Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה VS לאון - אהרונוביץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בליל שטויות? ליצן? בתגובה הקודמת הוספת גם שטענותיו טיפשיות, סיאט בית זונות ועוד כמה פנינים.

אתה נוקט בשפה אלימה שלא לצורך. מה שמעלה לי שאלה איך אתה פועל כשאתה מיתרגז באמת.

לא נעים לקרוא תגובות כאלו[כן, אני יודע שאני לא חייב].

אשמח אם תחדד את הניואנסים שלך בכתיבה, כך שלא תיאלץ לנבל את פיך ולהכפיש אחרים, בכדי להוכיח את טענתך.

מחובב אלפא אני מצפה למשהו אחר. נהניתי לקרוא את המיבחן גם אם יש בו מגרעות.

שבת שלום.

נ.ב לרינור 81 שכותב בצורה צנועה, לא אלימה ולא מתיימרת-סביר להניח שאכן עשית קנייה טובה. שמתי לב פתאום שהתעלמתי מכתיבתך רק בגלל שאינך צועק. תיתחדש.

היי איש,

תודה, על המחמאה. שוב, זה בהחלט חלום שלי להיות בעלים של אלפא ביום מין הימים אבל המחיר כבד כרגע והלאון אחרי נסיעה בה מרגיש יופי של רכב. בואו נגיד שהיא לא רואה ממטר את ההאצ'בק שהיתה לי (הונדה גיר רובוטי) אז כבר הרווחתי :-P

שמח לשמוע שיש פה אוהדים ללאון ושרואים אותה כאוטו טוב ומהנה, מההתחלה התגובות היו קשות מידי כאילו מדובר באיזה פח אשפה כמו מאזדה 3.

יאללה לאון עכשיו, חלום אלפא אח"כ מתישהו. 8)

• תגובות 365
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאחד שנכנס רבות לפורום של מר אהרונוביץ' (מתוך סקרנות, אני ממש לא אוהב לכתוב שם והוא גם נוהג לצנזר כל מה שלא נראה לו ובכלל נראה שהבנאדם לא הכי שפוי בעולם), אציין שהאדון הנכבד מהלל עד אין קץ את כל אחד מן הדגמים של צ'מפיון מוטורס, בעיקר את סקודה, פולקסוואגן וסיאט.

כאחד שעובד בתחום הרכב (לא להסיק מסקנות מהכינוי אלא אני הבעלים הגאה של אחת כזו), שמעתי ועדיין ממשיך לשמוע מספר רב מאד של תלונות מצד צרכנים לגבי תפקוד תיבת ה-DSG באשר היא, כולל תקלות חוזרות ונשנות. זה לא ממש מפריע למר אהרונוביץ' להמשיך ולשבח את תיבת ה-DSG בפורום שלו, גם כאשר מספר כותבים מציינים בצורה ישירה על תקלות ב-DSG.

נשאלת השאלה, מהי מהות הקשר של מר אהרונוביץ' לצ'מפיון מוטורס?

נ.ב- מיותר לציין שאם אעלה את השאלה הזו לפורום של אהרונוביץ' או אפילו רק אכתוב בלשון עדינה על חיבתו היתרה למותגים של צ'מפיון מוטורס, הודעתי תצונזר.

פורסם

זה שדחפו ללאון מנוע חזק לא הופך אותה לרכב ספורט, הוא רכב דיי גרוע מכל בחינה, חוץ מכוח. מדובר ברכב משפחתי שהוא חזק לקו ישר, וזהו. כאן נגמר ללאון הסרט.

אפילו משפחתיות כמו פוקוס ומאזדה3 מתנהגות בכבישים מפותלים טוב יותר מהלאון. גם הולוסטר שהפכה כאן לבדיחה של הפורום אצל אנשים מסויימים מהנה יותר מהלאון.

אז אם נסתכל על הנוחות הגרועה, איכות החומרים המביישת, האמינות שלא קיימת, נקבל כאן מנוע חזק וזהו.

פורסם
מה עם השוואה בין קופרה/ קופרה r לג׳וליייטה תלתן ירוק?

מישהו פה כבר התנסה בשתיהן?

יש איזשהו כתב רכב שעשה את ההשוואה?

באוטו טענו שהגולייטה בכלל לא עוסקת באותו הספורט של הקופרה R והמגאן RS.

יש גם מבחן השוואתי ה-EVO בין תלתן,GTI וקופרה(לא ה-R):

http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/254392/alfa_giulietta_vs_hot_hatch_rivals.html

פורסם
זה שדחפו ללאון מנוע חזק לא הופך אותה לרכב ספורט, הוא רכב דיי גרוע מכל בחינה, חוץ מכוח. מדובר ברכב משפחתי שהוא חזק לקו ישר, וזהו. כאן נגמר ללאון הסרט.

