Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה חמה על יבואן סלולר - ENGLOBAL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שלא מדובר ישירות בענף הרכב, אז אמליץ על החברה בשרשור נפרד:

במהלך תערוכת אוטומוטור אני ואבא שלי נתקלנו בדוכן שמכר אביזרים לסלולר ותושבת ייחודית לסמארטפון שמתחברת לדש-בורד באמצעות פומפה מיוחדת (במקום לחלון).

מוצר של חברת Bracketron: (מצ"ב קישור - http://www.englobal.co.il/?view=products&id=516965)

במהלך התערוכה היה מבצע וקנינו שניים כאלה (אני ואבא שלי).

האמת הייתי קצת סקפטי לגבי העמידות של המוצר, אבל הובטח לנו אחריות למשך שנה לתושבת, אז החלטנו לקנות.

המוצר התגלה כנוח מאוד לשימוש והייתי ממש מרוצה ממנו.

ביום שבת האחרון (לפני שבוע), במהלך נסיעה רגילה - ניסיתי להכניס לתוך המעמד את הגלקסי S2 שלי, ופתאום התושבת עשתה "קנאק" ונסדקה לשתיים.

בירור זריז מול אבא - העלה שהקבלה כמובן נזרקה מזמן לפח, וכל מה שנשאר לי זה כרטיס הביקור של החברה ושם הנציג שמכר לנו את התושבות (גיא אנגל).

יום ראשון בערב (20:00) התקשרתי אליו לנסות את מזלי, תיארתי את התקלה, וחיכיתי לקבל תשובה מתחמקת בסגנון "בלי קבלה איאפשר"/"בטח לחצת עליה חזק מדי" או כל תשובה מתסכלת מסוג זה.

להפתעתי התשובה הייתה שונה בתכלית!

גיא קצת התפלא שהתושבת נשברה, אבל ביקש ממני לשלוח במייל תמונה של התושבת השבורה ואמר שיטפל בזה.

שלחתי את התמונה באותו ערב, וחיכיתי לתשובה.

יום שני 18:00 - עדיין לא קיבלתי מייל/טלפון, והחלטתי להתקשר לוודא.

מהצד השני של הקו גיא בישר לי שהוא כבר שלח לי תושבת חלופית כבר באותו בוקר!

יום רביעי בצהריים - התושבת החדשה כבר חיכתה לי בדואר!

אני חייב לציין שהרבה זמן שלא קיבלתי שירות כל כך מהיר, מקצועי ואדיב כמו שקיבלתי מגיא!!

אני רוצה להודות לו על היחס האדיב, ולהמליץ עליו בחום כאן בפורום!

גילוי נאות - אין לי מניות בחברה, או כל קשר לנציג השירות או היבואן.

ההמלצה באה ממקום הכי אמיתי של פרגון לאדם עם תודעת שירות גבוהה ביותר!

בברכה!

יונתן.

פורסם

התושבת עושה רושם של תושבת טובה.

והמחיר יחסית הגיוני. ראיתי כבר תושבות ב180 ו250 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, התושבת באמת מצויינת, במיוחד אם יש לך אייפון או גלקסי 1.

הגלקסי 2 - טיפה יותר צפוף, אבל עדיין נכנס ללא בעיה - והכי חשוב - התושבת לא מסורבלת כמו התושבות עם הקפיצים בצדדים, והיא מאוד קומפקטית. (בערך שליש מהגודל הכולל של תושבת רגילה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

שים לב, שמעתי מבחור עם התושבת הזאת שהוא השאיר אותה דבוקה לדש-בורד כמה שעות בשמש והיא קילפה לו את הציפוי מהדש.

אז כשאתה מחנה בשמש תשתדל להוריד אותה מחלקי פלסטיק. (אגב, זה קרה בסיויק 2002).

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כל הכבוד לנותן השירות.

בלי קשר, התושבת נראית די פשוטה והמחיר שלה מופרז בעליל (כמו בכל מוצר דומה בארץ). לפני קרוב לשנה קניתי תושבת של ARKON דרך אמזון (או DX) ב-18 דולר (70 שקל) כולל משלוח עד הבית. מוצר איכותי מאוד שיושב אצלי ברכב מחובר לשמשה הקדמית מאז שהגיע, לא נופל, לא נשבר, לא נסדק ולא עושה בעיות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מר שנקלי - כשקניתי את התושבת, נכנסתי לאיביי לבדוק מחיר בחו"ל.

אבל מכיוון שבתערוכה התושבת עלתה 99 ש"ח, החלטתי לשלם את הפער של כמה שקלים ולקבל את המוצר במקום.

אל תשכח שיש כאלה שלא יקנו באיביי, ויש גם כאלה ששירות ואחריות מקומית חשובים להם לא פחות מהמחיר.

(ובמקרה הזה גם השירות היה מעולה!).

ולגבי אייפון עם כיסוי - אם מדובר בכיסוי קשיח (אפילו גומי קשיח) אז אין בעיה. אם זה כיסוי רך לגמרי (סיליקון) אז יכול להיות שיהיה קצת בעיה להכניס ולהוציא, אבל סה"כ זה דיי מתאים לכל הסוגים.

