Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שואב אבק בייתי יעשה את אותה העבודה,אני מתכוון לשטיפה עם הדברים המתסובבים.

אם אתה מכיר מקום ששוטף עם ספוג ולא עם מטאטא עם סבון אולי כדאי לבדוק,אישית אני רק מנקה באופן פרטי.

אם יש לך ציוד סבון של חברה מוכרת,אתה תגלה שגם אתה מנקה באותה הצורה,אלא אם אתה הולך לדייטלינג רציני,עם חומרים יקרים.

המסתובבים מזמן לא בלקסיקון שלי. אני מנקה בשטיפה ידנית, הדבר היחיד שלא ידני זה הג'רניק מים על הרכב אבל חוץ מזה הכל

ידני שם.

שואב אבק ביתי לא ניסיתי, היו לי שואבי אבק מעפנים הקטנים לרכב שלא שאבו חול ודברים קטנים כמו שצריך וזה מניסיון.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי אתה יכול לשטוף אותו וגם אני ממליץ על שטיפה עצמית הכוונה אתה תשטוף את הרכב לא ידני ולא נעליים גם ידני שורטים את הרכב ומשתמשים במליות ישנות ומשפריצים לך חומר שאתה לא מכיר בתוך הרכב...

ממליץ בחום לשטוף לבד איזה כיף להסתכל על האוטו אחרי שטיפה שאתה עשיתה וגם החומרים הממולצים זה של TURTLE WAX

וג'ילדה ויאללה לעבודה..!

פורסם

ההסבר שקיבלת בעת מסירת הרכב היה לקוי מאד.

אין שום מניעה לשטוף את הרכב. מצויין שאתה דובק בשטיפה ידנית, הבעיה שהם משתמשים בחומרים זולים(מישהו אמר סבון כלים..?).

סבון כלים למשל מסיר מיידית כל ווקס שקיים על הרכב, הוא מכיל מלחים שפוגעים בצבע.

אגב המוצרים של טרטל הם זולים וממש לא איכותיים.

פורסם
ההסבר שקיבלת בעת מסירת הרכב היה לקוי מאד.

אין שום מניעה לשטוף את הרכב. מצויין שאתה דובק בשטיפה ידנית, הבעיה שהם משתמשים בחומרים זולים(מישהו אמר סבון כלים..?).

סבון כלים למשל מסיר מיידית כל ווקס שקיים על הרכב, הוא מכיל מלחים שפוגעים בצבע.

אגב המוצרים של טרטל הם זולים וממש לא איכותיים.

דניאל ידידי היקר, בדיוק חשבתי לפנות אליך.

מה אתה מציע איש? איך לשטוף? איך אתה שוטף?

תודה,

פורסם

הרכבים המגיעים כחדשים בד"כ מבלים מספיק זמן בהובלה כדי לא להחשב צבע חדש.

לדעתי אפשר ברגע הקבלה לעשות ווקס מונע ראשוני. ממליץ לחכות שבוע כדי לזהות בעיות שלא נראו בתחילה.

Kia Niro 2017

פורסם
הרכבים המגיעים כחדשים בד"כ מבלים מספיק זמן בהובלה כדי לא להחשב צבע חדש.

לדעתי אפשר ברגע הקבלה לעשות ווקס מונע ראשוני. ממליץ לחכות שבוע כדי לזהות בעיות שלא נראו בתחילה.

אז ווקס ראשוני כבר אין כי עבר כמעט חודש מאז שהרכב ברשותי.

הוא פשוט מלוכלך מבחוץ כי צבר אבק ולכלוך ורוצה לשטוף אותו, פשוט לא הייתי בטוח אם ניתן או לא אז אני מבין שניתן,

השאלה עכשיו איפה כי לבד אני לא אשטוף טוב כמו שישטפו לי בידני, מצד שני האם ישרטו לי אותו? בוא נגיד שאני מרוצה מהם

מטיפולי עבר ברכב הקודם שלי ולא חוויתי בעיות, אבל אולי היו שריטות מקרוסקופיות שלא ניתן להבחין בהן, אי אפשר באמת לדעת.

פורסם
דניאל ידידי היקר, בדיוק חשבתי לפנות אליך.

מה אתה מציע איש? איך לשטוף? איך אתה שוטף?

תודה,

אני שוטף בכוחות עצמי, מזמין מחו"ל חומרים מהשורה הראשונה. בוא נגיד שאפשר גם להסתדר עם חומרים שקיימים בארץ.

אם תחליט שאתה רוצה לשטוף בעצמך אני אשמח להמליץ לך.

שטיפות ידניות עדיפות על מכונה. אבל בגלל מטליות לא נקיות וחומרים באיכות נמוכה עדיין גורמות לשריטות - swirl marks.

רציתי להגיד שגם אם רכב נמסר אלייך לאחר שעבר ווקס זה לא אומר שאי אפשר לשטוף אותו. בכל מקרה ווקס מבצעים מס' פעמים

בשנה. ע"פ הוראות היצרן זה לפחות פעמיים בשנה, במדינה עם אקלים כמו ישראל ממליץ למרוח ווקס בכל חילוף עונה.

פורסם
אני שוטף בכוחות עצמי, מזמין מחו"ל חומרים מהשורה הראשונה. בוא נגיד שאפשר גם להסתדר עם חומרים שקיימים בארץ.

אם תחליט שאתה רוצה לשטוף בעצמך אני אשמח להמליץ לך.