אפילו משפחתיות כמו פוקוס ומאזדה3 מתנהגות בכבישים מפותלים טוב יותר מהלאון. גם הולוסטר שהפכה כאן לבדיחה של הפורום אצל אנשים מסויימים מהנה יותר מהלאון.

אז אם נסתכל על הנוחות הגרועה, איכות החומרים המביישת, האמינות שלא קיימת, נקבל כאן מנוע חזק וזהו.

לא מסכים בעליל. מאזדה 3 נוחה? באמת?

פוקוס החדשה אוטו בהחלט לא רע, וולוסטר לא יצא לי לנהגו עליו.

בתור אחד שרכש לאון לא מזמן אני לא חושב שהיא לא נוחה, לדעתי היא בסדר גמור ודי זורמת בכביש, אפשר להתעסק בקטנות תמיד אבל אפשר גם להנות מהנהיגה עצמה, סה"כ מסובבים את ההגה קצת יותר בלאון (נגיד ויש תת-היגוי, לא שאכפת לי), זה הכל, הרי זה לא אוטו ספורט והוא לא תוכנן להיות, אבל שוב זאת רק דעתי האישית על הרכב.

פורסם
לא מסכים בעליל. מאזדה 3 נוחה? באמת?

פוקוס החדשה אוטו בהחלט לא רע, וולוסטר לא יצא לי לנהגו עליו.

בתור אחד שרכש לאון לא מזמן אני לא חושב שהיא לא נוחה, לדעתי היא בסדר גמור ודי זורמת בכביש, אפשר להתעסק בקטנות תמיד אבל אפשר גם להנות מהנהיגה עצמה, סה"כ מסובבים את ההגה קצת יותר בלאון (נגיד ויש תת-היגוי, לא שאכפת לי), זה הכל, הרי זה לא אוטו ספורט והוא לא תוכנן להיות, אבל שוב זאת רק דעתי האישית על הרכב.

יותר נוחה מהלאון זה בטוח, אחרי נהיגה על הלאון חזרתי עם כאבי גב קלים. אם מתעלמים מהמנוע החזק של הלאון, היא לא מציאה בכלל. מעדיף פוקוס 2.0 מאזדה 3 2.0 ולוסטר על פניה.

פורסם

כאחד שעובד בתחום הרכב (לא להסיק מסקנות מהכינוי אלא אני הבעלים הגאה של אחת כזו), שמעתי ועדיין ממשיך לשמוע מספר רב מאד של תלונות מצד צרכנים לגבי תפקוד תיבת ה-DSG באשר היא, כולל תקלות חוזרות ונשנות. זה לא ממש מפריע למר אהרונוביץ' להמשיך ולשבח את תיבת ה-DSG בפורום שלו, גם כאשר מספר כותבים מציינים בצורה ישירה על תקלות ב-DSG.

נשאלת השאלה, מהי מהות הקשר של מר אהרונוביץ' לצ'מפיון מוטורס?

כל אתר רכב שמכבד עצמו לא מיתייחס לתקלות עתידיות במכלול מסויים, ובטח לא בחיזוי תקלות.

כתיבה אוטומטית, ה DSG קרובה לשלמות, ובינתיים היא היחידה שמשלבת נוחות של תיבה אוטומטית עם ביצועים וצריכת דלק של תיבה ידנית, וזו הכוונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איך אפשר להשוות לאון עם "מנוע גדול/חזק" למאזדה רגילה או איזו פורד מעפנה,באותה מידה אני יכול לומר שהיונדאי אקסנט נוחה יותר מהלאון.

מי שמחפש רכבים עממיים,לא מעניינים,שיפנה לכיוון הזה.

אתם מצחיקים אותי עם האימרות האלה של ה"אם ואם ואם ואם".

באותה מידה אני יכול לומר משהו כמו(ואגב זה בכלל לא יהיה אם,זה מאוד אפשרי בגלל העלויות הנמוכות):

אם (ואפשרי מאוד בעלות זניחה) אני ארצה, אני אשפר ללאון את ההתנהגות בצורה כזאת שהיא תהיה הרבה יותר נעימה מכל רכב שציינתם פה.

משהו אחד אתם שוכחים,לסיאט לאון (FR,CUPRA) יש שוק אדיר של שיפורים שבעלות של עד 15K אפשר להגיע עם הרכב הזה לרמה של רכבים ב 500K, תראו לי מאזדה 3,פורד פוקוס, ורכבים בסגנון שבעלות כה זניחה אתם תגיעו לכזאת רמה.

