Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יקירי, אני יכול רק להציע, מה לעשות זה אתה תחליט.

שא ברכה!

ההחלטה - להמשיך לנסוע עליהם :)

תודה רבה לך ולכולם :)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבדו ואני מבין אותך, הגזמת קצת.

אנחנו מדברים פה על צמיגים ולא משכנתא.

קנית צמיגים טובים, פעם הבאה תיקנה יותר טובים... לא קרה שום דבר.

פורסם

כמו שאמר מישהו וזה הפך לסיסמת הדריפטרים:

מישלן אנרג'י צמיגים מצויינים - אין להם אחיזה בכלל

:lol:

תמיד אנו נזכרים בזה וזה תמיד מצחיק

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

צמיגים בוחרים לפי הדרישות,השימוש שלך וכמובן הרכב שברשותך- אני אישית נוסע על קונטי אקו קונטק 3 אבל האנרג'י בתור צמיגים ירוקים מובילים בקטגוריה. תהנה מהבחירה שלך!

אלה לא צמיגי מירוץ, הם לא נועדו להיות כאלה ואני די בטוח שגם אין לך שום צורך בצמיגים ספורטיבי שאורך החיים שלהם קצר יותר. אדם סטנדרטי בישראל צריך צמיגים טובים על היבש, שקטים, חוסכים בצריכת הדלק ובעלי אורך חיים גבוה.

בכל אופן אתה יכול לראות באתר הזה את נתונים, מבחנים ודירוג לפי תתי נושאים כמו גם השוואה לצמיגים אחרים : http://www.rezulteo-tyres.co.uk/michelin-tyres/energy-saver-tyre/test-review-6856

בברכה

• 6 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...