל לבד ברכב שלך. אין ערבויות לכלום בחיים. תכשיטים וחפצי ערך, כולל תיעוד חשוב, יש להוביל לבד!

כדאי לוודא שמגיעה משאית גדולה ומתאימה ושמגיע צוות גדול של מובילים.

כדאי לתאם מראש ביקור של הבלבית די לתת הצעת מחיר מתאימה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם דאג להכניס "עבודה עברית" לשם העסק.

לאור מקום העסק, אני מבין למה רק עברים עובדים אצלו, שמו של הישוב הולך לפניו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

להדגיש את נושא המשקל בארגזים - בפעם האחרונה שעברתי דירה השתמשתי בארגזי תה. ההנחיה היתה למלא לא יותר מחציים בספרים, השאר בדברים קלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על הטיפים.

אני אתעקש שיגיע לראות את הדירה ואבדוק מה מכסה הביטוח שלו.

האם הפריקה נעשית לסלון או שלגיטימי לצפות שיפרקו את החפצים למקומם. לדוג' מקרר למטבח ומכונת כביסה לחדר שירות?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קודם כל בתור מי שעבד אצל ולרי אני ממליץ. התחלנו ממש בקטן ודי מהר תפסנו שם.

קווים מנחים:

ספרים ודברים כבדים לא לארוז בתוך קרטונים ענקיים, יצא לנו להתקל בקרטונים שהיו כבדים יותר ממכונת כביסה.

במידה ואתה תיהיה בדירה כשמעלים את הדברים אז פשוט תדאג לכוון את החברה לאן כל דבר הולך. רק קח בחשבון שהם לא יחכו שאתה תתפנה אליהם כדי לשאול ואם לא תגיד לאן אז הם יניחו את זה איפה שנראה להם.

ספות,ריהוט עץ וכו' עוטפים בניילון ניצמד וצד אחד גם שמיכה כדי למנוע פגיעות. הם עושים את זה במקום ומהר.

קרטונים לסגור טוב כדי להקטין את הסיכוי שהם יפתחו באמצע.

דברים שבירים לעטוף בנייר עיתון/פצפץ/מגבות וכו', תזכור שהקרטונים יהיו אחד על השני אז תשקיע.

אורנות וכו נחשב סביר, כמובן שהם ריקים כן? ניתנים לפירוק? אקסטרות זה פסנתרים גדולים שאנשים הביאו עוד מבריה"מ, כסא גניקולוגים שמגרד את ה200 ק"ג מלמטה ועוד.

בגדול כשאני עבדתי אז היה מקובל לתת טיפ. טיפ ממוצע היה בזמנו 50 ש"ח והיו גם של 200-300 ש"ח, תלוי בעומק כיסו של מזמין ההובלה וגודל ההובלה. לא אשקר, היו אנשים שלא רק טיפ לא הביאו אלא אפילו כוס מים לא הציעו לנו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
כדאי לתאם מראש ביקור של הבלבית די לתת הצעת מחיר מתאימה.

לא כדאי, אלא חובה.

למעבר דירה יש 4 פרמטרים:

דירה ישנה

ריהוט ומספר ארגזים

מרחק בין דירות

דירה חדשה

את שלושת הפרמטרים הראשונים המוביל צריך להכיר, את האחרון לפעמים קצת קשה להראות. חשוב לרשום את כל הפרטים (קומה, גודל מעלית, מרחק הבניין מהרכב, כמות ארגזים משוערת ורהיטים) כדי להימנע ממצב שבו ביום ההובלה המוביל "נזכר" שהמקרר שלך רחב מידי והמכונת כביסה שלך כבדה מידי והספה ארוכה מידי, זה תוספת של כך וכך וכך...

חובה שהמוביל יראה את תכולת הבית ואת "סוג" הבית.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני עבדתי בהובלות ויכול להמליץ על הבחור שעבדתי אצלו.

הבחור מוכר בארץ אבל עובד לרוב בצפון.

שמו הוא איגור (חיפוש של איגור הובלות יעלה את הפרטים שלו).

הוא כבר הרבה שנים בעסק ואחרי שיחה אחת איתו לא ישארו לך שאלות.

לראות את הבית לפני ולוודא את כל הפרטים זה משהו שלא מתחילים עבודה בלעדיו.

פורסם

אורנות וכו נחשב סביר, כמובן שהם ריקים כן? ניתנים לפירוק? אקסטרות זה פסנתרים גדולים שאנשים הביאו עוד מבריה"מ, כסא גניקולוגים שמגרד את ה200 ק"ג מלמטה ועוד.

הארונות הם ארונות פח. שתי דלתות. יש 4.

חובה שהמוביל יראה את תכולת הבית ואת "סוג" הבית.

בהצלחה

טוב. מחר אתאם איתו שיגיע לראות.

תודה רבה.

פורסם

ולרי הובלות העבירו לי דירה לפני פחות משנה. אני מתכוון לקחת אותם גם בפעם הבאה...

כמו שאמרו קודם, תקבע עם המוביל שיבוא ויראה מה יש בדירה ותסכמו על מחיר קבוע מראש.

אני פרקתי בעצמי את כל הארונות והשתדלתי לארוז הכל מראש בקרטונים (ממוספרים + רשימת תכולה). את הקרטונים לקחתי מהקרטונייה של הום-סנטר. יש שם את כל הסוגים והגדלים.

דברים שבירים או חשובים כמו מחשב, טלוויזיה, מסמכים חשובים וכו' לקחתי איתי ברכב. גם את החתול...

לגבי טיפ, נהוג לתת אם היית מרוצה. בסביבות 100 לכל מוביל זה סבבה.

אתה יכול גם לארגן למובילים כמה בקבוקים עם מים קרים ואפילו קצת אוכל אם בא לך.

בהצלחה

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

קרטונים קטנים מומלצים על פני ארגזים גדולים:מבחינת המובילים - תכולה ומשקל (להקל להם את החיים) וגם מבחינתך שאם תרצה להעביר אותם ממקום למקום (אחרי ההובלה), אז לא תשבור את הגב.

ממליץ לך לבקש מהם גליל של פצפץ שתעטוף בהם את הרהיטים.

כדאי שיהי ה איתך אדם נוסף מטעמך שיהיה או ליד המשאית או בדירה (מקור ויעד)

בהצלחה.

• תוכן חדש...