Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק-א-ר-מ-ה-!

Uno Turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה ,לא הבנתי .

אתה מדבר על שחייה ,כתיבה ונהיגה

אני מדבר על תגובת האדם בעת התפרצות גורם מפתיע ( 'אונגי' מ"חברים" ...),

השד יודע כיצד תגיב.

Gn'f'R

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השד יודע כיצד תגיב.

אם אתה מתורגל, אז אתה תגיב כמו שאומנת להגיב.

נהג מיומן ומתורגל בהתחמקות ממכשול, מתחיל בלימה חריפה, מחפש עם העיניים נתיב אלטרנטיבי, משחרר את הבלמים (או שלא, תלוי במצב), מכוון לשם את הרכב.

נהג לא מיומן, בולם באופן לא מספיק חריף, נועל מרפקים והגה, נועץ עיניים בעצם ממנו הוא מנסה להתחמק וגדלים הסיכויים שייפגע בו.

בשביל זה הולכים לקורס נהיגה מתקדמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין הרבה רכבים בשעה הזאת לכיוון צפון, 6:20 בבוקר.

קייזר היקר, בן אדם הוא סוג של בעל חיים ובשבילי לדרוס גור חתולים לא שונה הרבה

בהרגשה הפנימית שלי עם עצמי, מלדרוס חלילה בן אדם.

כמובן שאני מבין את ההבדלים ואת ההשלכות של כל דבר, מסתבר שאתה לא ואתה גם קרציה.

די בקלות עם הזמן רכשת לעצמך קהילה לא קטנה של שונאים מסתבר והיום הבנתי גם למה.

עשרות אנשים בפורום מכירים אותי אישית, אז לבוא ולטעון שאני משקר על אי דריסת חתול?

מי שלא אוהב חיות פשוט לא יבין.

אדרבא! אם אין מכוניות אתה כנראה לא עוקף אף אחד. אז מה לעזאזל אתה עושה בנתיב השמאלי?! לא לימדו אותך לנהוג?! תעוף לימני עם העגלה שלך!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לא זה משנה כי כבר קיבלתי התראה והתעייפתי מלהסביר.

דימקס 2010 167 כס זה לא ממש עגלה, בוודאי שכמו שרשמתי בנתיב הימני הייתה ברלינגו על 100 כמעט.

וכן נסעתי 110 מגיע לי כלא אני הולך להסגיר את עצמי בדיוק.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אתה חתיכת דמגוג.

נכון שבלימת חירום בכביש 4 כשיש תנועה מהווה סיכון לא זניח לתאונה, אבל מכאן ועד לקבוע שבוודאות תקרה תאונה קטלנית זו דרך מאוד ארוכה. ושגוייה.

הסיכון הוא לתאונת חזית-אחור בהפרש מהירויות יחסית קטן בין הרכבים. התאונות האלו בדרך כלל לא נגמרות עם נפגעי גוף משמעותיים.

וכמובן - במבחן התוצאה לא נגרמה תאונה בכלל. כלומר הסיכוי לתאונה (כלשהי, או קטלנית) הוא פחות מ100%.

עכשיו זה כבר לגמרי שאלה של מספרים.

אם הסיכוי לתאונה קטלנית היה 100% (וודאות) אני מניח שרובנו (גם אני) היינו דורסים את החתול.

90% - אני עדיין דורס את החתול.

50% - אותה תשובה.

0.00000001% (אחד ל10 מליארד)? - בולם בלימת חירום ולוקח את הסיכון. (זה סיכון יותר נמוך מהסיכון לחצות בזהירות את הכביש בשכונה בשביל להביא חלב לחתלתול שגר בצד השני)

לא יודע (ואין דרך קלה לחשב) מה היה הסיכון במקרה המתואר.

בטח שאין שום דרך להעריך את זה במדוייק באותו שבריר שניה שזה קורה.

סביר להניח שאני הייתי נוהג אותו דבר.

לעמוד על הברקסים עם טנדר עמוס, ב110 קמ"ש, תוך חסימת שני נתיבים, כשבמקביל נוסע ברלינגו על 100, ומאחור נוצר פקק שלם של צופרים, לי זה נראה סיכון גדול. אגב אם רכב פרטי קטן, לדוגמה סוופיט, נכנס בטנדר מאחורה, הסיכויים עולים.

סליחה ,לא הבנתי .

אתה מדבר על שחייה ,כתיבה ונהיגה

השד יודע כיצד תגיב.

יעידו כל רבבות החיילים שהסתערו בהיסטוריה, אם תאמן אדם לפעול נגד האינסטינקט , הוא יפעל נגדו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה שעשית (ועוד עם טנדר + ציוד) מסוכן מאוד,סיכנת את הסובבים אותך בלי יותר מדי חשיבה בכלל,

לפי דעתי צריך לקחת לך את הרישיון או לחנך אותך קצת, אתה מעדיף לגרום או לקחת את הסיכון לתאונה מאשר לדרוס חתול הבעיה אצלך קשה, קשה מאוד - אתה מוכרח לעבוד על זה.

מעניין מאוד מה היה קורה אם באמצע סיבוב בסדום ערד עם הרכב הפרטי שלך במהירות מעל 100 קמ''ש היה קופץ לך חתול היית בולם בלימת חירום, תן לי לצחוק ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...