Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות בקניית ג'יפ מרצדס ML350 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאחל לך שצריכת הדלק תהיה הבעיה העיקרית שלך :)

תראה אני בעד ואני מאמין שאפשר להנות מרכבי פרימיום יד שנייה גם אם אתה לא מליונר,אבל אתה כן צריך הון עצמי מסויים כשאיזה חיישן מזד*** מפסיק לעבוד.

מרצדים לא רק שמתקלקים הם מאוד מתקלקלים כשמדובר בשנים הללו.ולשמחת המוסך יש הרבה מה לקלקל עם כל הטכנולוגיה והפינוקים הללו.

מעבר לזה נסה לברר מה ירידת הערך,אני יודע שהרכב חטף את רכב הירידה,אבל עדיין היא נמשכת.

בקיצור,קנה גראנד ויטרה משומשת או משהו בסיגנון.

אני דווקא תמיד נכנס באמינות של הגרמניות פרימיום ודווקא הML350 הייתה ההפתעה הכי גדולה.

רכשתי אחת ב2008 מודל 2006 עם מעל חצי מיליון קילומטר על השעון, והרכב היה במצב חדש, הכל היה פשוט שמור בצורה יוצאת דופן. הכל עבד מצויין, את זאתי החזקתי זמן מה וממש אהבתי.

אבל נחזור לנושא השלשול.

חלאס, תקנה קיה וזהו, בארץ כל הבולשיט הזה מיותר. פוזה פוזה פוזה ואתה חושב על צריכת דלק...

haters will hate

פורסם

לבנצי: נראה לי קצת מוזר. קנית ב 2008 מרצדס שנת 2006 שעשה מעל חצי מליון ק"מ?

מונית וגם אוטובוס של אגד לא עושים נסועה כזו בשנתיים או שלוש שנים.

כיצד אתה מסביר זאת?

אולי ברח לך אפס אחד והרכב עשה מעל 50,000 ק"מ?!

צריך להיות גם הגיוני

פורסם
לבנצי: נראה לי קצת מוזר. קנית ב 2008 מרצדס שנת 2006 שעשה מעל חצי מליון ק"מ?

מונית וגם אוטובוס של אגד לא עושים נסועה כזו בשנתיים או שלוש שנים.

כיצד אתה מסביר זאת?

אולי ברח לך אפס אחד והרכב עשה מעל 50,000 ק"מ?!

צריך להיות גם הגיוני

בנצי גר באמריקה,אמריקה איז ביג פלייס,יו נואו,וורי ביג.

Porsche 944 turbo

פורסם

ביג פלייס אבל יותר מחצי מליון בשנתיים זה כבר מוגזם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
ביג פלייס אבל יותר מחצי מליון בשנתיים זה כבר מוגזם

עשיתי קצת חישוב בראש,אני מסכים אכן מספר גדול בשנתיים.

Porsche 944 turbo

פורסם

חצי מיליון בשנתיים זה 21 אלף קילומטר בחודש... צריך להתאמץ מאוד (כל חודש) בשביל להגיע לסכום שכזה

בכל מקרה, אני מודה לכולם על העזרה

אני הולך על הספורטז' - אגב מגיעה עם 3 שנים ולא עם 7 כמו שמישהו רשם כאן (אחריות)

פורסם
שלום ספונג'ה (שם יפה בחרת לך!),

אתה מחפש רכב ראשון, אין לך את הכסף לשלם על כך (לדבריך תקבל בקרוב 25K ש"ח בעבור מקדמה), אבל ישר רץ לאחד הרכבים היקרים ביותר לאחזקה. האם ביררת כמה יעלה לך לתחזק ML350 בת 6? מחירי ביטוח? חלפים?? טיפולים?!

החכמה היא לא לשלם את מחיר הרכישה, אלא לשלם בעבור אחזקה ודלק מבלי שהענין ידיר שינה מעיניך. זכור, המכונית צריכה לשרת את בעליה, ולא ההיפך!

מציע לך לחשוב שוב.

אני מחזק את דברי חברי ומקצין ואומר שגם אם תקבל את הרכב בחינם, לא תוכל לעמוד בהוצאות הנלוות אליו וזה עוד לפני התקלות והחלקים שיקרים פחד. רק הביטוחים והטיפולים יאכלו אותך חי ושלח את חבר שלך למוסך מרצדס ובאמת תראה אם הוא שומם. ומערכת גז לא תעלה לך פחות מעשירייה. מחיר הקניה הוא לא העיקר כאן אלה האחזקה.

• תוכן חדש...