Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הסיפור של ה1.4 tsi?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח.

אני כרגע בהתלבטות של קניית רכב ספורטיבי שישמש אותי לשנים הבאות ללא יותר מדי כאבי ראש.

אחת מהמכוניות שעל הפרק נושאת איתה בתא המנוע את ה1.4 tsi כאשר אליו משודכת תיבת dsg 7, עכשיו לשאלה שלי : האם אני אמור לחשוש מרכישת שילוב של מנוע וגיר זה ביחד? הרכב שנת 2011 עם 6 אלף קילומטר כשכבר ראיתי אחד זהה לו בלוח רכב יד 2 עם הכיתוב במודעה ״ הוחלף מנוע״ .

לחבר שלי בשירוקו עם מנוע זהה הלך מנוע החודש והרכב עדיין היה באחריות.

בנוסף הבנתי שיש הרבה בעיות עם הגיר, השאלה שלי היא האם יש מה לעשות בנידון אם יש אחריות אני יכול לעדכן תוכנה למנוע? להחליף את המצמדים הארורים? מה לעזעזעל הסיפור שם והאם כדאי לרדת לחלוטין מהשילוב הזה וללכת על משהו בטוח יותר ואמין או לתת צאנס לגרמנים ימח שמם.

תודה

פורסם

לאן הלך המנוע? הוא לא סתם קם והולך - מה הסיבה? חוסר בשמן - המנועים האלה צורכים הרבה שמן אולי חבר שלך לא דאג לבדוק שמן? אולי בעיה במשאבת מים? גם תקלה נפוצה.

• תוכן חדש...