Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מדיד לבדיקת שמן גיר !

החלפת שמן גיר רק בטיפול גדול או כאשר יש חיוי של 2 נורות מהבהבות (שלג + ספורט)

מסנן מזגן נמצא מצד שמאל למעלה (כאשר פתחים מכסה מנוע) יש לפתוח מספר קליפסים על הדופן של קיר תא הנוסעים ומאחוריו תמצא מסנן מזגן

• רעיון טוב! 1

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

נדרש סורק תקלות על מנת לנטר טמפרטורה של השמן.

הבדיקה עצמה מתבצעת פיזית, על ידי פתיחת בורג מדידה בתחתית הגיר.

יש בפורום תאור מפורט של נוהל ביצוע הבדיקה, היא אכן קשה לביצוע בתנאים ביתיים וכמובן לא מוגדרת כחלק מ"טיפולי נהג".

פורסם

תודה רבה על כל התגובות,

איך אני יכול לראות אם צריך להחליף שמן גיר אז ?

החשש שלי הוא לא חוסר אלא שצריך להחליפו, הרכב עבר 98K ק"מ ללא החלפה, מה אומר דרישות היצרן ?

כמו כן, למישהו יש איזה קישור למדריך מצולם כיצד להגיע לפילטר המזגן ?

שוב,

תודה מראש.

פורסם

ע"פ היצרן יש צורך לבדוק מפלס שמן תה"ל כל 60 אלף ק"מ.

הנוהל לבדיקת מפלס שמן גיר הוא כמו בבורג הכפול בדגמים הישנים.

הוספת חצי ליטר שמן, ניטור טמפ' שמן של 60 מעלות, בזמן עבודה ובורר הילוכים על "p" פותחים את הבורג - אם נוזל ואז מטפטף - גובה תקין אם לא נוזל בכלל - גובה נמוך.

גם המילוי פשוט מאוד וישנם כמויות ידועות למילוי שמן ע"פ סוג העבודה.

ברכבים האלו חוץ מטמפ' שמן ומדד שחיקה של השמן אין שום נתונים של מפלס שמן דרך מחשב.

פורסם

או קי, אז אני מבין שנשאר רק בורג מדידה ואין בורג ריקון.

מה קורה אם רוצים להוריד את כל השמן?

פורסם

כל ההודעות עם המידע השגוי נמחקו.

1. ההבדל בין הדגמים הישנים לדגמים החדשים הוא תצורת המוביל. בדגמים הישנים: בורג חיצוני גדול ממתכת (בורג בתוך בורג). בדגמים החדשים - בורג פנימי מפלסטיק, רואים מבחוץ רק בורג אחד רגיל ממתכת (לצורך הגעה לבורג הפנימי יש להצטייד במאריך מתאים שהוא אלן כמדומני).

2. אין שום חיווי במחשב (לא היה ולא קיים) לגובה הנוזל בתיבה.

3. גובה הנוזל נמדד בטמפ' של כ 60 מעלות צזלסיוס (בשילוב הידית ל P).

4. הפעם הסתפקתי במחיקה ההודעות (אני לא צריך לספר מה קורה בסיטואציות אחרות :lol:).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...