Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק-א-ר-מ-ה-!

Uno Turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו. קשה לי להאמין שכתבת את מה שכתבת ברצינות :|

כן, אני עושה הבדלה בין חיים לחיים. חיים של בנאדם לעולם יהיו שווים יותר מחיים של חתול (או חיה אחרת, לצורך העניין). אם מבחינתך תינוק = גור חתולים, אז אתה לא מבין בכלל את הקונספט של חיי אדם. אני אוהב חיות, ובכ"ז לא הייתי מעז לבצע תמרון מטופש כמו שביצע פותח האשכול. אם אני באיילון ב1:00 בלילה כשאין תנועה מסביב, אז כן, לא יהיה לי אכפת לבלום בלימת חירום. אבל כשיש תנועה מסביב?! בשביל חתול?! בחיים לא.

אתה רוצה לומר לי, ב100% של כנות, שחיים של הילד שלך שווים - עבורך - בדיוק כמו חיים של חתול שהרגע ראית ברחוב?

מאחר ואני מניח שאתה מנסה להתדיין פה ברצינות, אני אניח שאתה לא טרול, ושהתשובה שלך היא לא. וזה בדיוק - אבל בדיוק - ההבדל בין תינוק לבין חתול. אם - ח"ו - למישהו שאתה מכיר היה נדרס ילד, היית מביא לו ילד אחר ואומר לו "אחי, קח זה בול אותו דבר. הרגע הבאתי אותו מתנו לתינוקות לחיות. תסתכל, הם אפילו באותו צבע"?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קייזר אני מבין שאתה מסרב להרפות, או שממש משעמם לך אז אתה מנסה למשוך דיון או שאתה באמת לא מבין.

בלמתי, לא היה רכב מאחוריי בטווח שבלתי אפשרי לעצור בו.

כולם עצרו בסופו של דבר, הבלימות החזקות היו שלי ושל הרכב שלידי, שגם הוא נבהל מהחתול על הכביש לפחות כמוני.

אנשים צעקו וקיללו כתוצאה מהפקק שנוצר, שהבינו מה קרה כולם הגיבו בהבנה ואף אחד לא התנהג כמוך.

ירדתי לשוליים לבדוק את הסחורה, התגובה הייתה ברובה כל הכבוד, לא שאני מחפש את זה.

אין באפשרותי כבן אדם לדרוס שום צורת חיים שהיא ואני בטוח שלא הייתי ישן בלילה אם הייתי דורס את הגור

הקטן והמפוחד הזה.

אם היה רכב מאחוריי בטווח שלא מאפשר בלימה, לא הייתי עוצר בצורה כזאת ומסכן אנשים, אבל אם אפשר

לבלום ולהציל צורת חיים, אז על הז** הפקק שנוצר בעקבות זאת.

בשורה התחתונה אין נפגעים וכולם מרוצים, אז מה הבעיה שלך? רד למטה דרוס כמה חיות שאתה רוצה.

שאני עובר בכביש ורואה חתול או קיפוד דרוס כואב לי הלב, עשיתי מעשה שאני לא מתחרט עליו.

תודה ושבוע טוב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני לא בא אליך בטענות על הבלימה (שכן לא הייתי שם, וכנראה שגם אני הייתי מנסה שלא לדרוס אותו), אבל הקטע של ליצור פקק כדי לקחת את החתול לשתות משהו נראה לי לא לעניין.

יכולת להזיז את הרכב לצד (עם החתול עליך), ואז לקחת אותו לשתות/להירגע. עניין של כמה שניות שהיה חוסך לאנשים עצבים/זמן.

פורסם

ויכוחים כאלו עלולים לגרום לקארמה רעה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נו יפה. מעמידה על הבלמים אנחנו יורדים לבלימה חזקה. מנהגים מקללים ומצפצפים אנחנו מגיעים להבנה של המצב.

בסוף נגלה שבכלל לא היה חתול :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

1. בלמתי, הרמתי בלם-יד, העברתי ל P והוצאתי רגל מהדלת בו בזמן שאני זורק אבן גדולה מלפני הגלגל הקדמי.

2. נהגים מקללים ומצפצפים כי לא הבינו על מה הפקק, ברגע שהבינו כולם הגיבו בחיוך והבנה.

-

בנוגע ל-1, מה איכפת לך? מה הבדל בין בלימה חזקה לעמידה על הבלמים?

בנוגע ל-2 אני יכול להמליץ לך לקרוא שוב את השרשור ואם עדין אתה לא מבין אז לקחת מורה פרטי,

רשמתי את זה כבר 5 פעמים.

כבר אנשים שולחים לי הודעת לפרטי שמוציאות אותך לא יפה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אוי, אנשים שולחים לך הודעות לפרטי שמוציאות אותי לא יפה. עוד מעט אתחיל לבכות :(

יש הבדל בין בלימה, לבין בלימה חזקה, לבין עמידה על הבלמים. או שאולי את זה לא למדו אותך בקורסי הנהיגה שאתה ממליץ לאחרים לקחת? ספר לי, גם בקורסים האלו נהגת עם רכב עמוס?

יפה שעכשיו הסיפור מגיע לבלימה, הרמת בלם יד ושילוב ל-P. לפחות הבלון שניפחת סביב המעשה העלאק-הירואי שלך מתפוצץ. גם זה משהו.

