Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בונה תאורת סלון לפורד טרנזיט יישנה ויש לי כמה שאלות.

האם ניתן לבצע הברזה בפרספקס ? עובי לוח הפרספקס הוא 3 מילימטר ומידת

ההברגה M2.

אשמח לקבל טיפים בנושא.

תודה לעוזרים

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

לא נראה לי שכדאי.

ראשית בזמן קדיחת החורים תתווצר הילה לבנה ומכוערת בהיקף הקדח ואולי מעבר לו, חוץ מזה אני לא יודע מה אתה מנסה להחזיק עם הבורג, הסיכוי שההברגה תשרוד קלושים.

פורסם

תודה על העזרה.

שבת שלום ומבורך

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

היי,

הנה עוד כמה רעיונות בשבילך ( טוב 2 לפחות )

אני הייתי הולך על קידוח ושימוש בניטים או מוט הברגה

כמו כן הייתי אולי שם שייבות גומי כדיי למנוע סדיקה של הפרספקס לאורך הזמן

מקווה שעזרתי

עפר .

זה שלא מבין כלום בכלום .

פורסם
סיכוי קלוש להצלחה, עדיף כבר בורג קודח

אין שום בעיה טכנית לבצע הברזה בפרספקס איכותי או בפוליקרבונט בתנאי שמקפידים על מספר כללים פשוט.

1. בזמן ההברזה להקפיד ללחוץ ממש בעדינות על-ידית המברז בכדי לא לגזור את השיניים שכבר נוצרו.

2. חובה להקפיד שהמברז יהייה בול ב-90 מעלות ללוח הפרספקס.

3. ניתן להשתמש בחומר סיכוך כגון מים.

4. אורך או עומק התבריג רצוי שיהייה לפחות 4-3 פעמים מגודל התבריג כלומר עם אתה מתכוון לבצע הברזה במידה של M2 רצוי שעומק ההברגה יהייה לפחות 6-8 מילימטר.

עמידות התבריג בפני פתיחה וסגירה רב פעמית היא יחסית קטנה מאוד כלומר אם תבריג בורג לתוך התבריג מספר פעמים רב התבריג פשוט נשחק.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...