Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק-א-ר-מ-ה-!

Uno Turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נותן לכם רבע שעה להפסיק לבלבל את המח - מתחיל משחק!

מודה שלא קראתי כל פסיק בשרשור - בעיקר כי קצת משעמם אותי העקיצות והדקויות של בלמתי\עמדתי\צפרתי\עשיתי פיפי

ממה שאני מבין - הבחור דפק בלימה חריפה על הכביש בשביל להציל חיה, סבבה, תבינו שאף אחד כאן לא יצליח לגרום לו להבין שהוא עשה משהו לא בסדר. אי אפשר לשכנע בנאדם בדברים כאלה.

מי שטוען שהכל המצאות - מי משועמם עד כדי כך? וגם אם כן - נפלת בדיוק לפח שלו ויצרתם דרמה מכלום!

בינינו, רובכם הייתם עושים הכל כדי להתחמק מחתול, פגוש של רכב ספורט עולה הרבה כסף וחתול ישאיר לא מעט נזק!

לי נסיון התחמקות כושל בסיבוב מהיר מדי עלה בשני ג'אנטים וציר אחורי בזמנו, אחרי זה עשיתי קורס נהיגה מתקדמת.

נ.ב.

אם זה לא ברור - לא תופס צד, בלם - בלם. אולי הייתה דרך יותר טובה לעשות את זה, אבל לא CF ישנה אופי של בנאדם, רק החיים, הפעם הוא הרוויח, אם לא היה חותם על העסקה זה היה בשבילו שכר לימוד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה טוב תקבל טוב! סופ"ש נעים לכולםםם!

עשית דבר טוב, רק להבא תזכור שכאשר עושים דבר אחד טוב - כדאי שמצד שני לא תעשה דבר אחר רע מאוד.

עצירה פתאומית בנתיב נסיעה מהיר היא מאוד מסוכנת - והיא אחד הדברים הכי שנואים על כל נהג. פוטנציאל הנזק (לנפש ורכוש) הוא אדיר. עצם העובדה שמקרה זה לא נגרם בנזק כלשהו - זה נס ! יש לך יותר מזל משכל.

שבוע טוב

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אומי תתקשר להוט ותבקש שינתקו אותך דחוף מחבילת הסרטים.

.

כמו שאמרתי לא מצפה לשכנע אותך, ואת האמת לא ציפיתי לתגובה הרבה יותר עניינית מזה. (דרך אגב אין לי טלוויזיה ומעולם לא היית לי משלי)

לכל אלה שאומרים: כולה חתול. אני מאחל לכם שבפעם הבאה, שיטואצייה כזו תקרה עם התינוק שלכם במקום החתול. כולה תינוק. היה צריך לדרוס אותו ולהמשיך הלאה, ולא לגרום אולי בטעות לתאונה חלילה.

זה בדיוק מה שאתם אומרים, אחד לאחד.

עכשיו.

בואו תגידו לי "כולה חתול" לפנים בבקשה.

זה לא כולה חתול, זה חתול מול בן אדם.

לצערי הרב אני יודע מקרוב מאוד מה זה משפחה שמאבדת תינוק, אני גם מכיר לא חבר ולא שניים שהגדירו בע"ח כזה או אחר כבן משפחה.

אני מאוד מקווה, מכל הלב, שלעולם לא תבין את ההבדל ושלא תחווה את הצער שבאובדן קרוב משפחה.

אבל להציל חתול תוך כדי סיכון בני אדם זה עיוות כל הגיון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
עזבו את נושא השרשור- עוד מישהו שם לב שהבחור היה ברכב מסחרי עמוס, בנסיעה רק טיפה מעל המותר, בלי אף אחד בטווח 200-300 מטר סביבו, בנתיב השמאלי?

אין הרבה רכבים בשעה הזאת לכיוון צפון, 6:20 בבוקר.

קייזר היקר, בן אדם הוא סוג של בעל חיים ובשבילי לדרוס גור חתולים לא שונה הרבה

בהרגשה הפנימית שלי עם עצמי, מלדרוס חלילה בן אדם.

כמובן שאני מבין את ההבדלים ואת ההשלכות של כל דבר, מסתבר שאתה לא ואתה גם קרציה.

