Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר פחח זול מאוד

Slow Sprinter
שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

:(:bigcry::mm_cry:

ברוב טיפשותי דפקתי את האוטו... החניה בבית בצד אחד שלה מוגבלת בגדר מבלוקים מחוספסים... זה מימין.. משמאל יש עוד חניות. בדיוק מעל לחניה שמשמאלי מתחיל קיר הבנין, כלומר החניה שלי היא הלא מקורה... בקיצור לשכנים יש שם צינור מהמזגן ולא רציתי שיטפטף על האוטו, לכן ניסיתי להצמד ימינה, ובגלל העייפות וכל שאר התירוצים דפקתי את הצד, חשבתי שזה משהו קטן, כשראיתי נדהמתי - יש לי שם חתיכת מכה ענקית החל מאחורי הדלת (3 דלתות). בצד השני יש מכה קצת שטוחה יותר, תא המנוע שלי מעוך גם הוא בגלל שניסה להתעופף פעם אחת ודלת אחת יושרה פעם אצל הבעלים הקודמים בצורה חאפרית נורא.. האוטו כולו חבוט (המכה החדשה ומכסה המנוע באשמתי).

ברגע הראשון אמרתי - נו, נוציא 3000 ש"ח ונתקן ההההכל אבל אז קפאתי - אני מתגייס עוד חודש, עם כל החובות שאני אחזיר כל מה שיישאר לי הוא בסביבות ה-4000 ש"ח במקרה הטוב, והעבודה שלי לא קלה... לא נראה לי שאני אשקיע את כל הכסף והמאמצים שלי בתיקון קוסמטי כשאני מעביר את הרכב לאחי גם ככה... במיוחד כשהוא אחד שיידפוק הכל ברגע הראשון! אבל בכל זאת נורא נורא חבל ואם יש מקום זול שהוא לא בשטחים - אשמח לדעת עליו.

תודה רבה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה תורי לעזור לך.

אוטו סנטר בא"ת של העיר שלך (בת ים) כזכור לי..

יש שם מנהל שקוראים לו גבי. דבר איתו, תגיד לו שמשה מצמיגי סעדיה שלח אותך, ותשלם לו במזומן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גבי??????? זול???????? אתה ממש משוגע!!!! עם אתה מתכוון לפחח שאזור בפניה לאזור התעשיה אתה ממש לא צודק!! יש לו שם תור של b.m.w סדרה 7 ו-5 ומרצדסים שעומדים בחוץ בגלל שאין מקום בפנים!! אבל דבר אחד בטוח הוא הכי הכי מקצוען! שתיי רכבים שנדיר ראיתי אתלו זה יגואר type e ו-bmw 850 עם מכה ממש רצינית!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סע לאזה"ת במחסום ארז.

אין מה לפחד שם.

יש שם פחחים טובים במחירים נמוכים. לפחות חצי מחיר מבאזור המרכז.

אם תרצה המלצה ספציפית צור קשר בפרטי ואני אתן לך פרטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת אין מה לפחד חוץ מפעם אחד שקרה משהו מזעזע

מישהו בתומו הלך לצבוע את רכבו במחסום ארז פייאסטה שנת 88 טוב הוא צבע אותה לצביע הירוק המקורי שלה מין ירוק ספרייט זבל תלתן כזה...

טוב בתום ההתקנה התקשרו אליו והוא בא ולקח את רכבו נסע נסע אחרי משהו כמו שעה שהוא היה בבית כבר התפוצץ המטען שהם שמו לו בכרית של הראש...

אז תהיו בריאים ותעשו את השיקול שלכם אתם...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצביעה בארז לא מקצועית בכלל באוטו הקודם שלי נתתי להם לצבוע טמבון אחורי עזוב את זה שראו צבע נוזל מאיין דמעות כאלה המפגרים האלה העיפו צבע על הבאגאז' בגלל שהפחח הבין שהפועלים שלו נוראיים הוא אמר עזוב סע על תשלם אבל הוא רצה 150 שקל בהתחלה שפה באשדוד בסוכנות רצו 450 בלי מע"מ

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה תורי לעזור לך.

אוטו סנטר בא"ת של העיר שלך (בת ים) כזכור לי..

יש שם מנהל שקוראים לו גבי. דבר איתו, תגיד לו שמשה מצמיגי סעדיה שלח אותך, ותשלם לו במזומן

אחלה בן אדם עם אחלה עסק!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטו סנטר? מול מגה בת ים? באזור תעשייה בת ים???

גבי?? גבי רובי במקרה???...... הוא וזול לא הולכים ביחד חבוב

הבן אדם הזה רק על חוות דעת גובה כסף.......

הוא הפחח והצבעי רכב בין הטובים במדינה! אם לא הטוב ביותר! ולכן הוא גובה על זה מחיר בהתאם! צדק מי שאמר שיש לו תור של בימרים ומרצדסים!

בכל אופן הוא גם מקומבן בכל מה שקשור לתאונות וכל אלו...........

קובי.

**אם יש לך הרצון והכסף ואתה רוצה שהאוטו יהיה יפה אז באמת לך לגבי רובי......

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא ביקש זול, לא ביקש טוב...

רק אצל בני דודינו תשיג עבודה זול , וגימור עם צבע טמבור של קירות :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תבוא אליו ותגיד שהביטוח משלם, אתה תשלם.

אבל אם תשלם מזומן, אתה תשלם הרבה פחות.

מכה בדלת שהייתה לי, כשהדלת נמעכה לגמריי, והייתה זקוקה גם לפחחות וגם לצבע, כשנתנו לי הצעות של 1100 שקל לא כולל מע"מ סודרה על ידי גבי ב300 שקל.

אגב,

המרצדס שלו.

וה500 שלידו של דוד שלי ( לא מהמוסך)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...