Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א, ה-GAMEBATTLE הזה - זה ממש מעצבן.

לא תמיד אני יכול לשחק במשחק שקניתי בכסף בגלל שהשרתים שלהם מלאים, או שזה מתנתק באמצע בגלל בעיית חיבור בשרת. מעצבן :?

פורסם

ממה שאני יודע את דיאבלו 3 אי אפשר לפרוץ כי אין מה לפרוץ. כל ה"קטע" הינו שרוב הפעולות נעשות על השרת, לא במחשב.

אני משער שהדרך היחידה להתנתק מ-Battle.net זה להקים, איכשהו, שרת דמה פירטי, או אמולטור.

אגב, איך המשחק?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
היו 2 משחקים שעשו עליהם כתבה בשנה האחרונה , הראשון COD:MW3 והשני 3 Dead Space שעוד לא יצא.

אללה ירחמו! יוצא חלל מת 3?

מתי?

עריכה:

נתקלתי בכתבה של ערוץ 10 בIGN :shock: :

http://ps3.ign.com/articles/119/1196647p1.html

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני עדיין עם סיוטים מהDead space הקודם.

היינו עושים סשנים על מקרן ברזולוצית ענק, מערכת סראונד בווליום גבוהה, מסטולים לגמריי בשעות הקטנות של הלילה עם חושך מוחלט...

אני אחפש בבית, צריך להיות לי סרטון של חבר במצב המתואר, יושב מטר מהקיר שהקרנו עליו, נבהל כ"כ שהוא התהפך אחורה עם הכיסא:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ברור שייצא חלל מת 3. סדרת משחקים כזו אדירה אי אפשר להפסיק סתם ככה. מאור - זה כל כך נכון עם החושך והווליום הגבוה. הקטע עם המקרן גאוני, חבל שאני לא יכול לעשות את זה אצלי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שיחקנו ככה גם בAmnesia, ככה צריך לשחק במשחקים, כשאתה משחק עם מקרן על קיר שלם ויושב מטר וחצי משם אתה נכנס למשחק בצורה אחרת לגמריי, כל מה שאתה רואה ימינה ושמאלה זה רק המשחק.

ובפרט שמדובר במשחקי אימה...8)

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

Amnesia היה כל כך מלחיץ שזנחתי אותו באמצע.

מצטער, אני לא רגיל להסתובב בטירות חשוכות בלי נשק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נו, אבל זה חצי מהפואנטה. ברוב המשחקים יש לך את האפשרות והיכולות להלחם בחזרה, אבל כשלוקחים את זה המשחק הופך ממשחק מלחמה עם מוזיקת רקע מאיימת למשחק אימה-הישרדות אמיתי.

גם בDead space ששם אתה כן יכול להלחם היכולות שלך דיי מוגבלות ולא תמיד תצליח להלחם באמת ותאלץ רק להדוף את האיום זמנית ולהתחיל לברוח...

בעיניי זה מה שיוצר את כל המתח

• תוכן חדש...