בשביל להגיע לרמה גבוהה של רכב אתם תצטרכו להוציא איזה 30-40 אלף שקל ומי יוציא את זה על רכבים כמו מאזדה 3 וכו'.

עוד משהו שאי אפשר להשוות בכלל את הג'ולייטה הרגילה ללאון 1.8,מכיוון שללאון יש כל כך הרבה גרסאות אז יהיה לנכון להשוות אותה יותר לFR בגלל המחיר.

אמנם ג'ולייטה הרבה יותר יפה פה אין ספק אבל השאלה מה היא תציע בתור רכב?

מול הFR אין ספק שהFR תיקח(לא יודע כמה בגדול אבל ללא ספק תיקח).

בכל אופן הלאון היא התמורה הטובה ביותר לכסף כיום ולא משנה מה תגידו.

הג'ולייטה היא רכב בסגנון השירוקו 1.4 עם ה120-130 כ"ס (לא זוכר בדיוק עם כמה סוסים מגיע הדגם הכי זניח בשירוקו).

רכב יפה ואולי קצת מעבר אך לא יותר מזה.

פורסם
זה שדחפו ללאון מנוע חזק לא הופך אותה לרכב ספורט, הוא רכב דיי גרוע מכל בחינה

עוד ליצן עם שום סימוכין.

בוא בבקשה תעשיר לי את הידע ותאמר לי מה כל כך גרוע בלאון מבחינתך?

מה הבעיה עם איכות החומרים? מה הבעיה בנוחות? ומה הבעיה באמינות?

פורסם
כל אתר רכב שמכבד עצמו לא מיתייחס לתקלות עתידיות במכלול מסויים, ובטח לא בחיזוי תקלות.

כתיבה אוטומטית, ה DSG קרובה לשלמות, ובינתיים היא היחידה שמשלבת נוחות של תיבה אוטומטית עם ביצועים וצריכת דלק של תיבה ידנית, וזו הכוונה.

למה חיזוי? אנשים דיווחו על כך בשטח ולבסוף צ'מפיון לקחו אחריות על כל הנושא (הודאה באשמה).

היא התיבה היחידה? אז זהו שלא.

ביצועים: נכון, למעשה אף יותר טובים משל תיבה ידנית, כנ"ל לגבי צריכת דלק.

נוחות של תיבה אוטומטית? עדיין לא ואני לא בטוח שאפשרי להגיע עם דו מצמדית לנוחות של פלנטרית.

TCT של אלפא מעט טובה יותר בסעיף הנוחות וכערך מוסף המצב הידני בא הוא אכן כזה, בשונה מDSG.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
עוד ליצן עם שום סימוכין.

בוא בבקשה תעשיר לי את הידע ותאמר לי מה כל כך גרוע בלאון מבחינתך?

מה הבעיה עם איכות החומרים? מה הבעיה בנוחות? ומה הבעיה באמינות?

אני רואה בעלי הליאונים כאן מאוד רגישים, חיים בסרט, וחושבים שיש להם מינימום אלפא רומיאו בחניה.

הלאון לא נוחה, כל הנסיעה איתה מלאה בקפיצות מעצבנות, והמושב מאוד לא נוח ושבר לי את הגב.

איכות החומרים גרועה, פלסטיק זול למראה ולמגע, הרכב קרקש מכל מיני מקומות של הדשבורד.

האמינות גם כן לא מבריקה ואפשר להגיד שהיא בתחתית, אפשר לראות כאן בפורום את כל המשאבות ששווקו חיים, המנועים המתחממים, הגירים שנזקקו להחלפות מצמדים ועדיין לא נפתרו הבעיות, ועוד כל מיני תקלות מעצבנות.

לכו תשפרו את הרכב ואחר כך תבכו למה הוא שפך מנוע מוקדם כלכך.

לא מתלהב מהלאון, לא אוהב את הלאון, אעדיף כל רכב שציינתי על הלאון. ובטח אם מדובר בג'ולייטה המדהימה.

פורסם

צריך לשים דברים בפרופורציות.

שמעת על מחשבי מנוע של פוקוס ששובקים? בוודאי שלא. כי זה קורה לרכבי הליסינג. אם זה היה קורה לאיזה חבר פורום פה, אם בכלל היו פוקוסים בידיים פרטיות באחוזים מהותיים כלשהם, באמצע המדבר - היית שומע (לו הוא היה כן מספיק). אבל כשזה קורה לרכבי ליסינג, אתה יודע מה מביאים להם במקום? מזדה 3...

