Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה VS לאון - אהרונוביץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שמאוד חיובי בעיניי בשרשור הזה, זו החיבה הרבה שכל בעלים של רכב רוחש למותג/דגם שקנה. וזה, רבותי, מאוד משמח :-)

אמיתי.

Bulseye!

• תגובות 365
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגיד "אני לא יודע לנהוג" אל תגיד "לא פונה." (בטח לא קשור ל-XDS, שנכנסת לפעולה רק ביציאה מפניה).

היו לי כמה מכונות תת היגוי יותר בעייתיות מהלאון (WRX, פיאט קופה) שהיו צריכות יותר עידוד כדי להואיל להכנס לפנייה. בדיוק כמו שמתלים רכים זו תכונה שהיא לא טובה ולא רעה, כך גם נטייה לתת היגוי. השאלה היא לא כמה יש, אלא מה קורה כשמטפלים בזה...

בקיצור, אין רכב שלא פונה, יש רק נהג שלא יודע לנהוג, ואני מוכן להדגים לך בהזדמנות.

אם מה שהוא כותב על האלק' של האלפא חצי נכון,...

הדברים נכתבו בהקצנה כמובן, אתה יודע...

למרות זאת, הבעיה של הלאון מבחינת התנהגות לא נגמרת בנטייה לתת-היגוי. הרכב מכוייל לעשות את המטלות היומיומיות בבטחון ולא מעבר. אחרי שנהגתי בה לאחרונה, התבאסתי. אתה לא התבאסת והחלטת לזרום איתה? מברוק. זה לא הופך את הרכב לטוב יותר ממה שהוא.

לגבי אהרונוביץ', זה בדיוק העניין, את רוב המבחן הזה אפשר לזרוק לפח.

נ.ב. לא כל המכוניות היום, לכל היותר, אינן מבאסות (בגזרה העממית הרחבה).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
זו בסך הכל דיעה של מי שהיה פעם לפני הרבה הרבה שנים כתב רכב והפך להיות זקן ממורמר, נרגן וכעסן. יש איזושהיא שכבה באוכלוסיה הישראלית שהוא לא ירד עליה או שפספסתי?

ולך מר אהרונוביץ', אם אתה במקרה קורא כאן, עם הגיל הזכרון כנראה קצת משתבש. גם שלי מן הסתם כבר לא כל כך מחודד אבל לשימחתי יש לי בחניה אלפות שאפילו אתה (All mighty lord of cars) אתה עדיין מחשיב כמכוניות. ספיידר משנות ה-70 וג'ולייטה משנות ה-70 ושתיים שהן מבחינתך חלק ממסכת הרמאות השווקית שיוצאת מבית מדרשו של הבעלים התורן של אלפא, 147 ו159. כך שלמזלי אני לא צריך להסתמך על כתיבתך המנשאת כדי לחוות את ההבדלים בין האלפות הקלאסיות למודרניות. כאן אמור היה להיות משפט בסגנון, האמן לי הן גם טובות אבל התחרטתי, אין סכוי.

לענין המבחן, הסיאט כנראה אוטו מצוין ועסקה באמת משתלמת.

האלפא, מבחינה כלכלית, לא משתלמת בעליל.

מבחינת חויה שתאפיל על חוסר הכדאיות הכלכלית - לשמחתי היא לא קורצת ליותר מידי אנשים כך שהיא נשארת יחודית ואנינה.

אתה יכול להעריך את האיש או לא, אך לולא פועלו של ה"זקן" להגדרתך, לא היתה לנו עתונות רכב מודרנית והתרבות המוטורית כאן היתה מקבילה לסוריה או לעיראק(ולפעמים נדמה לי שאנחנו באמת שם...).

וה"זקן" הזה ממשיך לפעול כנגד האח הגדול שמנסה לחרבן לנו את חוית הנהיגה במדינה בגזירות שונות ומשונות.

אני הייתי רוצה לראות את ה"זקן" הזה בכנסת בראשות מפלגת נהגים.

עד כאן אהרנוביץ'.

