Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, SX4 הוא אחד הרכבים בהם אני מתעניין לקניה כרכב חדש מהיבואן.

אהבתי יותר את הצורה בהאצ'בק, ובא לי לשנות קצת מהסדאן אליה אני רגיל מזה זמן רב.

מה שמוזר הוא שאותו רכב בגרסת ההאצ'בק ע"פ נתוני היצרן אוכל יותר דלק מהסדאן (1:15.1 אל מול 1:13.8).

צריכת דלק למנוע בנזין הוא אחד הפרמטרים החשובים לי.

איך זה מסתדר? זה לא אותו רכב רק שהצורה שונה?

תודה.

נ.ב אם זה שייך לרכב כללי אשמח אם יעבירו.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני נסעתי על הSX4 בערך שבועיים והצריכה שלי הייתה קרובה ל1:13 כמו שציינת.

ההבדלים בצריכת דלק ביניהם (לפי דעתי) מהסיבה שה"הצ'באק" הוא בעצם חצי הצ'באק חצי ג'יפון,והוא די שונה בבודי שלו מהסדאן הרגילה.

פורסם
אני נסעתי על הSX4 בערך שבועיים והצריכה שלי הייתה קרובה ל1:13 כמו שציינת.

ההבדלים בצריכת דלק ביניהם (לפי דעתי) מהסיבה שה"הצ'באק" הוא בעצם חצי הצ'באק חצי ג'יפון,והוא די שונה בבודי שלו מהסדאן הרגילה.

תודה, הSX4 שנסעת עליה היתה האצ'בק?

פורסם

כן,אני ממש אהבתי את האוטו,זריז מאוד (רוב הזמן נסעתי לבד), מאוד מומלץ.. אך ההצ'באק לא הכי יציבה בעולם (כמרבית הג'יפונים הקטנים (לא קריטי בכלל) ) ביחס לסדאן הרגילה.

פורסם

תודה, יפה שצריכת הדלק שלך בשבועיים האלה היתה קרובה לנתוני היצרן, אם הסדאן עושה קרוב לנתוני היצרן שלה זה פנטסטי.

איך התרגלת לקורת A? הבנתי שלא פשוט להתרגל, ויש חשש מסוים בפניות כי לא רואים טוב בהתחלה וצריך להזיז את הראש בשביל ראות נורמלית.

פורסם
תודה, יפה שצריכת הדלק שלך בשבועיים האלה היתה קרובה לנתוני היצרן, אם הסדאן עושה קרוב לנתוני היצרן שלה זה פנטסטי.

איך התרגלת לקורת A? הבנתי שלא פשוט להתרגל, ויש חשש מסוים בפניות כי לא רואים טוב בהתחלה וצריך להזיז את הראש בשביל ראות נורמלית.

אני אישית לא נתקלתי בשום בעיה עם הראות,אבל לפי חיפושים בגוגל אני רואה שהרבה אנשים כן נתקלו.

הייתי ממליץ לך להשכיר את האוטו לסופ"ש (אני השכרתי מהרץ סניף הרצליה), ככה תוכל לעשות את כל הבדיקות שלך במשך סופ"ש שלם.

בהצלחה.

פורסם

אצלי הצריכה בסדאן סביב 10 קמ"ל - אבל הרכב כמעט שאינו יוצא מתחומי העיר (חיפה וקריות). למיטב זכרוני בנסיעות הבין עירוניות המעטות שעשיתי הצריכה סביב 1:13-14.

לגבי קורה A - בכל רכב מודרני היא מפריעה - כיון שמדובר בחלק מכלוב ההגנה על הנוסעים, גם בהתהפכות. הקורה של ה-SX4 לא מפריעה יותר מהקורה של מאזדה 3 - שאחמנם אינה כפולה, אבל היא רחבה ונוטה מאוד ולכן מפריעה לשדה הראיה במידה דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא יודע איפה ראית את המספר 1:13.8 אבל זו טעות. לפי המפרט באתר היבואן מדובר על 14.9.

האמת שאתה כנראה צודק.

בטיפשותי לקחתי את צריכת הדלק של אתר דלק לקילומטר, וזו צריכת הדלק הרשמית שיצרן הצהיר ע"פ אתר זה.

באתר אוטו יש בלבול מיקום בין בינעירוני ועירוני ובאחת הגרסאות לא הייתי בטוח שזו אכן הצריכה.

ע"פ נתוני היצרן באתר סוזוקי קיים ההבדל בצריכת הדלק, אבל הוא קטן וזניח ממה שחשבתי:

לסדאן: עירוני 8.8 בינעירוני 5.4 ל100 ק"מ. לאאוטדור: עירוני 8.7 בינעירוני 5.6.

תודה לכולכם!

• תוכן חדש...