Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
מה הבעיה לפרסם את המחיר על גבי הפורום? :roll:

לי אין בכלל בעיה לפרסם מחירים כאן בפורום אבל במקרה של עבודה מורכבת צריך קצת

יותר פרטים לפני שנוקבים במחיר ,לראות את הרכב למשל זה יכול לעזור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבוקר לאחר 10 שנים החלפתי את הרכב בסיאט לאון 1.8T שהוצעה לי בתוספת של 10 אלף ש"ח.

הרכב מרגיש יותר נוח וגם עליתי בשנתון לא נראה לי שהפסדתי כי אני מתכוון להחזיק את הרכב תקופה ארוכה.

בכל מקרה לרכב יש פילטר פתוח וצ'יפ ואני לא מעוניין בהם כי הרכב יצטרך יותר תשומת לב מה שממש לא בא בחשבון כרגע

איפה אני מחליף את הצ'יפ לצ'יפ מקורי המוסכניק אמר לי שבסוכנות אי איי כי שם התקינו את זה ?

והביאו לי את התיבת אוויר אז אני אחליף אותה כנראה מחר

כמה זה אמור לעלות ?

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

לא. קיבלתי אחריות על גיר ומנוע שלושה חודשים יש פגיעה בשלדה כמו שאמרתי

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

אני חושב שאתה לא הבאת את היועץ שירות שבטח דיבר איתך.

אני מאמין שהוא אמר שהנזק יכול להגיע עד 13K, הם יוצאים מנקו' הנחה שעם קילומטרז' כמו שלך אז המנוע עצמו לא תקין ויצטרכו להחליף לך מנוע לאחר שיורידו את הראש מנוע.

קובי

פורסם

מוסך מורשה תמיד גובעים סכומים גבוהים מהרגיל,גש למוסך פרטי,ואני בטוח שתקבל הצעת מחיר זולה ב40% ממוסך מורשה

• תוכן חדש...