רוני - הדבר הכי טוב מבחינתי בתושבת הזאת, זה שהיא מאוד קטנה ומאוד פשוטה, ויחד עם זה - הטכנולוגיה שלה עדיפה על כל הגדולות (נדבקת לדש-בורד ולא לחלון - ובכך מאפשרת חיבור כמעט בכל מקום).

לMUZIK4EVER - לא יודע אם המוצר של חבר שלך זה בדיוק אותו מוצר או אולי איזשהו חיקוי, אבל אצלי זה בינתיים ישב על שלוש מכוניות שונות, קבוע מאז התערוכה - וגם כשהורדתי (כמובן בעדינות) את החיבור - לא נתלש כלום).

בברכה!

יונתן.

פורסם

מסכים איתך, לפעמים אחריות שווה עוד כמה שקלים.

רק ציינתי את העובדה למי שאחריות לא מעניינת אותו, אלא מחיר זול :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מתעלק על השרשור לשאלה אחרת:

האם אתם משתמשים באופן קבוע בדיל אקסטרים ? מה קורה עם זמן האספקה?

בתור לקוח שלהם כבר יחסית הרבה זמן, בחצי שנה האחרונה פשוט הפסקתי לקנות, כיוון שלמוצרים לקח חודשיים עד שלושה להישלח (!!) ולא קיבלתי מהם שום מידע בלייב אודות מצב ההזמנה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב לכם,

החלטתי להקפיץ את השרשור על מנת לעדכן אותכם בהתפתחויות עם גיא מחברת ENGLOBAL.

ראשית, אקדים את המאוחר ואציין שמאז פתיחת השרשור, קרה רצף אירועים שרק חיזק את הערכתי כלפי היבואן!

כזכור, קניתי שתי תושבות, שנשברו אחרי כחודש (שתיהן בהפרש של כמה ימים ביניהן).

קיבלתי זוג תושבות חלופיות בתוך זמן קצר, בליווי יחס אדיב מאוד מהיבואן!

עכשיו, מה שקרה - שאחרי כחודש נוסף קרה בדיוק אותו הדבר!

כלומר עוד פעם שתי התושבות נשברו, ובדיוק באותה צורה!

להזכירכם, התושבות היו במכוניות שונות בשני חלקי ארץ שונים, ובשימוש של אנשים שונים (אני ואבא שלי), ובכל זאת הן נשברו בערך באותו הזמן. המכנה המשותף היחיד - ששתי התושבות שימשו לחיבור גלקסי 2, כלומר המסקנה הברורה הייתה שהוא פשוט גדול מדי על התושבת הזו ויוצר לחץ גדול מדי. (חברים שמשתמשים באייפון, דווקא מאוד מרוצים ולא סובלים מאותה בעיה)

שוב, שיחת טלפון לגיא,

מהצד השני - גיא כבר מתקשה להאמין למה שקורה (למען האמת גם אני לא האמנתי),

אבל שומר על יחס אדיב ומציע פתרון אחר:

גיא: "יש לי רעיון בשבילך, עוד כחודשיים אני אמור לקבל תושבת חדשה, (שולח לי פרוספקט במייל) בשם dashcrab".

אני בודק את התושבת, נראית מגניב לגמרי, אבל מה אעשה בינתיים?

ובכן - גיא מציע לשלוח לי ולאבא שלי שתי תושבות "זמניות" לחלון, תוך הסכמה שאני אחזיר לו אותן כשאקבל את התושבות dashcrab.

אני מסכים, וגיא מייד שולח לי את התושבות ה"זמניות".

התושבת מתגלה כנוחה מאוד, אבל בכל זאת היא מבוססת על חיבור לחלון, מה שקצת פחות נוח מהחיבור לדש-בורד (בעיקר בגלל המקום שהיא גוזלת בשדה הראיה).

מה שקרה אחרי זה - גרם לי כבר באמת להרים גבה... גם שתי התושבות הללו ככל הנראה לא שורדות את השמש הישראלית, ומקום החיבור של הפומפה למתקן פשוט מתפרק!! (הפומפה פשוט נשארה על הזכוכית וכל המתקן ניתק ממנה).

אני מתקשר לאבא שלי לספר על התקרית, ולא מאמין - גם לו קרה בדיוק אותו הדבר בדיוק כמה ימים לפני השיחה!

בשלב הזה כבר דיי לא נעים לי לפנות לגיא, אבל אני מחליט בכל זאת להודיע לו שהתושבת לחלון שאני ואבא שלי קיבלנו סיימו כמו הקודמות. בנוסף אני שולח לו במייל תמונה של הנזק, רק כדי להראות שאני לא עובד עליו (הוא לא ביקש ממני שום הוכחות לכך).

גיא לא מאמין, וכבר קצת חושש לשלוח לי חלופות, ואנחנו מסכמים, שברגע שהוא יקבל את הDASHCRAB, הוא פשוט ישלח לי שתיים כאלה בדואר.

