Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה VS לאון - אהרונוביץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שורה תחתונה לאון קניה עדיפה.

טובה יותר או לא, זאת כבר עדיפות של הרוכש.

DTE,אתה חתיכן ליצן זה מה שיש לי לומר לך.

דברים שקראתי מהצד שלך לא קראתי מימיי בפורום ואתה בן אדם הזוי.

לדבר על רוכשי הלאון כאילו הם רכשו איזו סוזוקי אלטו כי אין להם כסף.

אתה קובע חד משמעית שהג'ולייטה טובה יותר מהלאון,על סמך מה?

בכל מקרה לפני שאתה יוצא בהצהרות לפי דעתי לך תעשה קצת שיעורי בית ואז תחזור אלינו.

ועוד עצה ידידותית ממני אלייך, אל תשפוט אנשים לפי מה שיש להם או אין להם.

יש אנשים שנוסעים במכוניות פאר ואין להם שקל על התחת והרכב משועבד לבנק.

לעומת זאת יש אנשים שאתה רואה על הכביש שנוהגים ברכבים בני 10 שנים ומטה ויש להם המון כסף ואני מכיר כאלה באופן אישי.

יש אנשים שלא רוצים להחצין את עצמם יותר מדי בשביל שלא יפתחו עליהם עיניים.

אז תצא מהסרט ומהסטיגמות שאתה חי בהם.

ועוד משהו,לפי דעתי.

מי שקונה לאון קופרה למשל הוא בן אדם חובב נהיגה, מי שיעדיף ג'ולייטה הוא אחד שיעדיף לעשות שופוני על בחורות.

כל אחד שרוכש קופרה וגם FR יכול בשקט לקנות שירוקו,ג'ולייטה ועוד שלל רכבים יפים למיניהם.

מי שמעדיף חווית נהיגה יילך על הקופרה,GTI.

ואגב גם אני חושב שהקופרה והרכבים בסגנון הם לא רכבי ספורט אמיתיים,רכב ספורט אמיתי זה רכב כמו פרארי וכו'.

אבל מה לעשות אנחנו מדברים פה על רכבים באיזור ה200-250K ורובנו מסוגלים לקנות רכבים בתקציבים האלה,ומי שיכול יותר אני מאחל לו שיהנה כמו שיותר מהצעצוע שלו,כי אין מה לעשות זאת האהבה שלנו ותאמין לי שאם הייתי יכול כרגע להעמיד איזו 911 הייתי מעמיד.

• תגובות 365
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא אובייקטיבי? אתה לא אובייקטיבי! מה אני אשם שהג'ולייטה טובה יותר? אין לי אלפא אני גם לא ממורעלי אלפא ואני לא עובד סמל''ת.

אבל הלאון פשוט בדיחה ליד הג'ולייטה.

רוב האנשים שקונים לאון הם אנשים שאין להם מספיק כסף לאלפא. אז הם משחקים בנדמה לי(שיש להם אלפא)

שורה תחתונה, ילדים מתלהבים קונים לאון(זאת אומרת ההורים קונים להם), ואנשים שמבינים באמת בנהיגה ובוגרים יותר קונים אלפא.

נקודה.

מסכים איתך. אני גם אישית רציתי שירוקו או אלפא אבל מה לעשות שזה קצת היה כבד לכיס, אז מתפשרים במידה על הלאון אשר לדעתי אוטו חמוד מאוד ודי מהנה בטח אחרי 4 שנים על גיר רובוטי ביזיון בהונדה האצ'בק חמודה (אבל גיר של אופניים).

אנשים שמבינים בנהיגה? די נו בחייך. בינינו? עם הכבישים שיש לנו בארץ גם 160 כ"ס של הלאון לא צריך אז אתה מדבר איתי על מבינים בנהיגה. מה אנחנו נוסעים מרחקים אדירים פה בישראל כמו בארה"ב? סה"כ צריך להנות מהנהיגה ברמת היום יום ולאהוב את הרכב, אף אחד פה לא נוסע כל כך הרבה כל יום ואף אחד פה לא הולך להתחרות עם הרכב שלו.

