Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט מולטיפלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם יש אדם שיש לו ניסיון בפיאט מולטיפלה שנת 2001 -2002

האם שווה לקנות אותו 300.000 ק"מ מטופל טוב

מה הבעיות שלו

ומה אחזקה שלו

תודה

פורסם

אתה בוודאי מבין בעצמך שמדובר ברכב שנסע כמות עצומה של ק"מ.

בהתאם לכך הבלאי.

אמנם אתה מציין שהרכב שמור, אבל בקילומטראז' כזה, צפויים תקלות שלעתים יהיה יקר מאוד לתקן.

השאלה האם אתה מוכן להיכנס לתסריטים של הוצאות כאלו, בפרט שתדע לך שכמי שאמור לקנות רכב כזה, אתה צריך לקחת בחשבון שיהיה לך קשה מאוד למכור אותו הלאה.

לדעתי, זה שיקול רציני מאוד נגד קניה של רכב כזה.

היום שוק היד 2 מוצף ברכבים, חלקם רכבים מצוינים, מבעלות פרטית, שמורים ועם קילומטראז' נמוך.

אם כך, מדוע להכניס ראש בריא למיטה חולה?

נהג מונית שמחזיק מרצדס אי קלאס שגמעה 600,000 ק"מ , אמר לי פעם ברגע של גילוי לב: מה אתה חושב, שאם היה לי כסף לא הייתי מחליף את הגרוטאה הזו?

נכון, המרצדס היתה שמורה, ממש כחדשה, אבל הנהג הסביר לי שנכון שמנוע של מרצדס מחזיק כמליון ק"מ, אבל על הדרך הולכים רכיבים מאוד יקרים כגון משאבת סולר, תקלות בגיר ועוד אי אילו תקלות שיכולות לעשות חור רציני מאוד בכיס.

בשביל מה אתה צריך את ההרפתקאה הזו?

אתה רוצה לפרנס מוסכים?

מציע לך לחפש רכב עם קילומטראז' נמוך יותר.

בהצלחה

פורסם

יש לי שכן שקנה לפני שלוש שנים מולטיפלה שמורה במצב מצויין עם 250000 ק"מ, בכ-30000 ש"ח.

שנה אח"כ המנוע התחמם למוות ועלה למעלה מ-20000 ש"ח לתקן את הנזק.

רכב דיזל ישן = הוצאות רבות וכבדות (יכול להיות שלא כל כך - אבל זה סוג של הימור שלא הייתי לוקח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לקרוב משפחה הייתה מולטיפלה.

עבר ע 200.00 לפני שנמכר.

סה"כ הוא היה מאוד מרוצה מהרכב.

הרכב הזה מאוד בוטה ויש כאלה ששונאים איך שהוא נראה ויש אוהבים.

אבל הק"מ שכתבת גבוהה, אל תשכח שחוץ מהמנוע כל שאר חלקי הרכב גם עברו ק"מ ויתחילו להתפרק בעוד זמן לא רב.

בהצלחה.

פורסם

בתור אחד שמחזיק ברכב כבר שנה אני יכול להגיד לך שהרכב שקנינו אותו בהתחלה היה מאוד מוזנח מבחינה מכאנית (לא עשינו בדיקה) ונפלנו חזק,הוצאנו סביבות 14,15 אלף שקל על טיפול ענק שכלל מדחס חדש,טורבו חדש,שיפוץ למנוע ועוד כמה דברים קטנים,אבל עד עכשיו,הרכב לא מדבר,חוץ מפעם אחת שנפל האגזוז הרכב לא רואה מוסך,ד"א הרכב עכשיו עם 415K ק"מ והוא נקנה עם 390K ק"מ,אבל בסכום הזה לא תמצא תמורה נאה יותר לכסף שלך,הרכב מאוד מרווח,המנוע זריז ביותר ואת האמת,נהגתי על עוד המון רכבים אבל הרכב הזה הוא אחר,הוא שונה הוא הרבה יותר מהנה לנהיגה מהרכבים המשפחתיים הרגילים,והבונוס הנחמד הוא צריכת דלק,אנחנו מוציאים עם הרכב סביבות ה1-14,13 90% עירוני,10%בינעירוני,בנסיעה בינעירונית רגועה את יכול להגיע ל1-16,17 בקלות(מדוד)

עריכה

אני מדבר על גירסאת הדיזל שנת 2001

פורסם

מסקנה: לקנות רכב כזה עם קילומטראז' גבוה זה הימור רציני, יתכן שהקונה יצטרך להשקיע אלפי ש"ח על מנת לבצע ישור קו רציני.

שומר נפשו וכספו- ירחק

פורסם

לא מכיר די את האוטו ולכן אין לי מה להוסיף או לגרוע, אבל מנצל את השירשור הזה להבעת צער על כך שאין מכוניות כאלו היום. עיצוב כל כך חכם, רחב, קצר ומאוד מרווח, עם קו חלונות כל כך נמוך מסביב במקום כל העיצובים המחורבנים החדשים האלו ש"מחייבים" קו אלכסוני עולה לאחור, כזה שנגמר במין חרך מוזר במקום חלון נורמלי, מה שבמקום אור ותחושה אורירית נעימה מביא לקלאוסטרופוביה קשה ליושבים מאחור וקללות נמרצות מהנהג שמנסה לראות משהו כשהוא עושה רברס. בקיצור בא לבכות כשאתה רואה כל מיני ג'וקים, איי איקסים וכן, גם פיאט בראבו, במקום אוטו כזה כמו המולטיפלה.

פורסם

מה לעשות?

גם אני מתגעגע לעיצוב של פעם, לפיג'ו 403, פיג'ו 404, פיג'ו 504, פיג'ו 604 ועוד ועוד מכוניות.

הרי כתוב: "וישן מפני חדש תוציאו".

כלומר: מחדשים את ה"מודה", משנים את קו העיצוב, ככה זה החיים.

אבל מה? מזל שמידי פעם פוזלים אחורנית, כך למעשה העיצוב של הסי 4 מזכיר קצת בקווים את הדה- שבו, החיפושית המחודשת, המיני ועוד.

אם נסתכל לרגע על התחום של סנדלי נשים, אני ג"כ שם לב שמידי כמה שנים מוציאים מהבוידעם את העיצובים של פעם ומחזירים החוצה ל"מודה".

אלו החיים.

פורסם

דווקא אם מדובר על מחליפה למולטיפלה, פיאט כבר הציגה את ה-500L שאמורה להחליף אותה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העניין הוא שהרכב הנ"ל הוא חסר תחליף מבחינת העיצוב שלו. כמדומני רק קסארה פיקסו מציע את מה שהוא מציע.

אז הייתי ממליץ לקחת בחשבון שהרכישה היא רק סוג של סיפתח, תצטרך לבצע יישור קו עצבני ולכן מומלץ לקנות כמה שפחות מתחת למחירון.

פה ושם, תצטרך לתקן איזה חלק שהולך - ובמנועי דיזל ישנים זה יכול לעלות הרבה. אולי שווה לחפש גירסת בנזין, למרות שהיא תזלול יותר דלק. לפחות יש פחות דברים מורכבים לסדר שם.

• תוכן חדש...