מבחינת הכתבה; מהנה לקריאה, רהוטה ועם הפרספקטיבה ההסטורית ההכרחית להבנת הציפיות מול המציאות. מאידך, אלפיסטים אדוקים סובלים מדיסוננס קוגניטיבי, כך שקשה לצפות מהם לקבלת ביקורת אובייקטיבית :wink:.

מבחינת מסקנות הכתבה; אישית, לא נהניתי במיוחד מנהיגת שתי המכוניות(נהגתי בג'ולייטה 170 הידנית). הג'ולייטה בעיני מפוספסת, הליאון מיושנת ולא הכי רהוטה. העובדה שה-ESP אינו בר ניתוק מלא בשתיהן סוגר מבחינתי את הסיפור.

הערת אגב 1; לא מכבר לקחתי לנסיעת מבחן את ליאון FR הנוכחית מתוך סקרנות אמיתית לראות האם 211 כ"ס ב-147K הם עסקת המאה ומייתרים את גולף GTI. התשובה החד משמעית, לא. גולף GTI היא בליגה אחרת של רהיטות ניהוג והיגוי, שלא לדבר על יתרונות אחרים.

הערת אגב 2; הלב האמיתי של כל אלפא היה תמיד המנוע, בין אם היה נפלא ובשרני כמו מנוע הטווין קאם המסורתי, מוזיקלי ומענג כמו ה-V6 או דרדלה גרוני כמו באלפאסוד. המולטיאייר שנמצא מתחת למכסה המנוע של הג'ולייטה 170, עם אסתמה קשה לפני הקו האדום, הוא הכי אנטיתזה לאלפא שאפשר.

הערת אגב 3; לטווח הארוך, מרקיונה רע לאלפא כמו שהיה רע ללנצ'יה. אומרים שהנבואה ניתנה לשוטים, אך עם התוכניות לאיחוד דגמים עם קרייזלרים שונים וכו', העתיד של הנחש ממילאנו נראה עגום למדי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתם עוד באים ואומרים שהיא עדיפה על ג'ולייטה? עשו לי טובה.. יש לי הרגשה שאני מדבר עם ילדים מתלהבים של מבינים כלום בנהיגה וההורים שלהם קנו להם לאון מתנה ליום הולדת 18.

חבר פורום יקר,

בדיוק כמו שאף אחד כאן לא קנה אלפא כי 'אין לו כסף' אף אחד גם לא קנה לאון כי 'אין לו כסף'...

כל אחד קונה את הרכב שהכי 'מדבר אליו', הכי מצא חן בעייניו ועונה לו על הצרכים.

במקרה הלאון במבצע שמעמיד אותה כטוענת לכתר 'התמורה הטובה ביותר למחיר' תוך שהיא משתלמת פי כמה מהאלפא - אך זה לא אומר שמי שקונה אותה עושה זאת כי אין לו די כסף בשביל לרכוש את האלפא.

אגב,

הלאון FR גם כן יותר זולה מהאלפא אזי שהיא עסקה עוד יותר משתלמת, או שגם עם זה אתה לא מסכים?

בנימה זאת הייתי מוסיף שהלאון קופרה R כבר לא עולה הרבה יותר מהאלפא ג'ולייטה 170 אז שווה להתאמץ עוד קצת ולרכוש כבר אותה... או שגם היא נופלת מהאלפא?

אני באמת שמח אם האלפא עונה לך על הצרכים אך כנראה שהצרכים שלך אינם עולים בקנה אחד עם צרכיהם של אלו שקונים לאון.

כבר אמרתי קודם שהמבחן הזה חסר כל שחר והיה צריך להיגנז בעודו נכתב שכן פער המחירים בין כלי הרכב לא מהווה בסיס להשוואה. מה השלב הבא? השוואה בין B.M.W M3 לבוגאטי ווירון? :roll:

אמנם המבחן משווה בין הג'ולייטה 170 ללאון 1.8 אבל אני מניח שתחושתך תהא זהה אילו מדובר היה בתלתן למול הקופרה.

את הקופרה שלי קניתי ממיטב כספי, שעמלתי והרווחתי בעצמי. אני בן 25 ואף אחד לא קנה לי ולא נעליים.

