Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 65-75 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם בשביל חבר.

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות בעיקר.

2 נהגים, העיקרי בן 19.

עדיפות שיראה טוב, יהיה חסכוני בלדק, עם אופציה לליסינג ולא הרבה ק"מ.

הכיוון - קורולה, מכוון לשנתונים כמה שיותר גבוהים עם לא הרבה קילומטרים.

ברשותו של החבר מזאדה 626 סדאן שנת 98 עם 220K על השעון, יד שניה, האם יש אופציות אחרות מלבד למכור אותה ביד 2?

פורסם

בנוסף לקורולה יש את מזדה 3 והונדה סיויק.

מזדה 626 כניראה יהיה צריך למכור ביד 2 כי לא בטוח שטרייד אין יסכים לקחת אותה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ה-626 רכב דיי מבוקש במגזרים מסויימים (אהמ אהמ) וכשאני מכרתי את שלי (יד ראשונה 99 עם 200 אלף קילומטרים) היא נמכרה עם שלט על השמשה בסגנון הישן ובלי לצאת מהישוב כשעתיים אחרי שתליתי אותו, לא הספקתי אפילו להעלות ליד 2.

לרשימת האפשרויות שלהם אפשר להוסיף גם את היונדאי I30 שהיא קומפקטית שיותר נוחה בתנועה עירונית, חסכונית יחסית בדלק ונפוצה בליסינג.

אני אישית חושב שלתוואי נסיעה עירוני עדיפה סופר מיני כמו יונדאי I20 או מאזדה 2 למשל.

פורסם
ה-626 רכב דיי מבוקש במגזרים מסויימים (אהמ אהמ) וכשאני מכרתי את שלי (יד ראשונה 99 עם 200 אלף קילומטרים) היא נמכרה עם שלט על השמשה בסגנון הישן ובלי לצאת מהישוב כשעתיים אחרי שתליתי אותו, לא הספקתי אפילו להעלות ליד 2.

לרשימת האפשרויות שלהם אפשר להוסיף גם את היונדאי I30 שהיא קומפקטית שיותר נוחה בתנועה עירונית, חסכונית יחסית בדלק ונפוצה בליסינג.

אני אישית חושב שלתוואי נסיעה עירוני עדיפה סופר מיני כמו יונדאי I20 או מאזדה 2 למשל.

היי מייק I30 חסכונית יחסית בדלק למשפחתומטית?

אני שמעתי שהיא שתיינית דלק.

אני מחכה לדגם החדש שיצא וזה אחד הדברים שמפחידים אותי.

שמח לשמוע דעה אחרת סופסוף בנושא הזה.

:popcorn:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

יש לי ניסיון עם I30, 3 רכבים שונים, 2 שקיבלתי מהעבודה ואחת פרטית שנרכשה אחר כך, כולן 1.6 ובודדות הפעמים בהן צריכת הדלק ירדה מתחת ל-11 ק"מ לליטר, לרוב מתקבלת צריכה של בין 12 ל-13 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת עם מזגן.

אם אתה מבצע המון נסיעות ארוכות ומהירות אז צריכת הדלק יכולה לעלות משום שההילוך הרביעי לא מספיק ארוך לשיוט וכבר ב-110 המנוע מסתובב בכ-3000 סל"ד.

פורסם
יש לי ניסיון עם I30, 3 רכבים שונים, 2 שקיבלתי מהעבודה ואחת פרטית שנרכשה אחר כך, כולן 1.6 ובודדות הפעמים בהן צריכת הדלק ירדה מתחת ל-11 ק"מ לליטר, לרוב מתקבלת צריכה של בין 12 ל-13 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת עם מזגן.

אם אתה מבצע המון נסיעות ארוכות ומהירות אז צריכת הדלק יכולה לעלות משום שההילוך הרביעי לא מספיק ארוך לשיוט וכבר ב-110 המנוע מסתובב בכ-3000 סל"ד.

הבנתי.

אם אתה אדם שנוסע פעם בשבוע נסיעה ארוכה, למשל קרית שמונה חיפה הלוך חזור, ופעם בחודש נסיעה מאד ארוכה קרית שמונה אשדוד, איזה רכב היית קונה חדש, I30 1.6 אוטומטית, או קורולה 1.6 אוטומטית, מבחינת חסכון בדלק, עלות טיפולים, ביטוח, טיפולים,אמינות, חלפים ושאר הוצאות אפשריות על הרכב בסיכום כללי.

תודה רבה לך.

פורסם
מפרסם בשביל חבר.

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות בעיקר.

2 נהגים, העיקרי בן 19.

עדיפות שיראה טוב, יהיה חסכוני בלדק, עם אופציה לליסינג ולא הרבה ק"מ.

