Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי בלנו 96.

כבר הרבה זמן יש לי בעיה שהאוטו לא מניע על הפעם הראשונה. לפעמים בפעם הראשונה לפעמים בשלישית לפעמים 10. פשוט מסובב את המפתח ולא קורה כלום חוץ מרעש של קליק.

דחיתי את זה הרבה זמן עד היום. באתי להניע האוטו עושה רעש מוזר שלא דומה להתנעה ולא מניע.

רעש ממש מפחיד, פתחתי מכסה מנוע ושיש את הרעש המנוע רועד כזה. מה זה יכול להיות לפי דעתכם? אני מקווה שזה רק הסטרטר או משהו כזה שלא יהיה יקר.

פורסם

1.ככל הנראה הלך לך הבנדיקס (הגלגל שיניים) בסטרטר.

2.כמה עלה לך כל הסיפור?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

700 עלה הבן אדם בא לבית שלי להתניע את האוטו, לקח אותו למוסך קרוב באזור תעשיה, החליף סטרטר ומצבר

פורסם
יש לי סוזוקי בלנו 96.

כבר הרבה זמן יש לי בעיה שהאוטו לא מניע על הפעם הראשונה. לפעמים בפעם הראשונה לפעמים בשלישית לפעמים 10. פשוט מסובב את המפתח ולא קורה כלום חוץ מרעש של קליק.

דחיתי את זה הרבה זמן עד היום. באתי להניע האוטו עושה רעש מוזר שלא דומה להתנעה ולא מניע.

רעש ממש מפחיד, פתחתי מכסה מנוע ושיש את הרעש המנוע רועד כזה. מה זה יכול להיות לפי דעתכם? אני מקווה שזה רק הסטרטר או משהו כזה שלא יהיה יקר.

נראה לי שהחליפו לך רק סטרטר (בגלל שאים המצבר היה גמור הרכב לא היה עושה רעש בכלל - הוא היה עושה רק תיקתוקים חלשים).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הוחלף לי מצבר וסטרטר מול העיניים, קיבלתי גם תעודת אחריות מצבר של VOLTA.

הסטרטר היה מגמגם פעם מתניע פעם לא, הוחלף 100% והכל עלה 700 שקל.

פורסם
הוחלף לי מצבר וסטרטר מול העיניים, קיבלתי גם תעודת אחריות מצבר של VOLTA.

הסטרטר היה מגמגם פעם מתניע פעם לא, הוחלף 100% והכל עלה 700 שקל.

אם כך שילמת מחר הוגן עבור התיקון והמצבר. נסיעה טובה.

• תוכן חדש...