Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק-א-ר-מ-ה-!

Uno Turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לפותח השירשור. אני הייתי עושה אותו הדבר במקומו.

ותעזוב אותך מקארמה, מה שחשוב זה הגור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...

בנסיעה בנתיב השמאלי על 110 קמ"ש...

נעמדתי על הברקס בכל הכוח תוך שאני חוסם את 2 הנתיבים ומאחורי אני שומע חריקות בלמים מחרידות.

...

נסעת מעל המהירות המותרת, בלמת בלימת חירום שלא צורך, סטית מנתיבך גם לנתיב הסמוך וחסמת את שני הנתיבים.

ואתה עוד חושב שהיית בסדר? ואם היה קורה משהו זה באשמת הנהג מאחורה.

במזל לא קרה כלום, אך אתה נהג בלתי שקול לחלוטין.

פורסם

גור חתולים על כביש זו יד אלוהים

או שאלוהים מקבל שריטה בציפרן

או שאתה מקבל פרייקט גדול בעבודה

או שמלא פחחים/שמאים מקבלים כסף ועוד כמה רופאים שמקבלים משמרת ארוכה

זו קראמה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עשית מעשה טוב ואידיוטי שנגמר בלי פצועים.

זו קארמה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תשמע, אני לא יודע מה להגיד לך.

מצד אחד, אני מוריד בפניך את הכובע. אם היו במדינה יותר אנשים אכפתיים כמוך לבעלי חיים (ולבני אדם) אנחנו היינו עכשיו במצב הרבה יותר טוב.

מצד שני, סיכנת את החיים שלך ואת הסובבים סביבך ויתכן שהיית מציל גור חתולים, אבל היית פוצע (חו"ח!) הרבה אחרים.

כך או אחרת המעשה כבר נעשה ולמרבה המזל ללא נפגעים-ונותר לי רק לברך אותך בהרבה פרנסה ואושר וכמה שפחות בלימות פתע :wink:

פורסם

אני מספיק מנוסה על הכביש בשביל לדעת לבלום בלימת חירום תוך מבט קודם במראה האחורית לראות שאין אף אחד במרחק שבלתי אפשרי לבלימה.

במידה אהייתה סכנת חיים כנראה שלא הייתי בולם ובוחר באפשרות אחרת.

אם אתם לא מסוגלים להבין זאת, קחו כמה קורסים בנהיגה.

Falou זה שהשם שלך בצהוב עדיין לא נותן לך לגיטימציה להכניס אנשים לכלא.

עכברוני, למזלי אני נמצא בשלב בחיים שאני בוחר לעצמי את הלקוחות והם לא בוחרים אותי.

מה גם שאתה מתכנן ירידה מהארץ בקרוב.

לך תחפש בעל מקצוע שכן דורס חתולים בטוח תקבל ממנו שירות יותר טוב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

נעמדתי על הברקס בכל הכוח תוך שאני חוסם את 2 הנתיבים ומאחורי אני שומע חריקות בלמים מחרידות.

בנתיב השלישי נעמדה ברלינגו כ-3 מטרים אחרי הקו עצירה שלי.

יצאתי בריצה מהרכב, מאחורי עשרות אנשים מצפצפים ומקללים

אני מספיק מנוסה על הכביש בשביל לדעת לבלום בלימת חירום תוך מבט קודם במראה האחורית לראות שאין אף אחד במרחק שבלתי אפשרי לבלימה.

במידה אהייתה סכנת חיים כנראה שלא הייתי בולם ובוחר באפשרות אחרת.

אין מילים, אתה אפילו לא מצליח להבין למה כמעט גרמת.

פורסם

קרה לי אותו דבר עם גור כלבים, כביש 4 קצת אחרי גהה לכיון בר אילן, עצרתי בנתיב השמאלי, הכלבלבה הקטנטנה פשוט הלכה בפחד על השוליים וניסתה לעבור את הכביש, למזלי היה פקק (שעה 5 אח"צ) והצלחתי לעצור את התנועה, לקחתי אותה אלי, והיא ממש מקסימה :)

אומנם לא יצא לי פרוייקט מזה, אבל ללא ספק חברה מקסימה לחיים :)

564246_365499456806233_784704256_n.jpg

פורסם

בנתיב השלישי נעמדה ברלינגו כ-3 מטרים אחרי הקו עצירה שלי.