יש לך בכלל מושג כמה מכונית כזו חדשה עולה מהחברה שאתה מדבר כפי שאתה מדבר?

בנתיים, מלבד האמירות שלך -

אין לך כל סימוכין כי האלפא שבנידון עולה על הלאון 1.8 tsi באף בחינה שהיא (ויכוח על מראה חיצוני הוא עקר).

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אתה יכול להעריך את האיש או לא, אך לולא פועלו של ה"זקן" להגדרתך, לא היתה לנו עתונות רכב מודרנית והתרבות המוטורית כאן היתה מקבילה לסוריה או לעיראק(ולפעמים נדמה לי שאנחנו באמת שם...).

וה"זקן" הזה ממשיך לפעול כנגד האח הגדול שמנסה לחרבן לנו את חוית הנהיגה במדינה בגזירות שונות ומשונות.

אני הייתי רוצה לראות את ה"זקן" הזה בכנסת בראשות מפלגת נהגים.

עד כאן אהרנוביץ'.

מבחינת הכתבה; מהנה לקריאה, רהוטה ועם הפרספקטיבה ההסטורית ההכרחית להבנת הציפיות מול המציאות. מאידך, אלפיסטים אדוקים סובלים מדיסוננס קוגניטיבי, כך שקשה לצפות מהם לקבלת ביקורת אובייקטיבית :wink:.

מבחינת מסקנות הכתבה; אישית, לא נהניתי במיוחד מנהיגת שתי המכוניות(נהגתי בג'ולייטה 170 הידנית). הג'ולייטה בעיני מפוספסת, הליאון מיושנת ולא הכי רהוטה. העובדה שה-ESP אינו בר ניתוק מלא בשתיהן סוגר מבחינתי את הסיפור.

הערת אגב 1; לא מכבר לקחתי לנסיעת מבחן את ליאון FR הנוכחית מתוך סקרנות אמיתית לראות האם 211 כ"ס ב-147K הם עסקת המאה ומייתרים את גולף GTI. התשובה החד משמעית, לא. גולף GTI היא בליגה אחרת של רהיטות ניהוג והיגוי, שלא לדבר על יתרונות אחרים.

הערת אגב 2; הלב האמיתי של כל אלפא היה תמיד המנוע, בין אם היה נפלא ובשרני כמו מנוע הטווין קאם המסורתי, מוזיקלי ומענג כמו ה-V6 או דרדלה גרוני כמו באלפאסוד. המולטיאייר שנמצא מתחת למכסה המנוע של הג'ולייטה 170, עם אסתמה קשה לפני הקו האדום, הוא הכי אנטיתזה לאלפא שאפשר.

הערת אגב 3; לטווח הארוך, מרקיונה רע לאלפא כמו שהיה רע ללנצ'יה. אומרים שהנבואה ניתנה לשוטים, אך עם התוכניות לאיחוד דגמים עם קרייזלרים שונים וכו', העתיד של הנחש ממילאנו נראה עגום למדי.

אין ספק לגבי תרומתו של האיש. על כתיבתו גדלתי והוא (יחד עם יתר הקבוצה כמובן) אחראי על הקנית התרבות המוטורית לבני דורי.

לא קראתי דבר שהוא כתב כבר שנים ולכן גודל ההפתעה והאכזבה מהמבחן הנוכחי. ממש לא חשוב מה הוא כתב על המכוניות. סגנון הכתיבה שלו שתמיד היה חריף אבל שנון ומתוחכם הפך להיות פשוט גס מגעיל ומתנשא.

לגבי המכוניות כבר כתבתי, הליאון צריכה מבחן מול המתחרה האמיתית שלה מבית קונצרן פיאט וזו לדעתי הבראבו ולא הגו'לייטה.

פורסם

לגבי המכוניות כבר כתבתי, הליאון צריכה מבחן מול המתחרה האמיתית שלה מבית קונצרן פיאט וזו לדעתי הבראבו ולא הגו'לייטה.

למה בכל העולם זאת השוואה לגיטימית אבל בארץ לא? בגלל רצון היבואן "למצב" את אלפא בתור משהו שהיא לא?

