Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידה מהארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, צריך להיות מספיק חכם כדי להבין אותי. מי שלא מבין אותי, פוטר אותי בתור טרול לעת מצוא או מגחך למשמע הביטחון המוצק שיש לי ביכולות האינטלקטואליות שלי. בפועל, הוא פשוט לא מספיק חכם כדי להבין אותי..

מצטער אם זה כואב, אבל אם זה מנחם אתכם הייתי שמח להיות טמבל על פני מה שאני בפועל. באמת ובתמים.

:idea:
  • תגובות 964
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק. אני לא כותב מתוך זלזול באחרים, בחיי, אלא מתוך הכרה כנה. מי כמוני היודע את נפש האדם לפני ולפנים, מבין את המשמעות של לומר כזה דבר ברבים. אבל, לא יכולתי לשמור את זה בפנים יותר.

:idea:
פורסם

יבגני

בכל מקום בו העולים החדשים התמזגו בחברה ונטמעים בה אין צורך להטרנספר.

בארה"ב הם הפכו לרוב והאינדיאנים למיעוט.

פלוקסטר

אתה מה זה חד ושנון

תיזהר שלא תישאר לבד.

מה הפתרון של כבודו ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שוב, צריך להיות מספיק חכם כדי להבין אותי. מי שלא מבין אותי, פוטר אותי בתור טרול לעת מצוא או מגחך למשמע הביטחון המוצק שיש לי ביכולות האינטלקטואליות שלי. בפועל, הוא פשוט לא מספיק חכם כדי להבין אותי..

מצטער אם זה כואב, אבל אם זה מנחם אתכם הייתי שמח להיות טמבל על פני מה שאני בפועל. באמת ובתמים.

תודה, בזכותך אני מרגיש נורמלי, ואני עייף וחצי מסטול רוב הזמן..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מתוך סקרנות - איך בעצם אדם מגיע לתובנה שהוא עילוי? האם יש פרמטרים מדידים כלשהם, או שזה לפי תחושה אישית?

מה שאני שואל - אם אליס טוענת שהיא עילוי, ובוב טוען שגם הוא עילוי, איך אנחנו יכולים לדעת מי מהם העילוי ומי מהם סתם חיב"ס?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בהנחה שהסמלון שלו משקף את הרכב עליו הוא נוסע אז העילוי שלו מתגמד לעומת העילוי של עופר G

וככה בדקה מצאנו שני עילויים.

אבל למה להיעלב.

קיימים עילויים.

לא בטוח שפלוקסטר הוא כזה, אבל למה להתעלם מהמציאות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עופר G זה ספר מיקנעם, דווקא עם אלפות למכביר ואפילו פיאט קופה בעברו. רק מה הקשר אליו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מתחיל לחשוד שגם אמיר חצרוני גולש בפורום.

וצר לי לאכזב אותך, אך קשה לי לראות עד כמה היכולות האינטלקטואליות שלך (או של מישהו אחר) באות ליד ביטוי בפורום באינטרנט, ועוד בויכוח פוליטי. מה שכן, יכולות אחרות אני בהחלט רואה...

פורסם

לא

התכוונתי לעומר G:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אגב, אם ברוסיה זה עובד עם וודקה, למה שזה לא יעבוד עם קנאביס?

עובד עם יותר הרוגים ופצועים בחצי שנה, מאשר בכל הסכסוך הערבי ישראלי מאז הקונגרס הציוני הראשון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התכוונתי לעומר G

אה, אוקי :lol:

עובד עם יותר הרוגים ופצועים בחצי שנה, מאשר בכל הסכסוך הערבי ישראלי מאז הקונגרס הציוני הראשון.

דילול אוכלוסיה. אני בטוח שהם לא עצובים על זה (ברמת הממשל, לא העם).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תשמעו, מה שפלוקסטר כותב פה זה לא העלבת חבר פורום, זה העלבת כל הפורום. הוא בעצם קורא לכולם טיפשים.

איך בא לי לגלות יום אחד שהוא עובד במקדונלדס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דילול אוכלוסיה. אני בטוח שהם לא עצובים על זה (ברמת הממשל, לא העם).

גם הממשל די עצוב, ככה לפוטין לא יישאר נתינים לשלוט בהם (אלא אם כל אלה שכותבים בפייסבוק "הלוואי פוטין היה ראש ממשלה פה", ירימו ויבעטו את עצמם מפה לסיביר).

איך בא לי לגלות יום אחד שהוא עובד במקדונלדס.

ואם כן?

רק טיפשים עובדים במקדונלדס?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...