בשורה התחתונה - לפני כשלושה שבועות קיבלתי את התושבות החדשות (שהתעכבו קצת במכס לפני שהגיעו ליבואן)!

מבחינת התושבת - היא נראית איכותית, והכי חשוב היא מבוססת קפיץ ברזל (לא פלסטיק גמיש), ולכן אני מקווה שתהיה עמידה יותר.

אבל זה בכלל לא הISSUE. (כי הוא בסה"כ היבואן, לא היצרן)

מה שבאמת ראוי לציון כאן זה השירות יוצא הדופן שגיא מENGLOBAL העניק לי בתור לקוח!!

חישוב זריז יוביל אותכם למסקנה, שקניתי 2 תושבות ב100 ש"ח לאחת, ובמסגרת האחריות לא רק שהחליפו לי 6 תושבות, אלא גם בדרך שדרגו לי את התושבות לסוג יותר מתקדם ועמיד!

בנוסף - לא שילמתי אגורה נוספת על כל המשלוחים, והכל נעשה בנימוס וביחס אישי ומהיר מאוד מצד גיא!

מה שבטוח - זה שאם אצטרך לבחור בין לקנות באיביי את המוצר שגם ENGLOBAL מוכרים בארץ, אבחר בוודאות את ENGLOBAL! וזאת בעיקר כדי לתמוך באנשים ישרים כמו גיא, וכדי לחזק אותו בתור בעל עסק הגון (דבר שנדיר למצוא בארצנו).

יישר כוח!!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אבל זה כל הפואנטה של האחריות- במידה והמוצר נשבר היבואן מתקן/מחליף.

חוץ מזה נשברו לך 6 תושבות(איכות חומרים/פאק בייצור).

מן הסתם הוא לא יביא לך שוב פעם תושבת שתשבר, אלא דגם אחר.

מה שאני מנסה להגיד, שזה שירות שלקוח צריך לקבל, אבל בארץ זה ״נדיר״ וחבל.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

השירות טוב מאוד, אני מסכים, אבל המוצרים כנראה די עלובים. עובדה שהיית צריך להחליף לא פעם ולא פעמיים, וזאת התעסקות מיותרת. תגיד לגיא שיתחיל לייבא מוצרים איכותיים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבל זה כל הפואנטה של האחריות- במידה והמוצר נשבר היבואן מתקן/מחליף.

חוץ מזה נשברו לך 6 תושבות(איכות חומרים/פאק בייצור).

מן הסתם הוא לא יביא לך שוב פעם תושבת שתשבר, אלא דגם אחר.

מה שאני מנסה להגיד, שזה שירות שלקוח צריך לקבל, אבל בארץ זה ״נדיר״ וחבל.

גבי - אתה צודק לחלוטין "על הנייר", בפועל, אני רוצה לראות אותך קונה בתחנת YELLOW, הקרובה לביתך תושבת לאוטו, ואז בא למוכר אחרי חודש בטענה "שהיא נשברה מעצמה", ולא חוטף מבט מזלזל של "לך מפה ילד...".

זה באמת מאוד עצוב שככה עובדים הרבה עסקים בארץ, ובדיוק בגלל זה החלטתי לפרגן לאנגלובל.

השירות טוב מאוד, אני מסכים, אבל המוצרים כנראה די עלובים. עובדה שהיית צריך להחליף לא פעם ולא פעמיים, וזאת התעסקות מיותרת. תגיד לגיא שיתחיל לייבא מוצרים איכותיים...

רוני,

לגבי התושבת לחלון - מסכים איתך (למרות שזו התושבת הכי קטנה ואלגנטית שראיתי לחלון עד כה).

לגבי המוצר הראשון, כמו שציינתי - ככל הנראה המוצר הראשון פשוט לא התאים לטלפון שלי (למרות הפרסום) מבחינת גודל.

לראיה - אני מכיר מספר אנשים שרכשו את אותו המוצר ושמים בו אייפון (שכזכור קטן יותר), ומאוד מרוצים מהאיכות!

לגבי המוצר השלישי - אין כאן חלקי פלסטיק תחת עומס (יש קפיץ מתכת), והתושבת לא תלויה על חלון, אלא עומדת על הדש-בורד, לכן אני אופטימי. מבחן המציאות יקרה רק בשנה הבאה עם בוא החמסינים והשמש הרצחנית.

שורה תחתונה:

לגבי מוצרים כאלה/אחרים - שכל אחד ישפוט לעצמו מה הוא רוצה.

לגבי איכות השירות - בהחלט מצאתי נקודת אור. ולכן גם החלטתי לפרגן.

בברכה!

יונתן.

פורסם

במחיר כזה מוגזם אני מצפה שגם יעשו לי מסאג' ברגליים ולא רק יתנו לי שירות מצוין. :-)

באיביי אפשר לקנות 3 בדיוק כאלה של Bracketron באותו מחיר כולל משלוח או לחליפין 6 סינים באיכות לא פחות טובה, אם אחד נשבר יש עוד 5 להחלפה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...