Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

באימפרזה שלנו מותקן ספוילר (מהבעלים הקודם הבנתי שהוא מקורי של סוברו) ובו פנס ברקס ארוך עם פס לדים. חלק מהנורות בפס נשרפו ואני רוצה להחליף את הפס.

לא מצאתי בורג או איזושהי נעילה מכנית אחרת סביב הפנס, אבל הייתי רוצה להיות בטוחה לפני שאני מתחילה להתעסק ישירות עם מכסה הפנס. האם למי מכם יש ניסיון עם הספוילר שבתמונות המצ"ב? האם כדי להוציא את הפס צריך פשוט לפרק את מכסה הפנס (באמצעות מברג או חפץ חד אחר)?

תודה רבה מראש,

ליהי

DSC_0161.JPG

DSC_0163.JPG

פורסם

לי בספויילר מקורי בקוואליר, פשוט יש ברגים (יש מפתח מיוחד לזה, כזה 90 מעלות, שאפשר להכניס בין הבאגז' לספויילר, אפשרי לדעתי להכין אחד חובבני).

פתחתי את הברגים, מצאתי כמו לוח לדים (הלדים העגולים הרגילים, מולחמים על לוח קשיח עם נגדים).

החלפתי אותו לפס לדים לבן שקניתי מאיביי (5 מטר 5328 SMD ב30 שקל). (הבעיה שהיה פלסטיק אדום כיסויי כזה, אדום+לבן= ורוד, זה הפך לי לספויילר של גייז).

• תוכן חדש...