פורסם

צריך להיות אידיוט

אמרת הכל. אני תוהה אם יש יד מכוונת בדבר, או שפשוט יש משהו באלפא שקוסם לטיפוסים גבוליים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שורה תחתונה יש כאן קשקשנים שכמה שלא תסביר להם שהג'ולייטה טובה יותר, הם לא יבינו.

אתם יכולים לאיים בהתראות, לקרוא לי ליצן, להקשיב לכתבי רכב סוג ז', מה שלא תרצו.

אני נהגתי בלאון ובג'ולייטה, הג'ולייטה חד משמעית טובה יותר.

כמו שכבר אמרתי, הלאון היא משפחתית, ובתור משפחתית היא בין הגרועות שבחבורה. היא לא נוחה, לא איכותית, לא אמינה, התנהגות כביש ירודה, והבונוס היחידי שיש לה הוא המנוע.

לעומתה, הג'ולייטה, איכותי חומרים טובה, נוחה מהלאון, מרגישה יוקרתית, אמינות הרבה יותר טובה, התנהגות כביש בכמה רמות מעל הלאון.

מי שקונה לאון לא עני, אבל הוא בדיוק כמו מי שקונה סמרטפון ב600ש''ח במקום אייפון ב3000ש''ח. יש כאלה שבטוחים שהסמרטפון ב600ש''ח טוב יותר מהאייפון. וזה שכנוע עצמי ורחוק מהמציאות.

הלאון טובה למי שמחפש לתת בראש בקו ישר וזהו, חוץ מזה היא לא מצטיינת בכלום.

אתם יכולים להמשיך לקנות לאון ולהנות ממנה, אני אמשיך לראות ברכב הזה סוג של בדיחה לא מוצלחת בכל פעם שהוא יעמוד מול ג'ולייטה. ואתם יכולים לא לקבל את זה, זה ממש לא מפריע לי.

פורסם

ואלדד, דבר אחרון - תתחדש ותהנה, איש יקר. אתה מוזמן לבוא לבקר 8)

תודה רבה איש יקר!

אני כבר לא יודע מתי אתה בארץ ומתי לא... :wink:

רוב האנשים שקונים לאון הם אנשים שאין להם מספיק כסף לאלפא. אז הם משחקים בנדמה לי(שיש להם אלפא)

שורה תחתונה, ילדים מתלהבים קונים לאון(זאת אומרת ההורים קונים להם), ואנשים שמבינים באמת בנהיגה ובוגרים יותר קונים אלפא.

נקודה.

שמע, אתה איש קטן וממורמר שאין לו שמץ של מושג על מה הוא מדבר והוכחת את זה יופי ע"י דברי ההבל שלך.

אין לי מושג בן כמה אתה או על מה אתה נוהג אבל מהדברים שלך עולה שאתה ילדון שאין לו שמץ של מושג בעולם האמיתי.

אתה חי בסרט רע ואני מקווה שתקבל את הכאפה שלך בקרוב מאד.

אני קניתי לאון ממיטב כספי (ואיזה קטע, אני בוגר ומבין בנהיגה...) ולרגע לא שיחקתי ב"נדמה לי" שיש לי אלפא.

גם אם היה לי את הממון לא הייתי קונה אלפא כי אני חושב שהיא לא נותנת מספיק תמורה לכסף.

הלאון לעומת זאת - נותנת הרבה יותר תמורה עבור מה וכמה ששילמת.

לא משנה איך תסתכל על זה או כמה תנסה להכפיש את הלאון - זו עובדה.

פה סיימתי את הדיון איתך, נראה לי שכולם פה כבר הבינו על איזה חומר אנושי מדובר.

פורסם
תודה רבה איש יקר!

אני כבר לא יודע מתי אתה בארץ ומתי לא... :wink:

שמע, אתה איש קטן וממורמר שאין לו שמץ של מושג על מה הוא מדבר והוכחת את זה יופי ע"י דברי ההבל שלך.

אין לי מושג בן כמה אתה או על מה אתה נוהג אבל מהדברים שלך עולה שאתה ילדון שאין לו שמץ של מושג בעולם האמיתי.

אתה חי בסרט רע ואני מקווה שתקבל את הכאפה שלך בקרוב מאד.

אני קניתי לאון ממיטב כספי (ואיזה קטע, אני בוגר ומבין בנהיגה...) ולרגע לא שיחקתי ב"נדמה לי" שיש לי אלפא.