די בקלות עם הזמן רכשת לעצמך קהילה לא קטנה של שונאים מסתבר והיום הבנתי גם למה.

עשרות אנשים בפורום מכירים אותי אישית, אז לבוא ולטעון שאני משקר על אי דריסת חתול?

מי שלא אוהב חיות פשוט לא יבין.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יאללה, עדת מעריצים משלי בCF? וואי, אני חייב לרוץ לספר להורים, הם יהיו כ"כ שמחים! אמא תמיד אמרה שאהיה מפורסם.

שמע מר אונו טורבו, בשרשור הנ"ל לא הפגנת חכמה יתרה. סה"כ הראת שהיכולת השכלית שלך מאפשרת לך לחשוב 2 שניות קדימה, לא יותר מזה. אמנם זה הישג שלא רבים יכולים להתפאר בו, אבל זה גם לא משהו להכריז בחוצות העיר.

כשקראתי את ההודעות שלך כאן, חשבתי שאתה טיפה הזוי. מילא. אחר כך ראיתי מה שכתבת ב"אני שוביניסט" איך התחלת מ500 דולר, ומשם עברת ל5000, שלמעשה היו שקלים ואתה התכוונת בכלל ל-1500 דולר. מזל שלא המשכת גם ל'דולר ליברטי'. אז כבר הבנתי שאתה לא הזוי, אתה פשוט מיוחד.

בעריכה: יפה! קודם עמדת על הבלמים. אחר כך, עצרת, הרמת בלם יד ושילבת לP. קודם, גרמת לפקק וחסמת שני נתיבים, תו"כ שנהגים מקללים אותך. אחר כך, השעה בכלל 6 בבוקר, ואין הרבה רכבים בכביש.

אם לצטט את יאיר לפיד: "איפה החתול?!"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איזה שרשור מדורדר...מה הולך פה?

מצטער שאני לא נמנה עם התומכים,אבל קשה לי לראות את עצמי בולם בלימת חירום באמצע כביש מהיר,ובטח ובטח שלא יוצא מהרכב באמצע כביש כזה בשביל גור חתולים(עם כל הצער שבדבר),לא יודע מי נוהג על הכביש הזה ולא הייתי רוצה להשים את חיי בידי אנשים אחרים,לך תדע מי יכול להעיף אותך קיבינימאט.

אני לא בא לשפוט חלילה,כל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון ולפי שיקול דעתו,אם בשביל גור חתולים,עכבר,או עטלף.

פורסם

מזכיר לי את השאלה ששואלים את מי שרוצה להתקבל למארינס בארה"ב.

אם אתה נוסע במהירות החוקית במשאית/אוטובוס עם 50 חיילים ופתאום קופצת לך ילדה לכביש.

אין לך לאן לברוח. או להתהפך לתעלה ולההרג עם עוד אחרים או לפגוע בילדה. מה תעשה?

מי שעונה שהוא יציל את הילדה, עף...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר לשפוט כי אף אחד פה לא היה שם כשזה התרחש.

אבל עקרונית, אם זה חיי חתול או חיי אדם, בצער רב אבחר בחתול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קייזר היקר, בן אדם הוא סוג של בעל חיים ובשבילי לדרוס גור חתולים לא שונה הרבה

בהרגשה הפנימית שלי עם עצמי, מלדרוס חלילה בן אדם.

יש כל מיני אנשים לא נורמטיבים בעולם. יש כאלו שמעדיפים בע"ח על בני אדם, אבל זה עדיין מיעוט קטן ולא מייצג של המין האנושי ועקרונות החוק והמוסר שלו.

כמובן שאני מבין את ההבדלים ואת ההשלכות של כל דבר, מסתבר שאתה לא ואתה גם קרציה.

אתה תתבטא עוד פעם כך למשתמש בפורום, אתה לא תכתוב פה יותר.

אם אתה לא מסוגל לנהל דיון ענייני, תשתוק.

מזכיר לי את השאלה ששואלים את מי שרוצה להתקבל למארינס בארה"ב.

אם אתה נוסע במהירות החוקית במשאית/אוטובוס עם 50 חיילים ופתאום קופצת לך ילדה לכביש.