איכשהוא, קשה לי להאמין שגם במדינה שאתה יורד אליה, תמרון כזה יחשב נורמטיבי בלי שקיימת סכנה בדריסת בן אדם.

אבל הי.. עברת קןרס נהיגה מתקדמת.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אין מילים, אתה אפילו לא מצליח להבין למה כמעט גרמת.

טוב למען מוגבלי הפורום ננסח את זה שוב,

1. לא היו רכבים במרחק של לפחות במרחק של 200-300 מטר מאחורינו.

2. לידי עמדה סיטרואן ברלינגו שגם ראתה כמוני את החתול ובלמה יחד איתי, זאת אומרת ששנינו הפעלנו אותו שיקול דעת.

3. אם היה רכב צמוד אלי או במרחק שאינו מאפשר בלימה, לא הייתי בולם.

4. לעולם אני לא אדרוס בעל חיים, גם ברמה של נזק לרכוש שלי, במקרה הזה רכב.

נו יאללה תרביצו, אתם אלופים בלשפוט אנשים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם
קרה לי אותו דבר עם גור כלבים, כביש 4 קצת אחרי גהה לכיון בר אילן [...} למזלי היה פקק (שעה 5 אח"צ) והצלחתי לעצור את התנועה, לקחתי אותה אלי, והיא ממש מקסימה :)

תסלח לי, אבל זה אפילו לא דומה.

במקרה אחד נהג (שבכוונה תחילה אינני רושם את מה שאני חושב עליו) בלם בלימת חירום וסיכן את הסובבים אותו.

אתה עצרת לרגע פקק זוחל ובמקרה הגרוע ביותר עיכבת מעט את התנועה מאחוריך, לא סיכנת איש ואולי יצרת הפרעת תנועה קטנה וקצרה.

ממש לא אותו הדבר.

פורסם

עזוב מתחסדים, הם יודעים הכל יותר טוב ובפורום אתה תמצא בערמות מהם.

רק לא הבנתי, למה נהרסה הסחורה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
טוב למען מוגבלי הפורום ננסח את זה שוב,

1. לא היו רכבים במרחק של לפחות במרחק של 200-300 מטר מאחורינו.

2. לידי עמדה סיטרואן ברלינגו שגם ראתה כמוני את החתול ובלמה יחד איתי, זאת אומרת ששנינו הפעלנו אותו שיקול דעת.

3. אם היה רכב צמוד אלי או במרחק שאינו מאפשר בלימה, לא הייתי בולם.

4. לעולם אני לא אדרוס בעל חיים, גם ברמה של נזק לרכוש שלי, במקרה הזה רכב.

נו יאללה תרביצו, אתם אלופים בלשפוט אנשים.

אז מאיפה באו חריקות הבלמים המחרידות (לפי תיאורך הציורי) ולמה הנהגים סביבך קיללו אותך?

יאללה תרביצו? אתה בחרת להעלות לפורום ציבורי תיאור של מקרה, שבלשון המעטה לא עושה חסד עם שיקול הדעת שלך...

פורסם

טוב יש 11 תגובות בעדי ו 4 נגדי, שיטוט קטן בהיסטוריה של ההודעות שלהם מסביר בדיוק למה, אז הכל טוב.

dorki - בהזדמנות אני אצייר לך על דף לבן את המקרה, שתישן טוב יותר בלילה.

מי שלא יכול לבלום כמו שצריך ב-300 מטר גם לא ידע לבלום ב-40 מטר שתעבור במעבר חציה,

ככה שאם מישהו היה נכנס בי זאת באמת הייתה קארמה טובה.

ליאור, 4 זכוכיות נשברו מהבלימת חירום.

"אף פעם אל תתווכח עם מטומטם, הוא יוריד אותך לרמה שלו ואז ינצח בזכות הניסיון."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...