גם אם היה לי את הממון לא הייתי קונה אלפא כי אני חושב שהיא לא נותנת מספיק תמורה לכסף.

הלאון לעומת זאת - נותנת הרבה יותר תמורה עבור מה וכמה ששילמת.

לא משנה איך תסתכל על זה או כמה תנסה להכפיש את הלאון - זו עובדה.

פה סיימתי את הדיון איתך, נראה לי שכולם פה כבר הבינו על איזה חומר אנושי מדובר.

כבר אמרתי שבעלי הלאון רגישים יתר על המידה?

סלח לי אם נפגעת, אבל זו דעתי האישית על הלאון ולא עליך. היא פשוט לא ברמה של ג'ולייטה, לא צריך להתעצבן או לבכות בגלל זה.

פורסם

ממש לא מתעצבן וממש לא בוכה.

ברור לי שהדיון פה הוא לא אישי אבל אתה בנאדם אטום שהולך עם ראש בקיר.

לכתוב משפט כמו "בעלי הלאון הם ילדים מתלהבים שההורים קנו להם אוטו" זו אמרה ילדותית,

קטנונית ומתריסה.

בלי שום קשר, אתה בדיעה שלך שהלאון זה בדיחה,

אז בוא תן לי בבקשה רכב אחר שנותן את אותה תמורה בטווח המחירים של הלאון במבצע הנוכחי.

אולי אתה בכלל צודק והבדיחה היא על חשבוני?

פורסם

נראה ש-dte הוא ילד קטן ומשועמם ללא רשיון שיושב בבית ומרוב שעמום פתח יוזר חדש בפורום והוא בעצם יושב בבית ומשתעשע מהשרשור הזה...

אין לי כל הסבר אחר לטמטום שכזה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בלי קשר להכנס לויכוחים הלא קשורים פה,

להשוות את גיר ה-DSG של הפורד לזה של ה-VAG-יות זה פשוט בדיחה.

ה-DSG של הפוקוס הוא אחד הגרועים שיצא לי לנהוג בהם בקטגוריה.

למרות שהוא כפול מצמדים, ההתנהגות שלו הרבה יותר קרובה לזה של מצמד יחיד, שלא לדבר על "הבאגים" שהוא סובל ממנו.

מעבר לזה, לא יודע לגבי לאון רגילה (שזולה בהרבה מהג'ולייטה)

אבל אם נשווה את הגירסא הפחות ספורטיבית שלה (ה-FR)

http://www.fastestlaps.com/cars/seat_leon_fr.html

מול

http://www.fastestlaps.com/cars/alfa_romeo_giulietta_14tb_multiair.html

הפרש כזה עצום לא נוצר רק בגלל כוח במסלול כמו הנורברינג.

פורסם
ממש לא מתעצבן וממש לא בוכה.

ברור לי שהדיון פה הוא לא אישי אבל אתה בנאדם אטום שהולך עם ראש בקיר.

לכתוב משפט כמו "בעלי הלאון הם ילדים מתלהבים שההורים קנו להם אוטו" זו אמרה ילדותית,

קטנונית ומתריסה.

בלי שום קשר, אתה בדיעה שלך שהלאון זה בדיחה,

אז בוא תן לי בבקשה רכב אחר שנותן את אותה תמורה בטווח המחירים של הלאון במבצע הנוכחי.

אולי אתה בכלל צודק והבדיחה היא על חשבוני?

מה לעשות, זה הרושם שקיבלתי. נשמעתם לי כמו ילדים שמתלהבים רק בגלל שלרכב יש מנוע חזק. מנוע זה לא הכל ברכב, רכב צריך גם התנהגות כביש טובה, שיהיה נוח לשבת בו, איכות חומרים טובה, אמינות, כל אלה אין ללאון.

במחיר של הלאון שהיא נמכרת בו היום, אין לה מתחרות מבחינת חוזק המנוע. כל שאר הדברים, רוב המשפחתיות עוקפות אותה ועדיפות ממנה. כבר ציינתי מה הייתי מעדיף במקומה.

נראה ש-dte הוא ילד קטן ומשועמם ללא רשיון שיושב בבית ומרוב שעמום פתח יוזר חדש בפורום והוא בעצם יושב בבית ומשתעשע מהשרשור הזה...