זאת הבעיה הכי גדולה שלי עם אלפא בשנים האחרונות, היבואן החליט שאלפא זה מותג פרימיום ואנו נדרשים לשלם על כך.

פורסם
למרות זאת, הבעיה של הלאון מבחינת התנהגות לא נגמרת בנטייה לתת-היגוי. הרכב מכוייל לעשות את המטלות היומיומיות בבטחון ולא מעבר.

איך מצאת את הרכב מכוייל?

איזה דוגמא אתה יכול לתת לרכב שמכוייל אחרת?

אני חושב ש-540L סגר את הסיפור עם ההערה על ה-ESP.

דקויות של התנהגות על המגבלות מאבדות לגמרי מהחשיבות שלהן כשמדובר במכוניות שנוהגות במצבים הללו בשבילך. כל מכונית שה-ESP בה לא מאפשר החלקה היא "מכונית שעושה את המטלות היומיות בבטחון ולא מעבר".

אלו מכוניות שמשחקות בכאילו ושבסופו של דבר גומרות כל מצב גבולי עם תתיגוי מינורי.

שים לב שאהרונוביץ' לא הגיב יותר מדי על התנהגות הרכבים על המגבלות התייחס בעיקר לאופן בו המנוע מגיב. ההערות שלו לגבי האלפא קטלניות ובניגוד להרבה אחרים (ובלי קשר לפרסונה) הוא יודע על מה הוא מדבר.

כשיהיו לי יותר שעות על הלאון אוכל לחזור עם תובנות יותר מפורטות מ-"תחבורה לא מבאסת".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
סגנון הכתיבה שלו שתמיד היה חריף אבל שנון ומתוחכם הפך להיות פשוט גס מגעיל ומתנשא.

1. אהרונוביץ' תמיד היה מתנשא. אם זה גס ו/או מגעיל זה עניין של טעם. מעודן הוא לא היה מעולם (אתה יכול ללכת לארכיונים).

2. אתה צודק, אבל הפרש המחיר לטובת האלפא הופך את ההופעה שלה, לפחות לפי אהרונוביץ', למביכה. מאוד. כשהיתרונות שלה על מתחרה שזולה ממנה כל כך מסתפקים בגימור ונוחות נסיעה, במה היא יותר טובה מסתם Audi?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למה בכל העולם זאת השוואה לגיטימית אבל בארץ לא? בגלל רצון היבואן "למצב" את אלפא בתור משהו שהיא לא?

זאת הבעיה הכי גדולה שלי עם אלפא בשנים האחרונות, היבואן החליט שאלפא זה מותג פרימיום ואנו נדרשים לשלם על כך.

אולי פספסתי אבל איפה ראית "בכל העולם" שמשווים ג'ולייטה ללאון. למעט השוואה אחת של הQV לגולף GTI ואחת הגרסאות הספורטיביות של הלאון (לא זוכר איזו) לא ראיתי השוואה כזו בשום מקום.

הג'ולייטה בהשוואה לקונצרן VAG ממוצבת איפשהוא בין הגולף לA3

פורסם

מי ישמע, הלאון משפחתומטית עם מנוע חזק. לא, הג׳ולייטה זה לא בראבו באיפור בכלל...

בתור בעל אלפא וחובב אלפא, המודרניות שלהם לא עושות לי שום דבר יותר מבמוו, ואג או לצורך העניין הונדה.

פולחן המותג פשוט פתטי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין קשר בין הג'ולייטה לבראבו למעט המנוע בגרסא הבסיסית של הג'וליטה.

הפלטפורמה של הג'ולייטה היא חדשה לחלוטין ועליה יבוססו דגמי העתיד הקרוב של כל הקונצרן. הראשונה אגב שמשתמשת בפלטפורמה מעבר לג'ולייטה היא הדודג' דארט החדשה.

פורסם

אני בעלים של 1.8 TSI ידנית

אחרי נסיעה על FR ידנית מודל 2011

ולא מזמן יצא לי גם לקחת סיבוב על ג'וליאטה תלתן ירוק

אני מוכרח להגיד שהיא לא מתקרבת לחווית הנהיגה שעשתה לי ה FR

בהחלט FR זה הרכב הבא שלי!

