Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אם לא הספיקו לנו כל השרשורים שמספרים על השירות הגרוע של רשת BUG מחשבים, אז הנה עוד אחד:

אני מחכה זמן רב להופעת המשחק DIABLO 3.

לפני מספר שבועות הופיעה חוברת של באג בעיתון בה הוכרז על מכירה מוקדמת של המשחק ושהרוכשים הראשונים יקבלו מתנה חולצה של DIABLO 3.

עכשיו ברור היה לי שאני רוצה את המשחק ולמרות חוויות שירות גרועות בבאג מחשבים אמרתי לעצמי: "מה יכול להיות? כולה לקנות משחק מחשב".

הלכתי לחנות הקרובה לבית, שם נאמר לי שניתן לשלם מקדמה החל מ-50 ש"ח ושיישמרו לי את המשחק. החלטתי לשלם את מלוא הסכום - להיות בצד הבטוח מה שנקרא. ששאלתי מה עם המתנה נאמר לי שאקבל אותה שהמשחק יגיע.

אז היום הלכתי אחרי העבודה לסניף לאסוף את המשחק - הצגתי את הקבלה וקיבלתי את המשחק.

ששאלתי מה עם החולצה המוכר הלך לאחורה והביא לי חולצה ומוכר אחר צעק לו שלא ייתן לי כי זה למי שהזמין מראש.

אמרתי שהזמנתי מראש, והוא ענה לי: "יש כאלו שהזמינו לפנייך".

שעניתי לו שהוא לא יודע בכלל מתי הזמנתי, הוא אמר, טוב. תביא את הקבלה. הסתכל ואמר: "לא, יש כאלו שהזמינו לפנייך".

החלטתי לבטל את הרכישה.

הלכתי לחנות סמוכה של רשת אחרת וקניתי את המשחק. בלי לחכות. בלי להזמין. היה במלאי מספיק יח' לכולם.

לי נשאר טעם רע מאוד.

זה לכל מי שחושב שבגלל שמודבר ברשת גדולה שפרוסה בכל מקום ומוכרת מוצרים במחיר פרמיום תקבלו גם שירות טוב - אז תיזהרו. עדיף לכם לרכוש במקום אחר. כי נכון שיש בכל קניון באג. אבל אחריות ושירות אין.

פורסם

אני מכיר לא מעט אנשים שנכוו קשות מבאג, בכ"א הסיבה העיקרית שאני חושב שהשירות הפרונטאלי הוא גרוע, הוא ככל הנראה ההון האנושי של נותני השירות הוא לא הגבוהה ביותר, וניכר שהרבה מהם הם נערים שלא ממש יודעים\אכפת להם\רוצים לתת שירות כמו שצריך. במילים אחרות - שכונה, זאת הייתה החוויה שלי לאחרונה בבאג ולכן מאז אני מתרחק מהם וקונה אצל מתחרים כאלו ואחרים.

אבי.

פורסם

גם אני לא דורך בבאג כבר כמה שנים. מאז המקרה שהיה לי איתם וההתכתבות העלובה עם המנכ"ל של החברה הזו הבנתי שאין לי מה לחפש שם יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המקרה של באג הוא מקרה קלאסי וכמוהו יש עוד המון חברות גדולות (עם הרבה סניפים) שמעמידות (לרוב) חבר'ה צעירים שהקשר בינם לבין שירות הוא מקרי בהחלט (!). זה לא רק בענף הזה אלא בעוד המון ענפים אחרים (כמובן שיש סניפים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות). על כל הנהלים הטיפשיים שיש בחלק מהחברות האלו - חבל להיכנס, היריעה קצרה מידי...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

השירות של KSP גרוע,מאוד. לא להתקרב.

סתם רציתי שזה ייכנס למאגר החיפוש, אפילו אם מדובר על רשת אחרת.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
גם אני לא דורך בבאג כבר כמה שנים. מאז המקרה שהיה לי איתם וההתכתבות העלובה עם המנכ"ל של החברה הזו הבנתי שאין לי מה לחפש שם יותר.

איתמר.

לזה בדיוק קוראים - "הדג מסריח מהראש"...

מעניין לעניין - הדוגמאות למדבקות מחכות לך כבר למעלה מחודש, ולא באת לקחת אותן :?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
זה מה שקורה כשמנסים לקנות משחק מחשב מקורי.

+1. בטורנט השירות תמיד מצוין, ותמיד נעים לבקר שם.

Stay Dirty

פורסם

לאו דווקא, אחד השירותים היותר נוחים שאני נהנה להשתמש בהם הוא STEAM, יש גם את ORIGIN של EA, אבל עדיין לא

יצא לי לרכוש משחק משם (הרגל STEAM) אם אין צורך במקורי (סתם משחק להעביר את הזמן)

אז כבר יש טורנט, או לחלופין מה שימש אותי להורדות - HOTFILE ודומיו.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

בהצלחה עם טורנט ודיאבלו 3.

במיוחד כשרוב הנקודה במשחק היא לשחק אונליין עם חברים - ואת הBATTLENET - ביום שיפרצו - יהיו כתבות בכל העיתונים - כי זה אומר ששברו את האבטחה גם של WOW.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, כשמדובר על משחק שווה מבחינתי (און-ליין מעמיק) או סתם ערך מוסף, אני רוכש מקורי.

הזכרת לי את ההמולה שהייתה סביב StarForce שלקח יותר זמן מהרגיל לפרוץ, וכבר חשבו שהגיעה ה-הגנה.

ואם כבר, חבל שלא רואים את RELOADED וRAZOR1911 יותר בזמן האחרון, מתגעגע.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

נצל"ש,

היה מתישהו בשנה או שנתיים האחרונות איזה משחק פעולה שאפילו הגיע לחדשות 10 ועשו עליו כתבה.

מישהו יודע מהו המשחק?

פורסם
נצל"ש,

היה מתישהו בשנה או שנתיים האחרונות איזה משחק פעולה שאפילו הגיע לחדשות 10 ועשו עליו כתבה.

מישהו יודע מהו המשחק?

היו 2 משחקים שעשו עליהם כתבה בשנה האחרונה , הראשון COD:MW3 והשני 3 Dead Space שעוד לא יצא.

• תוכן חדש...