Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה הזוי שקרה לי

עמדתי ראשון ברמזור. לפתע צפירה מאחורי, אני מציץ במראה ורואה גבר גדל מיימדים יוצא מרכבו ומתקרב אלי וצועק "אתה הדרדרת, אתה הדרדרת". חייכתי ועניתי, סליחה אבל לא הדרדרתי. נראה היה שהוא נרגע וחוזר לרכבו ולפתע שוב חזר וצעק "אתה הדרדרת ופגעת בי". עניתי סליחה לא פגעתי בך וחייכתי, חשבתי שהוא מתלוצץ.( יש לציין כי הצומת בקטע זה שטוח לחלוטין) . הוא נעמד בין שתי המכוניות היכה בחוזקה ברכבי בחלק התחתון ואז ברכבו וצעק "אתה הרסת לי את הטמבון ותשלם. תביא פרטים, תביא פרטים ומיד" תוך כדי שהוא מתקרב אלי באיום. למזלי האור התחלף לירוק ונסעתי די בבהלה. בנסיבות אחרות הייתי עוצר ונותן לו פרטים אך ממש חשתי מאוים וברור היה לי כי משהו מוזר קורה. לאחר שנרגעתי עצרתי את רכבי ולא ראיתי שריטה שיכולה להעיד על מגע בין הרכבים.

ליתר בטחון הגשתי תלונה במשטרה והודעתי לביטוח. לי נראה שגם אם היה מגע שבודאות לא הרגשתי אותו, אין סיכוי שהיה גורם לנזק לאיזה שהוא רכב ( ושלי רכב מיני ישן קטן וקל, שלו היה משפחתית כל שהיא), מרוב לחץ אפילו איני זוכר את הדגם והצבע ) ופשוט הבן אדם היה עצבני מאיזה שהיא סיבה .

מה דעתכם

פורסם

מה הנזק לרכב שלך כתוצאה מהמכה שלו? אנשים פשוט לא נורמלים, וזאת כבר לא בדיחה. אם אתה יודע שלא הדרדרת אז גם אם הרמזור היה אדום לא היה טעם להביא לו פרטים, לך תדע איזה חמום מוח הוא ואולי היה דוקר אותך כשהייתה יוצא מהרכב.

בטח נסה "לגזור קופון" עליך כי בטמבון שלו היה דפוק והוא רצה להאשים מישהו אחר.

במקרא הזה הייתי (ועשיתי את זה כבר) וצילמתי את הרכב והמספר והרקע שהתרחש האירוע. חשוב לנעול דלתות לך תדע איזה מפגרים יש על הכביש, ועוד החום הישראלי לא מטיב לזה. חשוב לציין כי לא הגשתי תלונה במשטרה, כי הם פשוט לא היו עושים כלום ועוד הייתי יכול להיות חשוף להתנכלויות מצד הנהג הפוגע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ליתר בטחון הגשתי תלונה במשטרה והודעתי לביטוח.

מה דעתכם

אני חושבת שפעלת נכון, לא ברחת מאחריות, ולא ,נעלמת".

הודעת לביטוח ולמשטרה על כך,

כך שאם תיווצר בעיה כלשהיא לא התחמקת אלא יזמת והשארת פרטים על המקרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...