Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישראל כמעצמת משאיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי באים דווקא לישראל, כי ליהודים יש מוח חזק מאוד, קח דוגמא של הצבא שלנו, אנחנו בין המדינות הקטנות שיש אבל עם צבא ברוך ה'.

אתה מתכוון לזה שרק הישראלים מצליחים להפוך האמרים כל כך הרבה באימונים? :roll:

קקטוסולר ידנית

פורסם

שמע- אני לא מצליח להבין איך אפשר להצליח להפוך האמר. ראיתי כבר את התמונות והתחקירים, אבל אני עדיין לא מצליח לתפוס איך ה"נהגים" האלו הצליחו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתה מתכוון לזה שרק הישראלים מצליחים להפוך האמרים כל כך הרבה באימונים? :roll:

כמו שהופכים מאזדה 3 ליסינג לרכב שטח.

בוא תראה כמה אנשי קבע ובני עובדים (עם רכב חברה) עושים מסעות בשטח עם הפרייבט המסקנה.

שמעתי יש להם עבירות לא רעה בכלל. (לקורולה ולמאזדה 3).

פורסם
שמע- אני לא מצליח להבין איך אפשר להצליח להפוך האמר. ראיתי כבר את התמונות והתחקירים, אבל אני עדיין לא מצליח לתפוס איך ה"נהגים" האלו הצליחו.

הנסיעה ברמת הגולן לא דומה בכלל לנסיעה באפגניסטאן ועיראק...

ההאמרים הישראלים נוסעים בשטחים הרבה יותר מפותלים במסגרת אימונים מהרבה מקומות אחרים.

מה גם שלפי דעתי האמר צבאי ישראלי נוסע פי 2 מהאמר צבאי אמריקאי או כל האמר צבאי אחר במסגרות האימונים, אני לא אומר את זה ממקור מבוסס אלא על סמך הערכה שהצבא שלנו קצת יותר פעיל מצבאות אחרים.

הגיוני שיהיה ככה כשהצבא שלך כל הזמן נלחם..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זה ממש לא קשה להפוך האמר , לפחות לא כמו שאתם מתארים , הרכב הוא אומנם מאסיבי וכאב אך גם גבוהה וסובל מתחזוקה לא הכי טובה בצה"ל טיפה סיבוב מהיר ואתה הפוך ממש לא קשה .

• תוכן חדש...