הכיוון - קורולה, מכוון לשנתונים כמה שיותר גבוהים עם לא הרבה קילומטרים.

ברשותו של החבר מזאדה 626 סדאן שנת 98 עם 220K על השעון, יד שניה, האם יש אופציות אחרות מלבד למכור אותה ביד 2?

ניתן לבצע טרייד אין גם על רכבים כמו מאזדה 626 מודל 98. אינני יודע אם הדבר ישתלם לך אך בוודאי שניתן לבצע זאת ולקבל הצעת טרייד אין.

לשאלתך - קורולה 2008 ו-2009 (חלק מהדגמים) הגיעו עם גיר רובוטי. מאוד חסכוני בדלק אבל מבחינת נוחות נסיעה טוב קצת פחות. הדגמים האוטומטיים הרגילים הגיעו מאמצע 2009 והלאה, קצת פחות חסכוניים בדלק אבל עדיין חסכוניים באופן כללי. אופציה טובה מאוד בסך הכל.

גם יונדאי i30 היא אופציה שכדאי לשקול, משפחתית עם 5 דלתות (האצ'בק). צריכת דלק טובה, עלויות אחזקה נמוכות ורמת בטיחות טובה.

על סיוויק לא הייתי ממליץ בתקציב הזה. לא בגלל שלא מדובר במכונית טובה, אלא בגלל שמדובר במכונית יקרה יחסית שבמקרה הזה תדרוש ירידה משמעותית בשנתון.

פורסם
הבנתי.

אם אתה אדם שנוסע פעם בשבוע נסיעה ארוכה, למשל קרית שמונה חיפה הלוך חזור, ופעם בחודש נסיעה מאד ארוכה קרית שמונה אשדוד, איזה רכב היית קונה חדש, I30 1.6 אוטומטית, או קורולה 1.6 אוטומטית, מבחינת חסכון בדלק, עלות טיפולים, ביטוח, טיפולים,אמינות, חלפים ושאר הוצאות אפשריות על הרכב בסיכום כללי.

תודה רבה לך.

לא ממש נהוג לפתוח נושא חדש בתוך שרשור קיים, פתח לעצמך שרשור חדש ואנשים יקראו את הדרישות ויוכלו לעזור לך.

לא ציינת דרישות למעט הנסיעות שאתה עושה ורצון בהוצאות תחזוקה נמוכות. חשוב לדעת כמה נוסעים יהיו ברכב בנסיעות האלה, עם כמה מטען, האם אתה מעדיף נוחות ואבזור או אולי ביצועים והתנהגות? נסה לחשב מה הקילומטראז' השנתי שלך ולהגדיר תקציב.

הקורולה וה-I30 שניהם דגמים מיושנים יחסית, ל-I30 כבר הוצגה מחליפה שאמורה להגיע ארצה בקרוב ולדעתי את הדגם הנוכחי כבר לא מוכרים יותר בסוכנויות.

מחליפתה של הקורולה הוצגה כבר בגירסה היפנית ונהוג אצלהם שהרכב נמכר רק ביפן כשנה ואז מוצג בשאר העולם מה שאומר לדעתי שהיא תגיע ארצה בקיץ הבא, מתאר לעצמי שעם כמה שינויים עיצוביים וביחידות הכוח לעומת הדגם היפני.

פורסם
לא ממש נהוג לפתוח נושא חדש בתוך שרשור קיים, פתח לעצמך שרשור חדש ואנשים יקראו את הדרישות ויוכלו לעזור לך.

לא ציינת דרישות למעט הנסיעות שאתה עושה ורצון בהוצאות תחזוקה נמוכות. חשוב לדעת כמה נוסעים יהיו ברכב בנסיעות האלה, עם כמה מטען, האם אתה מעדיף נוחות ואבזור או אולי ביצועים והתנהגות? נסה לחשב מה הקילומטראז' השנתי שלך ולהגדיר תקציב.

הקורולה וה-I30 שניהם דגמים מיושנים יחסית, ל-I30 כבר הוצגה מחליפה שאמורה להגיע ארצה בקרוב ולדעתי את הדגם הנוכחי כבר לא מוכרים יותר בסוכנויות.

מחליפתה של הקורולה הוצגה כבר בגירסה היפנית ונהוג אצלהם שהרכב נמכר רק ביפן כשנה ואז מוצג בשאר העולם מה שאומר לדעתי שהיא תגיע ארצה בקיץ הבא, מתאר לעצמי שעם כמה שינויים עיצוביים וביחידות הכוח לעומת הדגם היפני.

אתה צודק, סליחה על ההתפרצות לנושא, ותודה על המידע.

אפתח נושא חדש מרוכז עם שאלות.

• תוכן חדש...