שטיפות ידניות עדיפות על מכונה. אבל בגלל מטליות לא נקיות וחומרים באיכות נמוכה עדיין גורמות לשריטות - swirl marks.

רציתי להגיד שגם אם רכב נמסר אלייך לאחר שעבר ווקס זה לא אומר שאי אפשר לשטוף אותו. בכל מקרה ווקס מבצעים מס' פעמים

בשנה. ע"פ הוראות היצרן זה לפחות פעמיים בשנה, במדינה עם אקלים כמו ישראל ממליץ למרוח ווקס בכל חילוף עונה.

סבבה, אני אדבר איתך אם משהו,

אז ווקס לעשות אם כך 3 פעמים בשנה כל 4 חודשים ככה?

האם הכוונה לפוליש ווקס או רק ווקס? ומה לגבי קריסטל? אבא שלי עשה קריסטל על הרכב שלו והוא פשוט מבריק ויפייפה.

מה ההמלצות לגבי ווקס, פוליש ווקס וקריסטל?

תודה אנשים.

פורסם
סבבה, אני אדבר איתך אם משהו,

אז ווקס לעשות אם כך 3 פעמים בשנה כל 4 חודשים ככה?

האם הכוונה לפוליש ווקס או רק ווקס? ומה לגבי קריסטל? אבא שלי עשה קריסטל על הרכב שלו והוא פשוט מבריק ויפייפה.

מה ההמלצות לגבי ווקס, פוליש ווקס וקריסטל?

תודה אנשים.

3-4 פעמים בשנה ווקס, זה מה שאני מקפיד לעשות.

הכוונה היא אך ורק לווקס. ווקס נותן שכבת הגנה, אין מניעה למרוח ווקס גם 20 פעמים בשנה.

פוליש עושים רק במידת הצורך להסרת שריטות ותיקון פגמי צבע. פוליש תשאיר למקצוענים שעובדים עם מכונה.

קריסטל=ווקס. יש כל מיני המצאות בסגנון כמו ציפוי טפלון וכו'.

פורסם

אתר הזה יש מוצרים לא רעים,לא מאט משתמשים ווקס שלהם AUTO FINISH ואני ביניהם,אני אישית עושה ווקס כול 3 חודשים,תבין,ווקס כמו כמו קרם הגנה,זה לא מזיק,פוליש מסיר שיכבה דקה של צבע במקרה והצבע דהוי,ברכב חדש לא צריך לעשות את זה.

http://carplan.co.il/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתר הזה יש מוצרים לא רעים,לא מאט משתמשים ווקס שלהם AUTO FINISH ואני ביניהם,אני אישית עושה ווקס כול 3 חודשים,תבין,ווקס כמו כמו קרם הגנה,זה לא מזיק,פוליש מסיר שיכבה דקה של צבע במקרה והצבע דהוי,ברכב חדש לא צריך לעשות את זה.

תודה רבה, שמרתי למקרה ואחליט לנקות את הרכב בעצמי.

3-4 פעמים בשנה ווקס, זה מה שאני מקפיד לעשות.

הכוונה היא אך ורק לווקס. ווקס נותן שכבת הגנה, אין מניעה למרוח ווקס גם 20 פעמים בשנה.

פוליש עושים רק במידת הצורך להסרת שריטות ותיקון פגמי צבע. פוליש תשאיר למקצוענים שעובדים עם מכונה.

קריסטל=ווקס. יש כל מיני המצאות בסגנון כמו ציפוי טפלון וכו'.

אוקיי, עזרת לי להבין, תודה רבה איש! אז פוליש אין צורך כי אוטו חדש ווקס זה כמו שכבת הגנה אז 3-4 פעמים בשנה זה אומר משהו כמו כל 3 חודשים ווקס. משהו כזה?

תודה לכולם!

פורסם

כן בערך כול ריבעון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי באתר, נראה נחמד.

יש לי מספר תהיות למי שיוכל לעזור:

1. עם מה עלי לנקות את הרכב חיצונית? ג'ילדה רגילה זה בסדר? או צריך ג'ילדה מעור צבי וספוג מיקרופייבר?

2. עם מה אפשר לנקות את פנים הרכב כולל מערכת מולטימדיה בלי שריטות? בלי ספריי או משהו אלא ניקוי של אבק?

3. איך מומלץ לנקות ולהבריק ג'אנטים? האם המוצרים לניקוי והברקה בחנות באמת עושים מה שהם טוענים או זה סתם דרך להוציא כסף? כמו כן, הניקוי שלהם צריך להעשות עם אותו ספוג מיקרופייבר או כלי ניקוי אחר?

תודה רבה לכולם, אולי אני אתאהב לנקות את הלאון הכסופה שלי לבד :-)

פורסם

כל הכבוד שאתה מסוגל לסוע ברכב חדש ולא לנקות אותו כל כך הרבה זמן. אני הייתי מתחרפן...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כל הכבוד שאתה מסוגל לסוע ברכב חדש ולא לנקות אותו כל כך הרבה זמן. אני הייתי מתחרפן...

אני אדיש לפעמים, easy going מה שנקרא אבל כשאני יורד לרכב כדי לנסוע ואני רואה איזה מלוכלך הוא אז אני מתעצבן על עצמי שאני לא מנקה אותו.

צריך באמת להתחיל לנקות אותו לבד ואז כשאבריק אותו אבין כמה זה כיף.

עכשיו רק שיענו לי על השאלות למעלה ואדע אלו מוצרים לרכוש לאיזו מטרה.

:wink:

• תוכן חדש...