Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק-א-ר-מ-ה-!

Uno Turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיודע ומי שלא, אני בעל עסק בתחום הזכוכיות.

ביום שני נסעתי בכביש גהה עם רכב עמוס בסחורה לכיוון כ"ס, באיסוזו דימקס 2010.

בנסיעה בנתיב השמאלי על 110 קמ"ש, אני לפתע קולט שקית מתגלגלת על הכביש.

כ50 מטר לפני אני מזהה גור חתולים קטן ושחור מזגזג בין הנתיבים רועד כולו!

נעמדתי על הברקס בכל הכוח תוך שאני חוסם את 2 הנתיבים ומאחורי אני שומע חריקות בלמים מחרידות.

בנתיב השלישי נעמדה ברלינגו כ-3 מטרים אחרי הקו עצירה שלי.

יצאתי בריצה מהרכב, מאחורי עשרות אנשים מצפצפים ומקללים ואני מרים את החתול לוקח בקבוק מים מהאוטו

ולוקח אותו לגזלן שהיה בצד הדרך.

השקתי אותו במים והשארתי אותו לטיפולה המסור של המוכרת.

אחרי כ40 שניות אני חוזר לאוטו, מאחורי פקק אימים ונזק לסחורה ב-2,000 שקל.

כול מבואס הגעתי לבית של הלקוח, הוא הבין את הנזק ואת העיכוב בהזמנה.

במקרה אחותו שהייתה בדירה חובבת חתולים גדולה מאוד ובעלת רשת חנויות בגדים,

שמעה והתרגשה מהסיפור ונתנה לי פרוייקט ענקי של 3 חנויות בשווי עשרות אלפי שקלים.

עכשיו זאת קארמה!

תעשה טוב תקבל טוב! סופ"ש נעים לכולםםם!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה איש טוב.

שתמיד תזכה בתגמול טוב.

אתמול ב02:00 בכביש של גדרה הבחנתי "במשהו" שרץ על הכביש, האטתי כדי לאפשר לו לעלות מהכביש למדרכה,

מסתבר שמדובר בקיפוד קטן מאוד, שלא יכל לעלות בכוחות עצמו את המדרכה.

לא היה צורך לבלום בפראות כי היתה שעת לילה מאוחרת והיה רק רכב אחד שעצר כי סימנתי לו שיש "משהו", על הכביש.

הקיפוד נאסף על ידי ושוחרר בגינה הסמוכה אליה רצה להגיע.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סורי,לא מצדיק אותך... אני חולה בעלי חיים.

אבל אני לא הייתי מסוגל לחיות בידיעה למשל שהצלתי גור חתולים,ואיזה אמא במאזדה 3 ליסינג עם הילד מקדימה לא שמרה מרחק ונמרחה על הפגוש של הטנדר שלי... אבל זה רק אני.

אגב,ראיתי בחורה ששברה את המפרקת כשעצרה לחתול קטן שיעבור בבטחה את הכביש, ורנו טראפיק ריסק אותה מאחורה.

כי גם הנהג של הרנו אם היה מתאמץ לראות קדימה לא היה מצליח לראות את גור החתולים, גם חתול. זה נפש חיה - אבל משום מה נפש של בן אדם יותר חשובה לי.

בכל אופן, קבל ח"ח.

פורסם

לסכן חיים של אנשים בשביל גור חתולים???!!!

אתה שפוי?!

מקומך בכלא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשביל זה צריך לשמור מרחק בכביש ולצפות לבלימת חירום של זה שלפנייך.

יש הבדל גדול בין רצוי למצוי, אחרי הכל אנחנו במדינת ישראל ויש לנו כאן עסק עם ישראלים (שנהיגה זה ממש לא הצד החזק שלהם).

פה כולם ממהרים ונצמדים.

רק אתמול ראיתי 2 סתומות (אחת שלא יודעת להחזיק הגה בקורולה מאיזור שנת 2000, והשניה עם סוויפט סדאן עקומה משנות ה 90) נעמדות דום באמצע הצומת של ביאליק\אבא-הילל ברמת גן.

לא מספיק שהן נכנסו אחת בשניה (דופן לדופן), אז אחרי שהמטומטת הראשונה עם הקורולה הואילה בטובה להתקדם, זו עם הסוויפט התחילה גם - לא לפני שהמטומטת הראשונה דופקת ברקס אחרי 2 מטר וזו עם הסוויפט נכנסה בה שוב !!! (הפעם מאחור).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מקומו בגן עדן

בשביל זה צריך לשמור מרחק בכביש ולצפות לבלימת חירום של זה שלפנייך.

לרוב,נהג מנוסה גם יסתכל בהמשך הכביש... מבט קדימה - רק שגור חתולים קשה לראות .

פורסם

באמת סיפור נחמד על קארמה ואני שמח שהוא הסתיים עם סוף טוב , אבל זה לא היה רחוק מתאונת שרשרת ואם הייתי עומד בפני בחירה בין תאונה ודאית וחיי אדם לבין גור חתולים, אז הייתי בוחר לחוס על חיי אדם...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואי, איזה גיבור אתה. דפקת בלימת חירום כדי להציל חתול :\ כה לחי. מזל שלא גרמת לתאונה רצינית. היית עלול לגרום לפציעה חמורה (ובמקרה הגרוע: למוות) של מישהו, בשביל גור חתולים. ומה היית בדיוק אומר בבית המשפט? "סליחה אדוני השופט, אבל בדיוק היה חתול על הכביש. משום כך גרמתי לתאונה".

מסכים חד משמעית עם falou. לאנשים כמוך צריך לשלול את הרשיון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בטח שנשמור מרחק, במיוחד אם מדובר על מצב בו

כ50 מטר לפני אני מזהה גור חתולים קטן ושחור מזגזג בין הנתיבים רועד כולו! נעמדתי על הברקס בכל הכוח תוך שאני חוסם את 2 הנתיבים ומאחורי אני שומע חריקות בלמים מחרידות.

כלומר שהוא עד כדי כך "גיבור" שהוא מנע ממי שניסה להימלט לנתיב השני לברוח מהתמרון המטופש שלו.

אגב, החוק אוסר במפורש על בלימת חירום ללא צורך (וכאן חד משמעית לא היה צורך)

אגב 2: 110 קמ"ש זה בערך 30 מטר לשניה. יפה שהצלחת לבלום רכב עמוס בסחורה תוך שתי שניות בערך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...