ואני יודע שעם תוספת של GIAC אני אוכל להגיע כמעט לרמה של FR אבל עדיין זה לא זה

המתלים של הFR מאוד קשים והתחושה שם הרבה יותר חדה מאשר ברכב שלי

פורסם

רוב האנשים שקונים לאון הם אנשים שאין להם מספיק כסף לאלפא. אז הם משחקים בנדמה לי(שיש להם אלפא)

שורה תחתונה, ילדים מתלהבים קונים לאון(זאת אומרת ההורים קונים להם), ואנשים שמבינים באמת בנהיגה ובוגרים יותר קונים אלפא.

נקודה.

OK, בוא נגיב לשטות אחת בכל פעם.

ראשית, אינני ילד, ואיש לא רכש את הרכב בעבורי.

שנית, היחידי שרשם שהוא אלפיסט ויש לו סימלון של אלפא הוא אני, לכן אני יוצא מנקודת הנחה שאת ההערה על ה"משחקים בנדמה לי" הפנית בראש ובראשונה אליי.

כל מה שאני יכול לומר לך בלשון העדינה ביותר הוא שאתה טועה בגדול, אבל אני לא חייב לך דין וחשבון לכן תביט היטב בסימלון ותבין ממנו מה שבא לך להבין.

לגביי תמחור - יכולתי לקנות אלפא ולא קניתי, ודווקא בתור אחד שרצה לקנות אלפא ושמגדיר עצמו (וגם מוגדר ע"י אחרים) כאלפיסט בנשמה.

למה לא ? תמורה למחיר! הג'ולייטה יקרה מידיי והתמורה לא כזו מדהימה שכפי שהיבואן מנסה להציג.

לגביי השוואת הלאון לג'ולייטה - יותר ויותר אני קורא בארץ אנשים המתרעמים על עצם ההשוואה.

כל שאני יכול לומר בעניין זה להפנות את אותם ממורמרים מעצם ההשוואה לעיתונות הרכב עולמית בה משווים את הג'ולייטה ללאון.

יתרה מכך? עוד לא ראיתי מבחן אחד בעולם בו ידה של האלפא הייתה על העליונה! בד"כ במבחנים המשווים בין הדגמים הספורטיביים שגם שם לאלפא בעיית תמחור קשה!

לחובבי ומושבעי אלפא קשה לראות השוואה לרכב הנושא סמל סיאט, עניין הקשור ככל הנראה לתדמית היצרן מהעבר, אני לעומת זאת החלטתי הפעם לפתוח את הראש ולנסות לשם שינוי להיות אובייקטיבי.

בהסתכלות אובייקטיבית, כשמנסים לשים את הלב והתשוקה בצד (ואני מודה שהיה לי קשה מאוד לעשות כן, ובשלב מסויים אכן רציתי לרכוש ג'ולייטה) ללאון אין במה להתבייש למול הג'ולייטה! וכאשר ה FR באבזור מכובד עולה כמו ג'ולייטה 1.4 מולטיאייר TCT בסיסית, הוויכוח מבחינתי הסתיים בניצחון מוחץ של הספרדייה.

אגב, השוואת פיאט בראבו ללאון מגוחכת בעיניי!

דוגמא ראשונה:

http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/254392/alfa_giulietta_vs_hot_hatch_rivals.html

פורסם
אותי רק מצחיק הטקסט: "למרבה הצער, פוקוס סירבה להתייצב למבחן שלא הבטחנו כי יוכרע מראש לטובתה", עם הלינק לטענות הידועות על שחיתות מלפני 15-20 שנה. מתי הוא יתגבר על זה?-טוב מאוד שהוא הוסיף את הלינק- שאף אחד לא ישכח איך המגזין רכב היחידי באותם ימים, מכר את הקוראים שלו בעבור בצע כסף. (ולמען הסדר הטוב - בכל שנות עבודתי בתחום לא שמעתי על יבואן שמעז לבקש כזה דבר- תפתח את העיניים ואת האוזניים ותתקל בזה אצל כל יבואן (כמעט).