אין לי כל הסבר אחר לטמטום שכזה...

רוצה לשחק במשחק שנקרא נראה לי?

נראה לי שאתה ילד משועמם עם לאון, שלא מוכן לקבל את זה שיש רכבים טובים יותר מהרכב שלו.

תורך.

פורסם
שורה תחתונה יש כאן קשקשנים שכמה שלא תסביר להם שהג'ולייטה טובה יותר, הם לא יבינו.

אתם יכולים לאיים בהתראות, לקרוא לי ליצן, להקשיב לכתבי רכב סוג ז', מה שלא תרצו.

אני נהגתי בלאון ובג'ולייטה, הג'ולייטה חד משמעית טובה יותר.

כמו שכבר אמרתי, הלאון היא משפחתית, ובתור משפחתית היא בין הגרועות שבחבורה. היא לא נוחה, לא איכותית, לא אמינה, התנהגות כביש ירודה, והבונוס היחידי שיש לה הוא המנוע.

לעומתה, הג'ולייטה, איכותי חומרים טובה, נוחה מהלאון, מרגישה יוקרתית, אמינות הרבה יותר טובה, התנהגות כביש בכמה רמות מעל הלאון.

מי שקונה לאון לא עני, אבל הוא בדיוק כמו מי שקונה סמרטפון ב600ש''ח במקום אייפון ב3000ש''ח. יש כאלה שבטוחים שהסמרטפון ב600ש''ח טוב יותר מהאייפון. וזה שכנוע עצמי ורחוק מהמציאות.

הלאון טובה למי שמחפש לתת בראש בקו ישר וזהו, חוץ מזה היא לא מצטיינת בכלום.

אתם יכולים להמשיך לקנות לאון ולהנות ממנה, אני אמשיך לראות ברכב הזה סוג של בדיחה לא מוצלחת בכל פעם שהוא יעמוד מול ג'ולייטה. ואתם יכולים לא לקבל את זה, זה ממש לא מפריע לי.

וואי וואי וואי כמה שטויות...

ידידי,

אתה מנותק מהמציאות בהרבה דברים ולפי איך שזה נקרא אז אין לך מושג קלוש לבדוק רכב ואיכותו והן את רמת הניהוג שלו.

אילו היינו חיים במדינה עם תרבות מוטורית אז מחר בבוקר היינו נפגשים במסלול בכדי לסגור את פיות=לאון כבר מזמן לא רכב לקו ישר (ניסיון רב עם כל הלאונים בכל מיני מצבי נהיגה )

שין שן ואם אתה צריך תמונה של האלפא ליד המיטה (נראה שאין לך את הרכב )אז הנציגים ישמחו לתת לך

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אמרת הכל. אני תוהה אם יש יד מכוונת בדבר, או שפשוט יש משהו באלפא שקוסם לטיפוסים גבוליים.

נו באמת?

אני תוהה אם משהו מתכוון להעלות את רמת הדיון או רק להוריד אותו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בתור אחד שצופה מהצד בדיון הנוכחי, מאוד מכעיס אותי וחורה לי שכלל בעלי הלאון למיניהם מתלהמים ומשתמשים בכינויים כאלו ואחרים בגנותו של DTE, כשהוא רק מביע דעה ועמדה, לאחר שהוא כותב מפורשות שהוא נהג על שתי הרכבים. מסתבר שאם יש כאן מישהו שמגיב כנגד רכב מסוים מתוך נסיון שהיה לו איתו, כולם יוצאים עליו בעליהום וסוקלים אותו באבנים ורוגמים בסלעים. שאפו לפורום (ויש כאן כמה חברי פורום שלא הייתי מצפה לזה מהם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר, תראה לי איפה הוא רשם בדיוק שנהג על שני הדגמים?

איפה הוא רשם בכלל שהוא נהג על איזשהו רכב?

וגם אם הוא נהג, האם זו חוות דעת מקצועית?

ועם כל הכבוד, עצם זה שהוא מכניס מאזדה 3 למשוואה כלשהי,

כבר הופך את כל חוות הדעת שלו לפסולה. ולא בגלל שזו מאזדה, אלא בגלל שה-3 החדשה פשוט רכב גרוע לנהיגה.

• תוכן חדש...