Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטתי בערך על מערכת ועכשיו יש לי כמה שאלות לגביה.

קומפוננט 5.25 שטוחים קדימה של חברת מאודיניום (meodinium?) מישהו שמע עליהם? או שאולי לא רשמתי נכון.. כי לא מצאתי עליהם כלום

קומפוננט מורל מקסימו יש טעם לשים מאחורה ללא מגבר? אם בכלל כדאי לשים מאחורה

סאב של system audio בהספק של 200 RMS . אשמח לקבל עליו חוות דעת

סאב של iphonix גם לא ממש מכיר. מישהו התנסה איתו? 4X100

עכשיו יש לי רנו מגאן 1.6 אבל מצבר 55A . תיהיה לי בעיה עם החשמל? אני אצטרך קבל?

יש לי כבר HU: kenwood kdc 3054

פורסם

1 לצערי לא שמעתי על רמקולים האלו

2 אין טעם להוסיף מאחורה רמקולים, עדיף בכסף הזה לשפר קומפוננטקידמי /מגבר/סאב.

3. סאב כרגע יש מציאה ביד 2 סאב חדש של פוקל שלעולם עוד לם חובר, בתיבה מקורית משופרת, במחיר של סאב סיני. רק צריך לבדוק אם הוא יוכל לעבוד עם מגבר שתקנה.

4 אןלי מגבר HIFONIX?

5. 55 מספיק למערכת שאתה בונה, כמובן שצריך לעשות התקנה טובה, וכדאי לבדוק מתקנים, בכמה יומים אחרונים יצאה לי לראות הרבה התקנות והם ממש גרועות.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אין לי תקציב לסאב רציני.וגם אני לא רוצה משהו יותר מידי רציני. גם ככה חרגתי מהתקציב. לגבי המגבר אולי אתה צודק. HIFONICS איך הוא? הרמקולים קדימה נשארים בגדר תעלומה? השאלה היא אם באמת להוסיף רמקולים אחורה של מורל ? כי אני לא רוצה להתבאס שיהיה חסר סאונד. ואז גם תיהיה לי אופציה לעתיד להוסיף עוד מגבר מונו לסאב למשל ואת המגבר 4 ערוצים ל4 קומפוננט.

פורסם

מגברים הישנים שלהם היו טובים, החדשים זבל סיני. מה תקציב שלך לסאב? חוסר סאונד?? ברמקולים אחוריים משתמשים במיקרה נדיר שמבטלים את הסאב, אבל עדיין רמקול לא יכול לנגן בתדר שסאב מנגן בו. בשאר המקרים הם מיותרים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אוקיי עדכון.

הרמקולים השטוחים קדימה זה היה סוג רמקולים neodinium .

לגבי סאב... אני מעדיף סאב קטן וקומפקטי. 10-12 אינץ' הלכתי על משהו לא יקר כמו system audio.

גם ככה חרגתי יותר מידי מהתקציב.

לגבי הרמקולים אחורה.. אם אני מתלבט אם לשים רמקוליים אחוריים קומפוננט או לא לשים שם כלום.

זה לא שהתקציב ילך למגבר או לסאב

פורסם

shakim תודה על התגובות.

אבל אשמח גם לשמוע עוד חוות דעת ..

מחר אני אמור לנסוע להתקין את המערכת. יהיה יותר קל אם יהיו עוד חוות דעת

• תוכן חדש...