Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש METAL GEAR ל- PS3

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל בהשאלה PS3, ואשמח אם למישהו מהחברים פה יש להשאיל לי את המשחק, או למכור במחיר סמלי (אני לא מתכוון לשחק בדברים אחרים, רק להשלים את הסאגה :-) ).

למי שלא יודע, בעברי הייתי כותב ביקורות על משחקי מחשב ב- TIME OUT ובקפטן אינטרנט. סדרת MGS היא לדעתי אחת הסדרות הטובות ביותר שהיו אי פעם כמשחק מחשב, אבל PS3 לא קניתי, כי גם ככה אשתי בעצבים שאני משחק בלילה BF3, אז עם PS3 בבית בכלל היו צרות ;-) ועוד הייתי ממכר גם את הילד...

תודה,

איל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש לי MGS4

guns of the patriots

המשחק מדהים גם בסטנדרטים של היום, הסאונד מטורף ועלילה פסיכית, בוא קח לחודש, למכור לא אופצייה, אני חולה על הסדרה מגיל מאוד צעיר ואני יודע שגם בגיל 30 אני אדליק את הסוני לשחק בזה שוב.

(חדרה)

• תוכן חדש...