ובבקשה, אל תקלל אותי בהודעות פרטיות שאתה שולח. זה לא לעניין, ולקלל גם אני יודע...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה מעיז לעשות הבדלה בין חיים לחיים? גור של חתול הוא גם כן תינוק. כן, אני מכיר את הקונספט של חיי אדם. ואני גם מכיר את הקונספט של חיים נקודה. אין שום הבדל מבחינתי אם זה גור, תינוק, *ונה מתל ברוך, ראש הממשלה, גמל או אביר ג'דיי. יש משהו על הכביש? תתמרן על מנת לא לפגוע בו. לא יכול לתמרן? תבלום.

יש 3 סוגי אנשים בעולם:

אלו שלא אוהבים חיות, אלו שאוהבים חיות, ואלו שעבורם חיות זה יותר חשוב מאנשים.

עכשיו תגיד לי איפה אתה ואיפה אני מתוך השלוש האלה.

ואגב, אם אף אחד לא היה בא אליו בטענות על תינוק- למה באים אליו בטענות על גור?

ברווז, עם טיעונים כאלה אתה חייב להיות צמחוני, אין דרך אחרת להתמודד עם הדסוננס.

פורסם
ברווז אתה מדבר שטויות. איפה מבחינתך עובר הגבול? לפי מה שאתה אומר חיים זה חיים, אז גם אם מדובר בעכבר אתה תעשה כל מה שאתה יכול (גם במחיר של תאונה) כדי להימנע מפגיעה בו? ומה אם מדובר בלטאה, או נמלה או זבוב?

בוא אני אשאל אותך גם משהו אחר - נגיד ואתה נוסע ברכב וקופץ לך ילד לכביש והאופציות שלך זה או לדרוס אותו או לסטות לנתיב הנגדי ולהתנגש במשאית שמגיעה ממול (נניח שאין לך מספיק זמן לבלום), על איזו אופציה תלך?

עכשיו קח את אותה השאלה אבל תניח שמדובר בחתול.

וכנ"ל אם מדובר בעכבר.

זו התגובה האחרונה שלי בשירשור הזה.

כן, אם אני אראה משהו על הכביש, בין אם זה עכבר, חתול, כלב, ציפור, או משהו אחר שאני מבחין בו- אני אעשה כל מה שאני יכול כדי לא לפגוע בו. כבר כמעט דירדרתי את הרכב שלי לתעלה דיי גדולה בצד הדרך כדי לא לפגוע בלהקת כלבים, ואני גם מוכן לקחת את הרכב שלי לתוך קיר במהירות עירונית\בין עירונית כדי להציל חיה.

ת'ראות.:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זו התגובה האחרונה שלי בשירשור הזה.

כן, אם אני אראה משהו על הכביש, בין אם זה עכבר, חתול, כלב, ציפור, או משהו אחר שאני מבחין בו- אני אעשה כל מה שאני יכול כדי לא לפגוע בו. כבר כמעט דירדרתי את הרכב שלי לתעלה דיי גדולה בצד הדרך כדי לא לפגוע בלהקת כלבים, ואני גם מוכן לקחת את הרכב שלי לתוך קיר במהירות עירונית\בין עירונית כדי להציל חיה.

ת'ראות.

אתה תהיה מוכן להרוג את עצמך עבור להקת כלבים?

אני גם יהיה מוכן להרוס את הרכב,אבל לא להרוג את עצמי או כל בן אדם בשביל כלב,כלבים,חתול,תוכי וכן הלאה.

חיי אדם מעל הכל.

עבור עגלת תינוק עם תינוק בפנים,אני אהיה מוכן ליסוע לתוך קיר במהירות בין עירונית.

אגב,כמעט לא נחשב.

חבל שאותה בחורה ששברה את המפרקת כשניסתה להציל חיה ונכנס בה טנדר מאחורה לא פה כדי לספר לכם כמה דברים לא הגיונים נאמרו פה.

אגב, עשיתי הרבה עבור חיות בעברי... בעיקר כלבים מודה :wink:.

אבל יש דבר אחד שאין לכלב ויש לבן אדם.... אשה דואגת וחופרת בבית :wink: ילדים שגדלים... הורים שאוהבים.

פורסם

למה שתרצה להיכנס בקיר עם הרכב בשביל עגלת תינוק???

מה עובר פה על אנשים, שמעו אתם ממש לא חייבים להגיב.

יש פה כמה כוכבים שהשתיקה הייתה יכולה להיות יפה להם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
למה שתרצה להיכנס בקיר עם הרכב בשביל עגלת תינוק???

מה עובר פה על אנשים, שמעו אתם ממש לא חייבים להגיב.

יש פה כמה כוכבים שהשתיקה הייתה יכולה להיות יפה להם.

ליאור,קרא מה שרשם ברווז.

כל מה שנרשם נכתב בתגובה אליו.

כוכבים אהה....

פורסם

עזבו את נושא השרשור- עוד מישהו שם לב שהבחור היה ברכב מסחרי עמוס, בנסיעה רק טיפה מעל המותר, בלי אף אחד בטווח 200-300 מטר סביבו, בנתיב השמאלי?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

שכנראה לפותח האשכול יש פאק באמינות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...