אין לך לאן לברוח. או להתהפך לתעלה ולההרג עם עוד אחרים או לפגוע בילדה. מה תעשה?

מי שעונה שהוא יציל את הילדה, עף...

זאת לא השאלה. השאלה היא מה אתה עושה כשאתה נוסע ב-110 קמ"ש בשמאלי בכביש מהיר, עם מטען כבד, מכוניות מאחור ורואה גור חתולים?

התשובה היא: אם אתה לא יכול להמנע מלדרוס אותו באופן בטוח, בלי להוות גורם סיכון לתאונה, אתה דורס אותו.

זו התשובה החוקית והנכונה.

אתה לא מסכן חיי אדם כדי להציל חתול.

הבעיה היא שכבני אדם אנחנו מגיבים באופן אינסטנקטיבי, והרב היו בולמים וחזק, בכל מקרה, כי הנטייה הראשונה היא לא לפגוע בבע"ח. זה עדיין לא הופך את הפעולה לנכונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לכל אלה שאומרים: כולה חתול. אני מאחל לכם שבפעם הבאה, שיטואצייה כזו תקרה עם התינוק שלכם במקום החתול. כולה תינוק. היה צריך לדרוס אותו ולהמשיך הלאה, ולא לגרום אולי בטעות לתאונה חלילה.

עכשיו.

לא אכנס לעניין של מי צודק ומי לא אבל חלק מהתגובות שאנשים רשמו פה(כמו זאת המודגשת) הצליחה להשאיר אותי עם פה פעור, או כמו שהברווז אוהב להמחיש :shock::mm_eek::bugeyed::mm_surpri:crazyeyes:shock2::loco::screwy:

אני חושב שכדאי שחלק מהאנשים פה שהגיבו דברים דומים ולא עניינים בכלל שיסתכלו טוב טוב במראה אם אלו היו משפטים שנאמרו בצלילות או בשיכרות.

פורסם
האם אינסטינקט הוא משהו שניתן לתרגל,לחדד,לגבור עליו ?

כמדומני התשובה היא -'לא'.

בוודאי שכן...

אתה שוחה לפי אינסטינקט? כותב לפי אינסטינקט? נוהג לפי אינסטיקנט?

זוהי בדיוק ההגדרה של למידה ברמה הפיסית, לימוד תנועה אחרת במקום "הטבעית" עד שהיא הופכת ל-"אינסטיקנט".

פורסם

עכשיו.

לא, זה לא "כולה חתול" אבל להשוות חתול לתינוק זו סטייה רצינית מכל נורמה חברתית ומוסרית מקובלת.

פורסם
הייתי רוצה לראות אותך מסביר לאמא שאיבדה ילדה בגלל בלימת חרום כזו שהבת שלה שווה פחות מחתול.

אתה חתיכת דמגוג.

נכון שבלימת חירום בכביש 4 כשיש תנועה מהווה סיכון לא זניח לתאונה, אבל מכאן ועד לקבוע שבוודאות תקרה תאונה קטלנית זו דרך מאוד ארוכה. ושגוייה.

הסיכון הוא לתאונת חזית-אחור בהפרש מהירויות יחסית קטן בין הרכבים. התאונות האלו בדרך כלל לא נגמרות עם נפגעי גוף משמעותיים.

וכמובן - במבחן התוצאה לא נגרמה תאונה בכלל. כלומר הסיכוי לתאונה (כלשהי, או קטלנית) הוא פחות מ100%.

עכשיו זה כבר לגמרי שאלה של מספרים.

אם הסיכוי לתאונה קטלנית היה 100% (וודאות) אני מניח שרובנו (גם אני) היינו דורסים את החתול.

90% - אני עדיין דורס את החתול.

50% - אותה תשובה.

0.00000001% (אחד ל10 מליארד)? - בולם בלימת חירום ולוקח את הסיכון. (זה סיכון יותר נמוך מהסיכון לחצות בזהירות את הכביש בשכונה בשביל להביא חלב לחתלתול שגר בצד השני)

לא יודע (ואין דרך קלה לחשב) מה היה הסיכון במקרה המתואר.

בטח שאין שום דרך להעריך את זה במדוייק באותו שבריר שניה שזה קורה.

סביר להניח שאני הייתי נוהג אותו דבר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...