Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק-א-ר-מ-ה-!

Uno Turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף טופיק - אם אתם רוצים לדבר על זגוגיות ,מזל,אירוניה ואגוזי פקאן.

רכב כללי -אם אתם רוצים לנתח את האירוע ולחקור את הנהג בחקירה צולבת.

תחליטו.

בסה"כ הוא תיאר אירוע שחווה, הלוואי וכול "העבירות" היו כ"עבירה" הזו .

Gn'f'R

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות פשוט שהניסיון שלי שונה משלך? אפילו שאני מטומטם לכאורה?

יכול להיות שאני מאוד אוהב חתולים,אבל בו זמנית נורא אוהב בני אדם- לא נורא אוהב,יותר מכבד ערך חיי אדם?

יכול להיות שבגלל שאני יודע שבארץ אותו אידיוט לא שומר ממני מרחק? אז אולי הוא אידיוט,אבל אידיוט עם ילדים?

בכל אופן,איך אומרים... כל עוד לא קרה כלום- לא קרה כלום.

אז בינתיים,קבל לייק על המעשה המכובד.

מקווה שתמיד יגמר בחריקות צמיגים בלבד.

פורסם
מקומו בגן עדן

בשביל זה צריך לשמור מרחק בכביש ולצפות לבלימת חירום של זה שלפנייך.

אתה טועה ומטעה, ויעיד חבר שביצע בלימת חירום באיילון בגלל חתול, נכנסו בו מאחור, ואחרי זה נכנסו בו בבית משפט. למזלו לא היו נפגעים, אחרת היה גם נענש.

אסור לבצע בלימת חירום שמסכנת חיי אדם.

זה לא רק החוק, זה גם ההגיון הבריא.

במידה אהייתה סכנת חיים כנראה שלא הייתי בולם ובוחר באפשרות אחרת.

אם אתם לא מסוגלים להבין זאת, קחו כמה קורסים בנהיגה.

אתה בעצמך העדת לאיזה סיכון גרמת על הכביש.

נעמדתי על הברקס בכל הכוח תוך שאני חוסם את 2 הנתיבים ומאחורי אני שומע חריקות בלמים מחרידות.

בנתיב השלישי נעמדה ברלינגו כ-3 מטרים אחרי הקו עצירה שלי.

יצאתי בריצה מהרכב, מאחורי עשרות אנשים מצפצפים ומקללים

Falou זה שהשם שלך בצהוב עדיין לא נותן לך לגיטימציה להכניס אנשים לכלא.

זה לא שולל ממני את הלגיטימציה לכתוב מה שאני רוצה., בכפוף לכללים.

אבל בפעם הבאה שאתה תקרא למי שחולק עליך "מטומטם" אתה תגלה מה משמעות הכללים בפורום.

לך תחפש בעל מקצוע שכן דורס חתולים בטוח תקבל ממנו שירות יותר טוב.

אוהו, צדיק גדול.

מה עשית עם החתול?

טיפלת בו?!

מצאת לו בית?!

טיפלתי ביותר מבעל חיים נטוש אחד (ושניים ושלושה) בחיים שלי, וכל זה עדיין לא מצדיק תמרון מסוכן בכביש ציבורי וסיכון חיי אדם. שיקול דעת מוטעה שבמוטעים, במקרה הטוב, ושומדבר להתגאות בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מר זגג טורבו, עזוב אותך מהאנשים הקטנים פה ששופטים אותך.

אתה יכול להוסיף לרשימה עוד אחד שבעדך:

כל הכבוד על האנושיות והעזרה לגור חתולים שבלעדיך סביר להניח שלא היה בחיים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אתה מבין שמדובר פה בסה״כ על פאקינג חתול כן?!? חתול!!! הבנאדם דופק את הבלימה של החיים שלו, בלי שום התחשבות או התייחסות לשאר משתמשי הדרך (מעניין מאוד איזה קורס נהיגה קקמייקה עברת שלימד אותך לעשות את השטות הזו)! ב-נ-ס הוא לא גר לתאונה קטלנית. אתה מבין את זה? לא בגלל שהוא עלאק נהג מיומן או יודע מה הוא עושה בכלל, אלא בגלל ש(אם כבר)לשאר הנהגים הייתה קרמה טובה באותו יום. ואללה, אני מצטער שהעסק נגמר לך ברק 2000 שקל נזק. חבל שלא הלכה לך כל הסחורה יחד עם הרכב.

עצם העובדה שאת לא מצליח לקלוט מה עשית מפחידה אותי יותר מכל משוגע אחר בכביש. אתה, חביבי, לא פחות משור מועד והיום בו תהרוג מישהו בגלל התנהגותך חסרת האחריות לא רחוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מעניין לדעת איך אנשים היו מגיבים אם היה מדובר בגור כלבים קטן אבל התוצאה הייתה דריסה, פנצ'ר והתהפכות?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הייתי רוצה לראות אותך מסביר לאמא שאיבדה ילדה בגלל בלימת חרום כזו שהבת שלה שווה פחות מחתול.

בתחילת השירשור חשבת שתצא גיבור אז תיארת את הארוע בדרמתיות, פתאום אתה מתחיל להפחית בדרמתיות.

להסתכן בתאונת שרשרת שיכולה להיגמר במספר הרוגים, בשביל שאולי תצליח להציל בע"ח ולא משנה אם זה נמלה, חתול, חמור, או פיל, זה לא רק טיפשי אלא גובל בפלילי, ואם הייתה לי את הסמכות הייתי שולל לך את הרישיון.