ל- DSG7 החדשות היתה בעיה בחלק מהתיבות. אין ספק בכלל. היבואן לקח אחריות על הנושא, נתן אחריות של חמש שנים, ואתה עוד רואה בזה משהו שלילי... שיהיה ברור - לא שמחתי בכלל שאותו יום שהלך לי המח-גיר ב- DSG7. אבל הדברים סודרו וכאמור אני מכיר שתי פאסאט בנות שנה+ עם ק"מ נדיב ביותר, שבהן אין כל בעיה.

אבל בתור מי שנהג שנתיים על אחת כזו (גולף 160 עם DSG7), אני יכול להגיד לך שהנסיעה היתה חלקה מאוד והגיר הוריד הילוכים בזריזות מתי שרק רצית. ואם זה לא מספיק היה מצב S. נכון הוא, שהגיר (גם DSG6) מעלה הילוכים בקו האדום ולא מאפשר לך להגיע למנתק. לא שאני מנסה, אבל זה כנראה נכון. בנוסף, מה שנאמר לעיל על פוטנציאל שיפור ה- 1.8T הוא הרי אמת לאמיתה ונדבך חשוב לא פחות, למי שזה רלבנטי אליו. אגב, מי שהשווה את הנוחות של הלאון למזדה 3 - זו פשוט בדיחה.

אפשר לזלזל בהכל ובכולם, אבל כל מה שנאמר, בסופו של דבר, זה שהג'ולייטה מתומחרת בשמיים ביחס למה שהיא מציעה. לפני שלוש שנים, כשרכשתי את הגולף 160, המחיר היה איכשהו הגיוני, כי לא היו חלופות. היום, מחיר הג'ולייטה (שאפילו יקרה יותר!) הוא קצת מוגזם. קח את זה כך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ידידי, דווקא די ברור שמי שרגיש פה יתר על המידה זה כל בעלי האלפות.

מספיק שרק העזו להשוות את הג׳ולייטה ללאום וכבר התחלתם לפתוח עיניים.

לא יודע על איזה אקזמפלר נפלת אבל באף לאון שראיתי (מהדור החדש) איכות החומרים נראתה זולה,

הרכב לא קרקש ודווקא היה לי ממש נח גם לנסוע וגם לנהוג.

לגבי האמינות שהיא ״בתחתית״ כדבריך, הרי סתרת את עצמך ואמרת

שבעלי הלאון משפרים אותה ואז בוכים שהיא שפכה מנוע.

אם היא שפכה מנוע כתוצאה מהשיפור - איך זה קשור לאמינות הבסיסית של הרכב?

תקלות פה ושם יש לכל יצרן, אפילו למאזדה 3 האלוהית, להשליך את זה על כך שהאמינות

של הלאון היא בתחתית זה חסר כל שחר וכל ביסוס.

אתה מעדיף מאזדה ופוקוס על גבי הלאון?

שיבושם לך, יש לך מאות אלפי רכבי ליסינג לבחור מהם.

בקיצור, עין צרה זה לא בריא...

פורסם

+1 לכל מילה בר.

אני רואה בעלי הליאונים כאן מאוד רגישים, חיים בסרט, וחושבים שיש להם מינימום אלפא רומיאו בחניה.

חושבים שיש להם מינימום אלפא בחנייה??? אתה שמעת את עצמך חבר?

כל מבחן רכב וכמעט כל חבר בפורום יעיד ומעיד שהלאון יותר טובה מהג'ולייטה בכל תחום ותחום.

תתעורר.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא אתם פשוט חיים בסרט רע.

אתם באים בגישה מזלזלת לפורדים/מאזדות/יונדאי כאילו יש לכם איזה רכב על, מה שאתם לא מבינם זה שגם אתם בעלי משפחתומטית, רק שיש לה מנוע חזק יותר. זה לא הופך אותה לרכב ספורט! היא בחיים לא תהיה אחת כזאת. נקודה.

יש כאן מספיק בעלי פורד/מאזדה/יונדאי שהרכב שלהם הוא רכב פרטי ולא ליסינג ולא שומעים תלונות כמו ששומעים על משפחת VAG. ככה שאל תמכרו לנו שזה בגלל שזה מליסינג.

גם ללא השיפורי מנוע האמינות לא מבריקה, עם שיפורי מנוע המנוע פשוט ימות מוקדם מהרגיל. במקום ב100 אלף, ב50.

קניתם רכב זול וככה הוא גם מרגיש, הוא בחיים לא יהיה אלפא רומיאו, גם אם תמשיכו לנסות לשכנע את עצמכם מיליון פעם.

• תוכן חדש...