בניגוד לאנשים כאן, מאוד נהניתי לקרוא את המבחן דרכים.

לא מתחבר לרוני אהרונוביץ' האדם (מריר, כעוס דיקטטור באתר שאותו הוא מנהל), כן מתחבר לאהרונוביץ' הכתב, שעד עכשיו נדמה כי הוא בין הכתבים הבודדים ששומרים על נטראליות ואובייקטיביות. חבל שאנשים לא יודעים להעריך את זה, במיוחד בתרבות העיתנאית שבמדינה שלנו.

1. הוא מוסיף את הלינק בכל הזדמנות שיש לו. עד כדי כך הבנאדם מריר...

2. כתבתי עשרות ואולי אף יותר מכך מבחני דרכים ב-7 השנים האחרונות. מעולם - מעולם - לא שמעתי בקשה של אף אחד, לא יבואן ולא העורך, לשנות שום דבר מהותי שכתבתי. בטח ובטח לקבוע תוצאות של מבחן. מה שנכון - יש כמה יבואנים שלפעמים לא מוכנים לתת מכוניות למבחנים השוואתים. במקרה כזה אין ברירה אלא להשיג רכב פרטי או מהשכרה.

3. אהרנוביץ דוחף כל כך הרבה את ה"עובדה" שהוא הכתב היחיד ששומר על ניטראליות ואובייקטיביות, שאנשים מתחילים להאמין בזה. בבחינת - אם תגיד שקר מספיק פעמים, הוא יהפוך לאמת. תגיד לי בבקשה איך בנאדם שלא נהג על רכב מסוגל לתת לו ציון אמין? סיאט איביזה DSG קיבלה אצלו 5 כוכבים עוד לפני שאף כתב ישראלי נהג עליה. בכלל - שים לב כמה מכוניות DSG מקבלות אצלו 5 כוכבים רק בגלל הגיר (לך למדריך, בחר 5 כוכבים ורוץ על הקטגוריות - רוב מוחץ למכוניות מבית VAG). ולמה פורד Sמקס וגאלאקסי, מכוניות מצוינות לכל דעה, מקבלות כוכב יחיד? הטענה היא בגלל מזגן חלש. נו באמת... אגב, הוא כבר כתב אצלו בפורום ש-Sמקס עם המנוע/גיר החדשים יקבלו אצלו 5 כוכבים, אבל זה לא קרה - עדיין על 1. ניטראלי ואובייקטיבי? אולי. זה לא אומר שהוא צודק :-P

אני לא אובייקטיבי? אתה לא אובייקטיבי! מה אני אשם שהג'ולייטה טובה יותר? אין לי אלפא אני גם לא ממורעלי אלפא ואני לא עובד סמל''ת.

אבל הלאון פשוט בדיחה ליד הג'ולייטה.

רוב האנשים שקונים לאון הם אנשים שאין להם מספיק כסף לאלפא. אז הם משחקים בנדמה לי(שיש להם אלפא)

שורה תחתונה, ילדים מתלהבים קונים לאון(זאת אומרת ההורים קונים להם), ואנשים שמבינים באמת בנהיגה ובוגרים יותר קונים אלפא.

נקודה.

דוגמא נהדרת לקשקוש מקושקש שאם הייתי במצברוח פחות טוב הייתי מספק עליו יופי של התראה. "פשוט בדיחה"? מה שבדיחה הוא שהלאון מציעה בערך אותו הדבר - ב-50 אלף שקלים פחות. בעצם, מי שבדיחה פה הוא אתה...

לאון מול ג'ולייטה - לומר את האמת, קשה להגיד מה הייתי מעדיף כיוון שלשתיהן יש את הפאקים שלהן. אילו מחירן היה דומה אולי הג'ולייטה הייתה מנצחת, וזאת למרות שהיא מאכזבת מאוד בתור אלפא. אבל בהפרש מחיר כזה - צריך להיות אידיוט בשביל להעדיף אותה על פני הלאון...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...