אני לא מאמין שאשנה את דעתך, אבל אם יכנס איזה ילד לפורום חשוב שתהייה כתובה פה עוד תגובה עם קצת הגיון והתחשבות בחיי אדם.

לבחור עם הכלב,לסכן עצמך בלבד, כדי להציל כלב, זה אולי טיפשי אבל בהחלט זכותך, וכולנו מסכנים את עצמינו בשביל המצפון והחיים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי תתקשר להוט ותבקש שינתקו אותך דחוף מחבילת הסרטים.

keyser - "עצם העובדה שאת לא מצליח לקלוט מה עשית מפחידה אותי יותר מכל משוגע אחר בכביש. אתה, חביבי, לא פחות משור מועד והיום בו תהרוג מישהו בגלל התנהגותך חסרת האחריות לא רחוק."

מי אתה ומה אתה בדיוק, שקובע שאני יום אחד יהרוג מישהו? מה אתה אורן זריף?

אם אני הבן אדם הכי מפחיד על הכביש תישן בשקט, מצבך טוב.

אבל להבא שאתה רושם לי משהו תנסה שיהיה מובן, או לפחות נכון תחבירית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אנא הסבר לי היכן השגיאה. אולי ספגת חבלת ראש עקב הבלימה - אין לדעת...

וכן, אני יכול לקבוע בסבירות לא רעה בכלל שאתה תהרוג מישהו יום אחד. אם אתה מתפאר בהתנהגות חסרת אחריות על הכביש, תוך שאתה רואה איזושהי הזדמנות להיות "גבר-גבר" לשניה ורבע, במקום להסתכל על התמונה הרחבה יותר (אתה באמצע כביש מהיר לעזאזל, בנתיב שמאלי ודופק בלימת חירום עם רכב עמוס במטען!) מראה שאתה נהג גרוע, שנמצא היכן שהוא לצד כל אותם נהגים, שגולשי הפורום נוהגים לפתוח אשכולות מירמור נגדם - אם לא יותר גרוע.

וואו. הצלת חתול. ממש עשית את היומית שלך למען הסדר הטוב ביקום. בפעם הבאה שזה יקרה (וזה יקרה, כי אתה מסרב לקלוט את גודל החומרה שבמעשה שלך), תנסה לספר את אותו הסיפור להורים שאת התינוק שלהם רצחת. אולי אז כבר יזרקו אותך לכלא, ואנחנו נוכל להתנחם בכך שיש משוגע אחד פחות על הכביש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לכל אלה שאומרים: כולה חתול. אני מאחל לכם שבפעם הבאה, שיטואצייה כזו תקרה עם התינוק שלכם במקום החתול. כולה תינוק. היה צריך לדרוס אותו ולהמשיך הלאה, ולא לגרום אולי בטעות לתאונה חלילה.

זה בדיוק מה שאתם אומרים, אחד לאחד.

עכשיו.

בואו תגידו לי "כולה חתול" לפנים בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, עם כל הכבוד - אתה מדבר שטויות. יש הבדל של שמים וארץ בין חתול על הכביש, לבין תינוק על הכביש.

חיי אדם, מכיר את הקונספט הזה? אם מר "נהג-הכי-טוב-בעולם-אחרי-קורס-נהיגה-פ33תי" היה בולם כפי שתיאר בגלל תינוק(!!!) על הכביש(!!!!!), אף אחד לא היה בא אליו בטענות. אם כבר, השבחים המטופשים שהוא מקבל כאן מחלק מהאנשים, היו הופכים למוצדקים.

אבל כאן מדובר בחתול.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה מעיז לעשות הבדלה בין חיים לחיים? גור של חתול הוא גם כן תינוק. כן, אני מכיר את הקונספט של חיי אדם. ואני גם מכיר את הקונספט של חיים נקודה. אין שום הבדל מבחינתי אם זה גור, תינוק, *ונה מתל ברוך, ראש הממשלה, גמל או אביר ג'דיי. יש משהו על הכביש? תתמרן על מנת לא לפגוע בו. לא יכול לתמרן? תבלום.

יש 3 סוגי אנשים בעולם:

אלו שלא אוהבים חיות, אלו שאוהבים חיות, ואלו שעבורם חיות זה יותר חשוב מאנשים.

עכשיו תגיד לי איפה אתה ואיפה אני מתוך השלוש האלה.

ואגב, אם אף אחד לא היה בא אליו בטענות על תינוק- למה באים אליו בטענות על גור?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז אתה מדבר שטויות. איפה מבחינתך עובר הגבול? לפי מה שאתה אומר חיים זה חיים, אז גם אם מדובר בעכבר אתה תעשה כל מה שאתה יכול (גם במחיר של תאונה) כדי להימנע מפגיעה בו? ומה אם מדובר בלטאה, או נמלה או זבוב?

בוא אני אשאל אותך גם משהו אחר - נגיד ואתה נוסע ברכב וקופץ לך ילד לכביש והאופציות שלך זה או לדרוס אותו או לסטות לנתיב הנגדי ולהתנגש במשאית שמגיעה ממול (נניח שאין לך מספיק זמן לבלום), על איזו אופציה תלך?

עכשיו קח את אותה השאלה אבל תניח שמדובר בחתול.

וכנ"ל אם מדובר בעכבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...