Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש ב DealExtreme, שאלה קטנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע בדיוק הזמנתי לראשונה פריט מהאתר הנ"ל... רציתי לדעת מתי בעצם הפריט יגיע.

אי אפשר לדעת. לפעמים שבועיים, לפעמים חודשיים. לרוב בערך 6 שבועות.

אז פעם הבאה אני אדע לא להזמין משם יותר.

לא כדאי לקפוץ למסקנות. ל-DX יש באמת את החסרון של משלוח איטי, אבל יש גם יתרונות:

1. יש תגובות על המוצר ולא רק על המוכר. לפעמים זה עוזר.

2. אתה יודע ממי אתה קונה.

3. לפעמים יש להם מוצרים יחודיים ו/או יותר זולים. לא תמיד.

אם יש לך זמן וכוח לטרוח ולחפש את מה שאתה רוצה במחיר שאתה רוצה, הרבה פעמים עדיף באיביי. אם אתה רוצה פשוט לקנות במחיר טוב (אולי לא הכי טוב) - DX זה אפשרות טובה למדי.

דני

פורסם

מתעלק קצת על השרשור, מה ה POLICY של DX לגבי החזרת מוצרים פגומים או מוצר שלא הגיע?

למשל באיביי, אני יכול לפתוח DISPUTE עד 45 יום מתאריך ההזמנה ולקבל את כספי בחזרה, איך זה עובד ב DX?

תודה,

פורסם

אני מזמין המון שטויות מ-DX. למעשה, בכל רגע נתון יש חבילה אחת שעושה את דרכה מסין אלי. רק אל תשאלו אותי מה אני מזמין שם כל הזמן, באמת שאין לי מושג למה אני צריך חמישה מטענים לאייפון.

בכל מקרה, בדרך כלל לוקח שבוע מהרגע שאתה מזמין ועד שהם שולחים את המוצר. אחר כך לוקח עוד שבוע בערך עד שהוא יוצא מסין. שבוע אחר כך הוא יופיע באתר של דואר ישראל ומשם אתה כבר תלוי בחסדרי הדואר המקומי שלך. לרוב יומיים אחר כך הפתק יהיה בתיבת הדואר, לפעמים זה לוקח קצת יותר.

בכל מקרה כללי האצבע למשלוח מהיר מ-DX:

1. להזמין מוצרים בסכום שנע בין 15 ל-50 דולר. מספיק כדי לקבל בחינם משלוח עם tracking אבל לא יותר מידי שידליק את המכס.

2. לא להזמין יותר מחמישה מוצרים בהזמנה אחת.

3. סבלנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני מזמין המון שטויות מ-DX. למעשה, בכל רגע נתון יש חבילה אחת שעושה את דרכה מסין אלי. רק אל תשאלו אותי מה אני מזמין שם כל הזמן, באמת שאין לי מושג למה אני צריך חמישה מטענים לאייפון.

בכל מקרה, בדרך כלל לוקח שבוע מהרגע שאתה מזמין ועד שהם שולחים את המוצר. אחר כך לוקח עוד שבוע בערך עד שהוא יוצא מסין. שבוע אחר כך הוא יופיע באתר של דואר ישראל ומשם אתה כבר תלוי בחסדרי הדואר המקומי שלך. לרוב יומיים אחר כך הפתק יהיה בתיבת הדואר, לפעמים זה לוקח קצת יותר.

בכל מקרה כללי האצבע למשלוח מהיר מ-DX:

1. להזמין מוצרים בסכום שנע בין 15 ל-50 דולר. מספיק כדי לקבל בחינם משלוח עם tracking אבל לא יותר מידי שידליק את המכס.

2. לא להזמין יותר מחמישה מוצרים בהזמנה אחת.

3. סבלנות.

אז אני רואה שפשוט קצת הגזמתי עם זה..

אולי בגלל שזאת קניה ראשונה דרכם.

תודה על התגובות!

• תוכן חדש...